Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ne güzel haber sayfayı açtığımda aldığım Sanırım değil, baya hamilesin canım tebrik ederimmm bat ne zamandı? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ben de yerin ayrı biliyorsun

Kızlar predictor early mi daha iyi kaset testler mi bana bi öneride bulunun. Bata 2 gün var ama yumurtam çatlayalı 7 gün oldu. 5 gün kasık ağrısı ve karın ağrısı çektim hala ara ara geliyor ağrılarım. Bat gecikirse pazar günü test yapayım diyorum predictor early quick var 1 tane ama baska önerileriniz varsa duymak isterim

C
Bana da öyle geldi de kendimj mi kandiriyorum acaba dedim ya
Canım birçok kez çatlama iğnesi kulanna biri olarak diorum yok malesef olsa zaten 11.gün koyulaşıyor.burfa çoğuna şahit oldum bu şekilde oldu Hep Efekt vs insanı yıpratmaktan başka bişey değil.het ay bu şekilde yapıp kendimi çok ğzğuprdum.Senin de olsaydı çıkardı malesef..

Ayyy ne güzel haber sayfayı açtığımda aldığım Sanırım değil, baya hamilesin canım tebrik ederimmm bat ne zamandı? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ben de yerin ayrı biliyorsun
Yaaa canooo 20 mayıs olmam gerek, Kimyasaldan sonra döngüm kısaldı 26 güne göre hesapladım. Ve takvimin yumurtlama gösterdiği gün ilişki oldu. Onda tutmuş sanırım. Hayırlısı sağlıkla gelsin tüm kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…