Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir çok hikaye duydum bebeğim kişiye göre değişiyor 10. Günü silik 11 12. Günü negatif olup 14. Günü pozitif görenler tanıyorum umudu gelip bana sorun ben zamanında kuruma cizgisi olduğunu bile bile bir umut diyip kan veren insanım

Yok kuzum ya doktora gittigime göre 15. Gün bugün. Arkadan gelen çatladıysa 11. Gün olsa çıkardı artık
Hayırlısı olsun aşkım ne diyelim doktorum bana duphaston bitince kan ver demişti versem mi bilemedim bu akşam bitiyor yarın vermem lazım ona göre

Kızlaaar bi yorum bekliyorum

Kızlaaar bi yorum bekliyorum
Canım ben 5 gün kala one step adlı testle çok silik gördüm 2 gün sonra roll Gebelik testle koyulaşma oldu. Ben 1 senedir buralardayım. En garantili testler t'li ve etrafı mavi olan testler. Onlarda yanılma daha az oldu. Onlarda t'li olanlar çoğunluk artimed, maviler de freely de çıkıyor. Ama bunların içinden başka başka testlerde çıkabiliyor.
Erken gebelik konusunda çok bir bilgim yok.

Ay teşekkür ederim canım ya umarım bulurum

regl olmadıgı sürece umut her zaman vardır bu ara pek giremedim sanırım çatlatma iğnesi oldun umarım güzel sonuclar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…