Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C

Canım birçok kez çatlama iğnesi kulanna biri olarak diorum yok malesef olsa zaten 11.gün koyulaşıyor.burfa çoğuna şahit oldum bu şekilde oldu Hep Efekt vs insanı yıpratmaktan başka bişey değil.het ay bu şekilde yapıp kendimi çok ğzğuprdum.Senin de olsaydı çıkardı malesef..
Bir çok hikaye duydum bebeğim kişiye göre değişiyor 10. Günü silik 11 12. Günü negatif olup 14. Günü pozitif görenler tanıyorum umudu gelip bana sorun ben zamanında kuruma cizgisi olduğunu bile bile bir umut diyip kan veren insanım 😂😂😘

Kızlar predictor early mi daha iyi kaset testler mi bana bi öneride bulunun. Bata 2 gün var ama yumurtam çatlayalı 7 gün oldu. 5 gün kasık ağrısı ve karın ağrısı çektim hala ara ara geliyor ağrılarım. Bat gecikirse pazar günü test yapayım diyorum predictor early quick var 1 tane ama baska önerileriniz varsa duymak isterim
Kızlaaar bi yorum bekliyorum🙈

Bezgininsan Bezgininsan malesef yok oysaki cok umitliydim hsg cektirince 🥹

Eklentiler

• IMG_20230517_104044.jpg
    IMG_20230517_104044.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 47
Kızlaaar bi yorum bekliyorum🙈
Canım ben 5 gün kala one step adlı testle çok silik gördüm 2 gün sonra roll Gebelik testle koyulaşma oldu. Ben 1 senedir buralardayım. En garantili testler t'li ve etrafı mavi olan testler. Onlarda yanılma daha az oldu. Onlarda t'li olanlar çoğunluk artimed, maviler de freely de çıkıyor. Ama bunların içinden başka başka testlerde çıkabiliyor.
Erken gebelik konusunda çok bir bilgim yok.

Canım ben 5 gün kala one step adlı testle çok silik gördüm 2 gün sonra roll Gebelik testle koyulaşma oldu. Ben 1 senedir buralardayım. En garantili testler t'li ve etrafı mavi olan testler. Onlarda yanılma daha az oldu. Onlarda t'li olanlar çoğunluk artimed, maviler de freely de çıkıyor. Ama bunların içinden başka başka testlerde çıkabiliyor.
Erken gebelik konusunda çok bir bilgim yok.
Ay teşekkür ederim canım ya umarım bulurum 🍀

Bir çok hikaye duydum bebeğim kişiye göre değişiyor 10. Günü silik 11 12. Günü negatif olup 14. Günü pozitif görenler tanıyorum umudu gelip bana sorun ben zamanında kuruma cizgisi olduğunu bile bile bir umut diyip kan veren insanım 😂😂😘
regl olmadıgı sürece umut her zaman vardır bu ara pek giremedim sanırım çatlatma iğnesi oldun umarım güzel sonuclar alırsın 🙏

X