Ay maşaAllah MaşaAllah sağlıkla gelsin kuzucukMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an C cnlrm Niqu
Kaçak göçekte olsa vakti gelince oluyor işteMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an C cnlrm Niqu
Yok gıran girdi canım bekliyorumSen naptın geldi mi reglin
Bu nasıl güzel haber yaaa ayy inşallah koyulaşmaya devam eder çok sevindim moralim yerine geldi sizi görünceMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an C cnlrm Niqu
Benimde böyle çok silik başladı canım inşallah görürsün en güzel şekilde koyulaşmayıBende iyiyim balım çok şükür inşallah öyledir şu an takip ediyoruz daha koyulaşma varsa vardı dualarından eksik etme balımne güzel annesi sağlıkla da doğsun inşallah
Hayırlı olsun canımmmmMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an C cnlrm Niqu
Ayyy ne güzel haber sayfayı açtığımda aldığımMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an C cnlrm Niqu
Yok kuzum bu sadece kese belli degil burda
Daha sonrakinde atayım bariYok kuzum bu sadece kese belli degil burda
Canım birçok kez çatlama iğnesi kulanna biri olarak diorum yok malesef olsa zaten 11.gün koyulaşıyor.burfa çoğuna şahit oldum bu şekilde oldu Hep Efekt vs insanı yıpratmaktan başka bişey değil.het ay bu şekilde yapıp kendimi çok ğzğuprdum.Senin de olsaydı çıkardı malesef..Bana da öyle geldi de kendimj mi kandiriyorum acaba dedim ya
Tamam canım beklerimDaha sonrakinde atayım bariteşekkür ederim
Kız sanırım ne bildiğin hamilesin hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an C cnlrm Niqu
Yaaa canoooAyyy ne güzel haber sayfayı açtığımda aldığımSanırım değil, baya hamilesin canım tebrik ederimmm bat ne zamandı? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ben de yerin ayrı biliyorsun
Canım canım Allah razı olsun, sağlıkla gelsin inşallahKız sanırım ne bildiğin hamilesin hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Aaa inşallah bebiş vardırYok gıran girdi canım bekliyorum
Yaaaa süperrrr haber tebrik ederiimMervenur277 senden gazı aldım bende yaptım sanırım hamileyim sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin melisaa93 melegim can @Papatyamaviss @pozitifbiri @fnd_50 @Deepblues @sevayd bebekheyecani @mucizeOldu @mutluanne2779 cans16 @Veziir @ekimm24 @Esveed @trkn0709 @Tikabasa @Trueliving @Cey1an C cnlrm Niqu
Aminn inşallah bebeğim benimBenimde böyle çok silik başladı canım inşallah görürsün en güzel şekilde koyulaşmayı