- 17 Kasım 2020
- 1.347
- 593
- 26
Beraber bekleyip durum bilgilendirmek bilgi alisversi.Hmm peki listenin amacı nedir
Son adet tarihi :20 Mart
Beklenen adet ; 16 nisan
Siz memnunsanız sıkıntı yokİnnovita ile bir markayı beraber kullanıyorum ikisi de aynı tabi innovita çok daha net ama ikisi de pozitifken pozitif negatifken negatif
Gerçekten miHoş geldin Bizim senle zamanımız aynı
Hayırlısı olsun hiç beklemediğiniz bir anda nasip olur inşallahÜç ay üst üste catlatma iğnesi olmuştum bu ay aşılama yapacaktık vazgeçtik ama yumurtlama rakibi ve birkaç bitkisel bir şey başladım
Amin inşallahHayırlısı olsun hiç beklemediğiniz bir anda nasip olur inşallah
Günaydın canım çizgi çekti bugün galiba 23 24 gibi yumurtladım belki 22 de olabilir ramazan gelince karıştı ateş galibaSiz memnunsanız sıkıntı yok
Bu liste ne anlama geliyor sat batSon ve gelecek adet tarihiniz demek adete göre yumurtlamalar vs hesaplanıyor ya
Sat- son adet tarihiBu liste ne anlama geliyor sat bat
Kizzz cevap verrrSat- son adet tarihi
Bat- beklenen adet tarihi canım
Evet canım karıştı valla benimde öyleGünaydın canım çizgi çekti bugün galiba 23 24 gibi yumurtladım belki 22 de olabilir ramazan gelince karıştı ateş galiba
Yumurtladık bence canım sadece günler karıştı 3 günden şüphe ediyorum az bi akıntı gelmişti yumurta akı gibi ateşlede uyuyor gibiEvet canım karıştı valla benimde öyle
Ben ovülasyonla takip ettim ya doğru çekti ateşi deYumurtladık bence canım sadece günler karıştı 3 günden şüphe ediyorum az bi akıntı gelmişti yumurta akı gibi ateşlede uyuyor gibi
Senin kesin benimki tahmin akıntıdan kaynaklı hatırlıyorsan daha yumurtlama yokken bereketli günlere girince akıntı vardı sonra kesildi geçen aylardada olmuştu ondan şüphe ettim bugün kasık ağrım var alt tarafta aynı şekilde kimyasal geçirdiğim ay gibi kimyasal olarak düşünmüyorum tabikide dilediğim o bekliyecez artıkBen ovülasyonla takip ettim ya doğru çekti ateşi debenim yumurtladıktan sonra sıkıntılı olduk ramazan girince saatler oynadı, sen yumurtlama olduğundan eminsen olmuştur tabi tabloda çekmiş zaten
Hayırlısı olsun yaSenin kesin benimki tahmin akıntıdan kaynaklı hatırlıyorsan daha yumurtlama yokken bereketli günlere girince akıntı vardı sonra kesildi geçen aylardada olmuştu ondan şüphe ettim bugün kasık ağrım var alt tarafta aynı şekilde kimyasal geçirdiğim ay gibi kimyasal olarak düşünmüyorum tabikide dilediğim o bekliyecez artık
İşte bnm ağrılarda aynı canım hayırlısı mide yanması var onla alakalı mi bilmiyorum bulanıyor gibi hissediyorumHayırlısı olsun yabenimde regli ağrısı gibi ağrılarım var
Hep psikolojik bizdeki belirtiler canım bu belirtilerin olması için regl günümüzün geçmesi gerekıyorİşte bnm ağrılarda aynı canım hayırlısı mide yanması var onla alakalı mi bilmiyorum bulanıyor gibi hissediyorum