Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun ya 🙏🏻 benimde regli ağrısı gibi ağrılarım var 🤲🏻
Benim de geçen ay öyleydi, dedim kesin hamileyim aşırı ağrım vardı reglde de oluyor ama bu sefer 2 hafta önceden başlamıştı. Bu ayda öyle ağrı çekmem inşallah. Sabırsızlıkla bat'larımızı bekliyoruz :)

Kızlar selam 4 Nisan bat 2 gündür vajinada ağrı var içinde değil tam üstünde tüylenme bölgesinde batma gibi sol kasıkta ince ince sızlama göğüste ağrı ve damar belirginleşmesi var baya incelmiş ve şiş göğsüm ve su gibi akıntı renk yok normal otururken pıt pıt geldiğini hissediyorum bi bakıyorum normal kaçırmışım gibi hafif su. Ayın 11inden Bu yana iki günde bir ilişkiye girdik. Yumurtlama günümü bilmiyorum ama 20sinden bu yana ovülasyon testi yapmaya başladım hiç yumurtlama görmedim. Gebelik belirtisi olabilir mi

selam arkadaslar bende ovulasyon testiyle takibimi yapıyorum, benim 1 kızım var oğlum olsun istiyorum. Benim pikim 2 gün sürüyor 2 ğik gününü ve çatlamayı da değerlendirmeliyi miyim yoksa sadece yumurtlama gününü mü ya da 1 yumurtlama 1 çatlama gününü mü ? 🌸🙏🏻
Çatlama gününü mutlaka değerlendir imkan varsa sonraki gün de değerlendir

Hep psikolojik bizdeki belirtiler canım bu belirtilerin olması için regl günümüzün geçmesi gerekıyor 😢
Benim ama bunların aynısı oldu belki o yüzden psikolojik olarak etkiliyor erken yaşamıştım belirtiyi hayırlısıyla biraz zaman geçsin belli eder kendini

Eklentiler

• 975D578D-81F4-4C9D-9138-4DA546C7ABD8.jpeg
    975D578D-81F4-4C9D-9138-4DA546C7ABD8.jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 89
Benim de geçen ay öyleydi, dedim kesin hamileyim aşırı ağrım vardı reglde de oluyor ama bu sefer 2 hafta önceden başlamıştı. Bu ayda öyle ağrı çekmem inşallah. Sabırsızlıkla bat'larımızı bekliyoruz :)
Umutlu değilim kuzum zaten psikolojik hep bu belirtiler

Aranıza yeni katıldım, ateşlerinizi yazdığınız liste ile ilgili bilgi verecek olan biri var mıdır ne anlama geliyor ne zaman başlıyorsunuz vs

Kızlar adetime 4 gün var.ateşiö ilk kez bu ay böyle yüksek gidiyor.(Hasta değilim:)).ama gebelik testi yaptım negatif. bugün çatlatma iğnesinin 11.günü. iğne günü hariç.

Eklentiler

• 585F6B91-CC10-4C66-9C26-79FB7FF53994.png
    585F6B91-CC10-4C66-9C26-79FB7FF53994.png
    65 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar ilk aşılama tuttu az önce aldım sonucu sizlerle paylaşmak istedim, şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallahh✌️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tebrikler canim saglikla kucagina al Insallah😍🥳asilama surecini anlata bilirmisin benim cokda bilgim yokda doktor gonal f yazdi kullanicam sonra catlama ignesi asilama bumu oluyor?

Kızlar ilk aşılama tuttu az önce aldım sonucu sizlerle paylaşmak istedim, şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallahh✌️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayy çok güzel bir haber çok sevindim. Darısı başımıza. Bu ay hamile kalmaz isem. klomen kullanacağım. Yeterince sağlıklı yumurtam olursa bize de aşılama öneriyor doktor bakalım

Tebrikler canim saglikla kucagina al Insallah😍🥳asilama surecini anlata bilirmisin benim cokda bilgim yokda doktor gonal f yazdi kullanicam sonra catlama ignesi asilama bumu oluyor?
Çok teşekkür ederim, amin isteyen herkese inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Aşılamada,aslında ilaç ve çatlatma iğnesinden sonra bir fazla işlem var oda,eş sperm veriyor aynı gün 2 saat içinde o spermlere yıkama yapıp en hızlı iyi olanları seçiyorlar,sonra o spermleri dr rahme yakın bir yere enjekte ediyor,yarım saat yatıyorsun ve normal hayata devam.Ben adetin 3.günü 5gün günde 2 kez femara verdi,2 kez dr gittim yumurta büyüklüklerini kontrol etti,sonra çağırdığı gün gittim ovitrelle(çatlatma iğnesi) yapıldı,ertesi gün çağırdı aşılamayı yaptı.Aşılama sırasında vajinal ultrasonda yumurtanın çatladığını söylemişti,sonrası adeti bekliyoruz

Çok teşekkür ederim, amin isteyen herkese inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Aşılamada,aslında ilaç ve çatlatma iğnesinden sonra bir fazla işlem var oda,eş sperm veriyor aynı gün 2 saat içinde o spermlere yıkama yapıp en hızlı iyi olanları seçiyorlar,sonra o spermleri dr rahme yakın bir yere enjekte ediyor,yarım saat yatıyorsun ve normal hayata devam.Ben adetin 3.günü 5gün günde 2 kez femara verdi,2 kez dr gittim yumurta büyüklüklerini kontrol etti,sonra çağırdığı gün gittim ovitrelle(çatlatma iğnesi) yapıldı,ertesi gün çağırdı aşılamayı yaptı.Aşılama sırasında vajinal ultrasonda yumurtanın çatladığını söylemişti,sonrası adeti bekliyoruz
Anladim canim cok tesekkur ediyorum🥰

Ben çok anlamadım yumurtam çatlamış mı bi bakarmısınız

Eklentiler

• 669B68F1-246C-472F-94A1-9470E8B2DAA9.jpeg
    669B68F1-246C-472F-94A1-9470E8B2DAA9.jpeg
    146 KB · Görüntüleme: 71
Benim ama bunların aynısı oldu belki o yüzden psikolojik olarak etkiliyor erken yaşamıştım belirtiyi hayırlısıyla biraz zaman geçsin belli eder kendini
Hayırlısı olsun canım artık o kadar takmıyorum ki yoruldum çünkü

X