7. Gün pik 8. gün çatlamış canım (çokta pik yapmamış sanki bilemedim)Ben çok anlamadım yumurtam çatlamış mı bi bakarmısınız
Aynen canım hayırlısı takma zatenHayırlısı olsun canım artık o kadar takmıyorum ki yoruldum çünkü
Kendimi de inan dinlemiyorum ama sol kasığım da bir ağrı bir dolgunluk var zaten alt karnımda şiş rahmimin üsttüAynen canım hayırlısı takma zaten
Aynı belirtiler bende var cnm midem hassas bu psikolojik mi inan bilmiyorum bekliyecem başka belirti olcak mıKendimi de inan dinlemiyorum ama sol kasığım da bir ağrı bir dolgunluk var zaten alt karnımda şiş rahmimin üsttühep öyle oluyor sonda fos
Bakalım inşallah güzel haberle gelirsinAynı belirtiler bende var cnm midem hassas bu psikolojik mi inan bilmiyorum bekliyecem başka belirti olcak mı
İnşallah canım benim hep birlikte güzel haber alırızBakalım inşallah güzel haberle gelirsin
Kan tahlili istemedimiKızlar bugün doktora gittim. Duphastondan sonra adet olmadığımı söyleyince gebeliğe bakalım o zaman dedi ama bir şey göremedi. Yine adet söktürücü verecekti ama dedi hastaya kadar adet olmazsan gel bidaha bakayım sonra kullan dedi. Yumurta varmış ama verimli değilmiş tam gelişmemiş o adetinde düşer dedi bi yandan. Ben yine bir şey anlamadım rengim bembeyaz gözlerim sarı hem hamile gibiyim hem değilim saçma sapandoktor bile anlam veremedi
Yok istemedi zaten 26 gün gecikmiş adet, 16 gün geciktiğinde falan yapmıştımKan tahlili istemedimi
benimde 4 nisan Bat, aynı zamanı bekliyoruz :) ve benimde aynı kasıklarımda batmalar var. Ayrıca yüzümde kuruluk ve sivilcelenme ama isilik gibi pütür pütür oldu. Normalde olmaz. 1-1,5 hafta sürdü bu sabah kalktım bütün sivilceler gitmiş, pütürlüklerde anlamadım :/Kızlar selam 4 Nisan bat 2 gündür vajinada ağrı var içinde değil tam üstünde tüylenme bölgesinde batma gibi sol kasıkta ince ince sızlama göğüste ağrı ve damar belirginleşmesi var baya incelmiş ve şiş göğsüm ve su gibi akıntı renk yok normal otururken pıt pıt geldiğini hissediyorum bi bakıyorum normal kaçırmışım gibi hafif su. Ayın 11inden Bu yana iki günde bir ilişkiye girdik. Yumurtlama günümü bilmiyorum ama 20sinden bu yana ovülasyon testi yapmaya başladım hiç yumurtlama görmedim. Gebelik belirtisi olabilir mi
her zaman umut vardır :) umudunumuzu yitirmeyelim ^^,Umutlu değilim kuzum zaten psikolojik hep bu belirtiler
Daha öncesinde filan tedavi oldun mu inşallah geç döllenme filan olmuşturYok istemedi zaten 26 gün gecikmiş adet, 16 gün geciktiğinde falan yapmıştım
Ay bilmiyorum 3 4 kere muayene oldum işte şimdi de midem bulandı yemekten sonra ama sanah bulantısı falan yok. Bide hormon testinde hangi testleri istiyor doktorlarDaha öncesinde filan tedavi oldun mu inşallah geç döllenme filan olmuştur
Gebelik için beta ve progestan bakıyorlarAy bilmiyorum 3 4 kere muayene oldum işte şimdi de midem bulandı yemekten sonra ama sanah bulantısı falan yok. Bide hormon testinde hangi testleri istiyor doktorlar
Aa 2si mi sadeceGebelik için beta ve progestan bakıyorlar
Gebelik için bunlara bakıyorlar genelde benim bildiğimAa 2si mi sadece
İyi o zaman çok masraflı olmaz sevindimGebelik için bunlara bakıyorlar genelde benim bildiğim