Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa canooo ❤️❤️❤️ 20 mayıs olmam gerek, Kimyasaldan sonra döngüm kısaldı 26 güne göre hesapladım. Ve takvimin yumurtlama gösterdiği gün ilişki oldu. Onda tutmuş sanırım. Hayırlısı sağlıkla gelsin tüm kuzular🤲🤲🤲
Dua et bizlere bende yumurtlama olduğu günlerin hepsini değerlendirdim inşallah tutar🥰

Bir çok hikaye duydum bebeğim kişiye göre değişiyor 10. Günü silik 11 12. Günü negatif olup 14. Günü pozitif görenler tanıyorum umudu gelip bana sorun ben zamanında kuruma cizgisi olduğunu bile bile bir umut diyip kan veren insanım 😂😂😘
Siz bilirsiniz tabiki.İsyediğini yapabilirsin 😃

Eki Görüntüle 3248571
Kızlar buda bugünkü ne diyorsunuz @cnlrm melisaa93 melisaa93 @melegim can T TASUU ve diğer güzel anne adaylarım🌹
Kuzum git gide daha da koyulaşır inşallah amin 🤲🏼😍
Tasumm sağlıkla büyüdüğünü de görelim inşallahhh çok mutlu oldum 🤲🏼😍💓

Canım ben 5 gün kala one step adlı testle çok silik gördüm 2 gün sonra roll Gebelik testle koyulaşma oldu. Ben 1 senedir buralardayım. En garantili testler t'li ve etrafı mavi olan testler. Onlarda yanılma daha az oldu. Onlarda t'li olanlar çoğunluk artimed, maviler de freely de çıkıyor. Ama bunların içinden başka başka testlerde çıkabiliyor.
Erken gebelik konusunda çok bir bilgim yok.
mesela Benim bat 20 mayıs. Dün denedim prodoctor ile bir gölge görüp umutlandım bu sabah denediğim marka artimed idi ve bembeyaz bir sayfa gibiydi umutlarım tam bitti dedim az önce senden umutlanıp 🥰❤️koşarak test aldım o da albi marka onda da silik çıktı yine. Şu an Bir umudum var yine

hamiş kankiler anlatın birazcık hamilelik nasıl gidiyor :) bulantılar geçti mi? cinsiyeti belli olan var mı? doğuma ne kadar kaldı? :KK70: hazırlıklar başladı mı valla ben heyecanlanıyorum :) pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss @Deepblues trueliving_ trueliving_ savascii savascii mutluanne2779 mutluanne2779 cans16 cans16 başka kim hamileydi ya
Çok şükür Rabbim’e kuzum 🤲🏼💓 Bulantılar geçti, daha iyiyim 🥰 Bebişimiz kız teyzesi 🤲🏼🥰💜 18+ lardayız. Detaylı ultrasonumuz var önümüzde onu bekliyoruz ☺️🌸

Kuzum şükür bir sorunumuz yok, kızımız maşallah önden önden gidiyor kontrollerde. Tahminimce bu aralar 1.5 kg 40 cm falan olmuştur. :) 3 Haziran da sonraki kontrolümüz. Benim ellerim çok uyuşuyor aşırı. Geceleri hiç uyumuyorum artık... Carpal Tünel Sendromu yaşıyorum, çekecez el mahkum... Geri kalan her şey yolunda teyzoşları sizi bekliyoruz heyecanla :KK66:
hamiş kankiler anlatın birazcık hamilelik nasıl gidiyor :) bulantılar geçti mi? cinsiyeti belli olan var mı? doğuma ne kadar kaldı? :KK70: hazırlıklar başladı mı valla ben heyecanlanıyorum :) pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss @Deepblues trueliving_ trueliving_ savascii savascii mutluanne2779 mutluanne2779 cans16 cans16 başka kim hamileydi ya

Kuzum şükür bir sorunumuz yok, kızımız maşallah önden önden gidiyor kontrollerde. Tahminimce bu aralar 1.5 kg 40 cm falan olmuştur. :) 3 Haziran da sonraki kontrolümüz. Benim ellerim çok uyuşuyor aşırı. Geceleri hiç uyumuyorum artık... Carpal Tünel Sendromu yaşıyorum, çekecez el mahkum... Geri kalan her şey yolunda teyzoşları sizi bekliyoruz heyecanla :KK66:
maşaAllah kızımıza uzun boylu olacak belli ki :KK36: o neymiş ay ilk kez duydum nasıl oluyoki. gebelik bittiğinde geçer mi peki

Bu da Güneş kızımız 😊

Eklentiler

• IMG_20230516_223436.jpg
    IMG_20230516_223436.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20230505_160026.jpg
    IMG_20230505_160026.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 65
X