Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım hayırlısı takma zaten
Kendimi de inan dinlemiyorum ama sol kasığım da bir ağrı bir dolgunluk var zaten alt karnımda şiş rahmimin üsttü hep öyle oluyor sonda fos

Kendimi de inan dinlemiyorum ama sol kasığım da bir ağrı bir dolgunluk var zaten alt karnımda şiş rahmimin üsttü hep öyle oluyor sonda fos
Aynı belirtiler bende var cnm midem hassas bu psikolojik mi inan bilmiyorum bekliyecem başka belirti olcak mı

Kızlar bugün doktora gittim. Duphastondan sonra adet olmadığımı söyleyince gebeliğe bakalım o zaman dedi ama bir şey göremedi. Yine adet söktürücü verecekti ama dedi hastaya kadar adet olmazsan gel bidaha bakayım sonra kullan dedi. Yumurta varmış ama verimli değilmiş tam gelişmemiş o adetinde düşer dedi bi yandan. Ben yine bir şey anlamadım rengim bembeyaz gözlerim sarı hem hamile gibiyim hem değilim saçma sapan doktor bile anlam veremedi

Beni de yazar mısınız. İnşallah bu ay olur allahim çok yoruldum. Sat 15 mart bat 17 nisan

Kan tahlili istemedimi

benimde 4 nisan Bat, aynı zamanı bekliyoruz :) ve benimde aynı kasıklarımda batmalar var. Ayrıca yüzümde kuruluk ve sivilcelenme ama isilik gibi pütür pütür oldu. Normalde olmaz. 1-1,5 hafta sürdü bu sabah kalktım bütün sivilceler gitmiş, pütürlüklerde anlamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…