Amin, inşallah hayırlı vakitlerde sağlıkla sıhhatle canımçok sevindim canım hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin darısı bize gelsin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin, inşallah hayırlı vakitlerde sağlıkla sıhhatle canımçok sevindim canım hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin darısı bize gelsin inşaallah
Sağol canım, darısı sizlere olsun sağlıklaHayirli olsun insallah
Dua et bizlere bende yumurtlama olduğu günlerin hepsini değerlendirdim inşallah tutarYaaa canooo 20 mayıs olmam gerek, Kimyasaldan sonra döngüm kısaldı 26 güne göre hesapladım. Ve takvimin yumurtlama gösterdiği gün ilişki oldu. Onda tutmuş sanırım. Hayırlısı sağlıkla gelsin tüm kuzular
Siz bilirsiniz tabiki.İsyediğini yapabilirsinBir çok hikaye duydum bebeğim kişiye göre değişiyor 10. Günü silik 11 12. Günü negatif olup 14. Günü pozitif görenler tanıyorum umudu gelip bana sorun ben zamanında kuruma cizgisi olduğunu bile bile bir umut diyip kan veren insanım
kocişi kandırmak, tuzağa düşürmek diyince de SEN bebişimKaçak göçeğin tillahı burda kızlar lütfen ama rica ediyorum
kocişi kandırmak, tuzağa düşürmek diyince de SEN bebişim
kayseriliyiz kııızzzÇok pis ketenpereye getiririm
kayseriliyiz kııızzz
Kuzum git gide daha da koyulaşır inşallah aminEki Görüntüle 3248571
Kızlar buda bugünkü ne diyorsunuz @cnlrm melisaa93 @melegim can T TASUU ve diğer güzel anne adaylarım
Tasumm sağlıkla büyüdüğünü de görelim inşallahhh çok mutlu oldumMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 @melegim can Papatyamaviss pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd @bebekheyecani @mucizeOldu mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu
Amin inşallah bebeğimKuzum git gide daha da koyulaşır inşallah amin
Tasumm sağlıkla büyüdüğünü de görelim inşallahhh çok mutlu oldum
mesela Benim bat 20 mayıs. Dün denedim prodoctor ile bir gölge görüp umutlandım bu sabah denediğim marka artimed idi ve bembeyaz bir sayfa gibiydi umutlarım tam bitti dedim az önce senden umutlanıp koşarak test aldım o da albi marka onda da silik çıktı yine. Şu an Bir umudum var yineCanım ben 5 gün kala one step adlı testle çok silik gördüm 2 gün sonra roll Gebelik testle koyulaşma oldu. Ben 1 senedir buralardayım. En garantili testler t'li ve etrafı mavi olan testler. Onlarda yanılma daha az oldu. Onlarda t'li olanlar çoğunluk artimed, maviler de freely de çıkıyor. Ama bunların içinden başka başka testlerde çıkabiliyor.
Erken gebelik konusunda çok bir bilgim yok.
ahahhaah nörelim yani şu uyanıklığı bir de ben gösterebilsemHerkes ne iderse kendine ider gadasını aldığım Uyanık olsuydu nörüyüm
Çok şükür Rabbim’e kuzum Bulantılar geçti, daha iyiyim Bebişimiz kız teyzesi 18+ lardayız. Detaylı ultrasonumuz var önümüzde onu bekliyoruzhamiş kankiler anlatın birazcık hamilelik nasıl gidiyor :) bulantılar geçti mi? cinsiyeti belli olan var mı? doğuma ne kadar kaldı? hazırlıklar başladı mı valla ben heyecanlanıyorum :) pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues trueliving_ savascii mutluanne2779 cans16 başka kim hamileydi ya
ayyy maşaAllah zaman ne kadar hızlı geçiyor yarısına gelmişiniz yaa abisi ne diyo kabullendi mi :)Çok şükür Rabbim’e kuzum Bulantılar geçti, daha iyiyim Bebişimiz kız teyzesi 18+ lardayız. Detaylı ultrasonumuz var önümüzde onu bekliyoruz
Evet ya gerçekten geldik Abisi kabullendi İsmini bile koydu kendince Çilek diyor bebişeayyy maşaAllah zaman ne kadar hızlı geçiyor yarısına gelmişiniz yaa abisi ne diyo kabullendi mi :)
hamiş kankiler anlatın birazcık hamilelik nasıl gidiyor :) bulantılar geçti mi? cinsiyeti belli olan var mı? doğuma ne kadar kaldı? hazırlıklar başladı mı valla ben heyecanlanıyorum :) pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues trueliving_ savascii mutluanne2779 cans16 başka kim hamileydi ya
ya yerimmmm inşAllah hep güzel anlaşırlar birbirlerinin en yakın arkadaşları olurlar amiiin :)Evet ya gerçekten geldik Abisi kabullendi İsmini bile koydu kendince Çilek diyor bebişe
maşaAllah kızımıza uzun boylu olacak belli ki o neymiş ay ilk kez duydum nasıl oluyoki. gebelik bittiğinde geçer mi pekiKuzum şükür bir sorunumuz yok, kızımız maşallah önden önden gidiyor kontrollerde. Tahminimce bu aralar 1.5 kg 40 cm falan olmuştur. :) 3 Haziran da sonraki kontrolümüz. Benim ellerim çok uyuşuyor aşırı. Geceleri hiç uyumuyorum artık... Carpal Tünel Sendromu yaşıyorum, çekecez el mahkum... Geri kalan her şey yolunda teyzoşları sizi bekliyoruz heyecanla