Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• C38A895A-E136-41E7-AA56-189EDC0B2103.jpeg
    C38A895A-E136-41E7-AA56-189EDC0B2103.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar hiç belirti olmadan gebelik öğrendiğinz oldu mu, adete 5-6 gün var hiç belirti yok

Kızlar hiç belirti olmadan gebelik öğrendiğinz oldu mu, adete 5-6 gün var hiç belirti yok
Benim hiç belirtm yoktu şuan 11 haftalığız bende aralık ocak gruplarında çok vakit geçirmiştim ☺️ sizin gibi adetime 6 gün varken griptim ilaç almadan bir test yapayım nolur nolmaz dedim ve çok silik çizgiyle öğrenmiştim☺️ inşallah dilediğiniz en hayırlı zamanda sizi bulur🤍

Kızlar gebelik belirtisi olarak şişkinlik ve kasık ağrısı olur mu ya. Bata 9 gün var daha adet dönemi pek böyle belirtilerim olmazdı ama..
İnşallah öyledir çünkü bende dün kasık agrısından öldüm ve parlıcak bomba gibi şişlik hissediyorum karnımda göbegim çıktı resmen 😂😂

Benim hiç belirtm yoktu şuan 11 haftalığız bende aralık ocak gruplarında çok vakit geçirmiştim ☺️ sizin gibi adetime 6 gün varken griptim ilaç almadan bir test yapayım nolur nolmaz dedim ve çok silik çizgiyle öğrenmiştim☺️ inşallah dilediğiniz en hayırlı zamanda sizi bulur🤍
Benim de adete 7 gün var. Hiç bir belirtim yok. Femara+ovitrella kullandım. Arıyorum arıyorum yok belirti🤣

X