Benim de geçen ay öyleydi, dedim kesin hamileyim aşırı ağrım vardı reglde de oluyor ama bu sefer 2 hafta önceden başlamıştı. Bu ayda öyle ağrı çekmem inşallah. Sabırsızlıkla bat'larımızı bekliyoruz :)Hayırlısı olsun yabenimde regli ağrısı gibi ağrılarım var
Çatlama gününü mutlaka değerlendir imkan varsa sonraki gün de değerlendirselam arkadaslar bende ovulasyon testiyle takibimi yapıyorum, benim 1 kızım var oğlum olsun istiyorum. Benim pikim 2 gün sürüyor 2 ğik gününü ve çatlamayı da değerlendirmeliyi miyim yoksa sadece yumurtlama gününü mü ya da 1 yumurtlama 1 çatlama gününü mü ?
Benim ama bunların aynısı oldu belki o yüzden psikolojik olarak etkiliyor erken yaşamıştım belirtiyi hayırlısıyla biraz zaman geçsin belli eder kendiniHep psikolojik bizdeki belirtiler canım bu belirtilerin olması için regl günümüzün geçmesi gerekıyor
Benim böyle çıkmıştıArkadaşlar ovu yapıp pik gören biri paylaşabilir mi nasıl bir görüntü oluyor
Umutlu değilim kuzum zaten psikolojik hep bu belirtilerBenim de geçen ay öyleydi, dedim kesin hamileyim aşırı ağrım vardı reglde de oluyor ama bu sefer 2 hafta önceden başlamıştı. Bu ayda öyle ağrı çekmem inşallah. Sabırsızlıkla bat'larımızı bekliyoruz :)
Nerde hangi doktordayaptımız acabaKızlar ilk aşılama tuttu az önce aldım sonucu sizlerle paylaşmak istedim, şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallahh
Tebrikler canim saglikla kucagina al InsallahKızlar ilk aşılama tuttu az önce aldım sonucu sizlerle paylaşmak istedim, şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallahh
Canım 14. Gün bence en net görünen. 11 daha erken geldi bana.Kızlar adetime 4 gün var.ateşiö ilk kez bu ay böyle yüksek gidiyor.(Hasta değilim:)).ama gebelik testi yaptım negatif. bugün çatlatma iğnesinin 11.günü. iğne günü hariç.
Ayy çok güzel bir haber çok sevindim. Darısı başımıza. Bu ay hamile kalmaz isem. klomen kullanacağım. Yeterince sağlıklı yumurtam olursa bize de aşılama öneriyor doktor bakalımKızlar ilk aşılama tuttu az önce aldım sonucu sizlerle paylaşmak istedim, şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip olsun inşallahh
Anadolu yakası özel göztepe hastanesi Gülşen BarçınlıNerde hangi doktordayaptımız acaba
Çok teşekkür ederim, amin isteyen herkese inşallahTebrikler canim saglikla kucagina al Insallahasilama surecini anlata bilirmisin benim cokda bilgim yokda doktor gonal f yazdi kullanicam sonra catlama ignesi asilama bumu oluyor?
Ayy çok güzel bir haber çok sevindim. Darısı başımıza. Bu ay hamile kalmaz isem. klomen kullanacağım. Yeterince sağlıklı yumurtam olursa bize de aşılama öneriyor doktor bakalım
Canım 11.gün gördü arkadaş oda iğne yapmıştı.Canım 14. Gün bence en net görünen. 11 daha erken geldi bana.
Anladim canim cok tesekkur ediyorumÇok teşekkür ederim, amin isteyen herkese inşallahAşılamada,aslında ilaç ve çatlatma iğnesinden sonra bir fazla işlem var oda,eş sperm veriyor aynı gün 2 saat içinde o spermlere yıkama yapıp en hızlı iyi olanları seçiyorlar,sonra o spermleri dr rahme yakın bir yere enjekte ediyor,yarım saat yatıyorsun ve normal hayata devam.Ben adetin 3.günü 5gün günde 2 kez femara verdi,2 kez dr gittim yumurta büyüklüklerini kontrol etti,sonra çağırdığı gün gittim ovitrelle(çatlatma iğnesi) yapıldı,ertesi gün çağırdı aşılamayı yaptı.Aşılama sırasında vajinal ultrasonda yumurtanın çatladığını söylemişti,sonrası adeti bekliyoruz
Aa maşallah anladımmBenim böyle çıkmıştı
Hayırlısı olsun canım artık o kadar takmıyorum ki yoruldum çünküBenim ama bunların aynısı oldu belki o yüzden psikolojik olarak etkiliyor erken yaşamıştım belirtiyi hayırlısıyla biraz zaman geçsin belli eder kendini