- 18 Haziran 2022
- 4.152
- 5.858
Bir çok hikaye duydum bebeğim kişiye göre değişiyor 10. Günü silik 11 12. Günü negatif olup 14. Günü pozitif görenler tanıyorum umudu gelip bana sorun ben zamanında kuruma cizgisi olduğunu bile bile bir umut diyip kan veren insanımC
Canım birçok kez çatlama iğnesi kulanna biri olarak diorum yok malesef olsa zaten 11.gün koyulaşıyor.burfa çoğuna şahit oldum bu şekilde oldu Hep Efekt vs insanı yıpratmaktan başka bişey değil.het ay bu şekilde yapıp kendimi çok ğzğuprdum.Senin de olsaydı çıkardı malesef..
Yok kuzum ya doktora gittigime göre 15. Gün bugün. Arkadan gelen çatladıysa 11. Gün olsa çıkardı artıkAaa inşallah bebiş vardır
Hayırlısı olsun aşkım ne diyelim doktorum bana duphaston bitince kan ver demişti versem mi bilemedimYok kuzum ya doktora gittigime göre 15. Gün bugün. Arkadan gelen çatladıysa 11. Gün olsa çıkardı artık
Kızlaaar bi yorum bekliyorumKızlar predictor early mi daha iyi kaset testler mi bana bi öneride bulunun. Bata 2 gün var ama yumurtam çatlayalı 7 gün oldu. 5 gün kasık ağrısı ve karın ağrısı çektim hala ara ara geliyor ağrılarım. Bat gecikirse pazar günü test yapayım diyorum predictor early quick var 1 tane ama baska önerileriniz varsa duymak isterim
Mervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin @melisaa93 melegim can @Papatyamaviss pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd @bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu
Ver yarın kuzum kafan rahatlasın testlerle ugraşmaktan iyidirHayırlısı olsun aşkım ne diyelim doktorum bana duphaston bitince kan ver demişti versem mi bilemedimbu akşam bitiyor yarın vermem lazım ona göre
Kaçak göçeğin tillahı burda kızlar lütfen ama rica ediyorumKaçak göçekte olsa vakti gelince oluyor işte
Aynen balım kesinlessin artık bide 5 falan çıkarsa kafayı yerimVer yarın kuzum kafan rahatlasın testlerle ugraşmaktan iyidir
Başka bir marka ile mi denesen acabaEvet canım zaten siliklesmesini veya koyulasmasini bekliyorum bir kaç gündür ne siliklesiyor ne koyulaşıyor onu takip ediyorum kan vermek için bekliyorum daha teşekkür ederim
Evet koyu olması gerekirdi bende bir anlam veremedim canım bekliyorum daha ne diyelim
Canım ben 5 gün kala one step adlı testle çok silik gördüm 2 gün sonra roll Gebelik testle koyulaşma oldu. Ben 1 senedir buralardayım. En garantili testler t'li ve etrafı mavi olan testler. Onlarda yanılma daha az oldu. Onlarda t'li olanlar çoğunluk artimed, maviler de freely de çıkıyor. Ama bunların içinden başka başka testlerde çıkabiliyor.Kızlaaar bi yorum bekliyorum
Başka marka yok canım elimde eczaneler de uzak bize en garanti yarın kan vereceğim zaten doktorum da yarın vermemi istemiştiBaşka bir marka ile mi denesen acaba
Ay teşekkür ederim canım ya umarım bulurumCanım ben 5 gün kala one step adlı testle çok silik gördüm 2 gün sonra roll Gebelik testle koyulaşma oldu. Ben 1 senedir buralardayım. En garantili testler t'li ve etrafı mavi olan testler. Onlarda yanılma daha az oldu. Onlarda t'li olanlar çoğunluk artimed, maviler de freely de çıkıyor. Ama bunların içinden başka başka testlerde çıkabiliyor.
Erken gebelik konusunda çok bir bilgim yok.
Üzüldüm canım ne diyeyim hayırlısı olsun
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah vardır canımBaşka marka yok canım elimde eczaneler de uzak bize en garanti yarın kan vereceğim zaten doktorum da yarın vermemi istemişti
çok sevindim canım hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin darısı bize gelsin inşaallah@imagination forever canım seni nasıl etiketleme işim. Köy yerinde kaçak Gökçek test yapıp foto çekiyorum
@bebekheyecani @cnlrmMervenur277 melegim can @melisaa93 @Niqu ve diğer canlar çok teşekkür ederim.
Cumartesi adet olmam gerekiyor 3 gün var.melegim can
regl olmadıgı sürece umut her zaman vardır bu ara pek giremedim sanırım çatlatma iğnesi oldun umarım güzel sonuclar alırsınBir çok hikaye duydum bebeğim kişiye göre değişiyor 10. Günü silik 11 12. Günü negatif olup 14. Günü pozitif görenler tanıyorum umudu gelip bana sorun ben zamanında kuruma cizgisi olduğunu bile bile bir umut diyip kan veren insanım
Evet balım ilk denemem bende öyle düşünüyorum hiçbir şey yetmez umudumu yitirmeyeregl olmadıgı sürece umut her zaman vardır bu ara pek giremedim sanırım çatlatma iğnesi oldun umarım güzel sonuclar alırsın
Hayirli olsun insallahMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin @melisaa93 melegim can @Papatyamaviss pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd @bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an @cnlrm @Niqu