Yarın belli olur yine de çekerİşte bugün ateşi tam ölçemedim ki
İnşallah canım yaa çok üzüldüm bugün yumurtlamadım diyeYarın belli olur yine de çeker
Yerleşme düşüşü için erken mi
Yani yinede gün aşırı deneyin canımİnşallah canım yaa çok üzüldüm bugün yumurtlamadım diye
Yerleşme düşüşü için erken benceYerleşme düşüşü için erken mi
Kaç gün devam edeceğim sonra kuzum? Yarın doktora gideceğim sonra sana yazayımTrendyolda var kuzum ben oradan alıyorum. Ben şansız bedeviyim. Normalde 16-17-18-19 bu civarlar yumurtlarım. Bu ay enteresan bir şey oldu. Geçen ay Progestan kullanmıştım o etkiledi galiba çok erken yumurtam oldu 9. Gün pik oldu 10. Gün yani bugün yumurtam çatladı. Ama ben değerlendiremedim maalesef çünkü yarın rahim filmi çektireceğim doktor rahim filmine ilişki olmadan gelin dedi rahim filmi öncesi ilişki yasakpik olunca gün pik olduğu gün değerlendirmeye başla bir de çatlayınca silikleşiyor o gün değerlendir gün aşırı devam et
Ben anlamadığım için canımYerleşme düşüşü için erken bence
Bende anlamıyorum ama yerleşme düşüşü regliye 5 gün kala ya da 3 gün kala oluyor diye biliyorumBen anlamadığım için canım
Mart ayında çizelge var karşılaşma yaptın mıBende anlamıyorum ama yerleşme düşüşü regliye 5 gün kala ya da 3 gün kala oluyor diye biliyorum
Hamile kalan birinin olması gerekiyor karşılaştırma yapmam içinMart ayında çizelge var karşılaşma yaptın mı
Şubatta var unuttun mu papatyanınHamile kalan birinin olması gerekiyor karşılaştırma yapmam için
Aa evet dur bakayım orayaŞubatta var unuttun mu papatyanın
Bak istersen cnmHamile kalan birinin olması gerekiyor karşılaştırma yapmam için
Bak canım bnde bulayımAa evet dur bakayım oraya
Yerleşme düşüşü gibi ama daha çok erken ki reglime 9 gün varBak istersen cnm
Ben çinko ve magnezyum kullanıyorum kısa dönemlik başladım bitmek üzere. Kuru incir kuru üzüm havuç 2 tane..nohut tüketmeye özen gösteriyoruz eşimle. doktorumuzun önerisi. Bir de eşim kuenzim Q10 ve evicap kullanıyor keçiboynuzu pekmezi ve ısırgan otu kullanıyor kuruyemiş zaten olmazsa olmazımız bakalım benimde adetim yarın biticek inş tedaviye gerek kalmadan nisan ayında gebe kalırım sağlıklar hep beraber rabbim isteyen herkese versin Ramazan müjdemiz olsun adetim yarın biticek bende Meryem süresine başlayacağımkızlar bu ay neler yapacaksınız yada neler kullanacaksınız
kızlar bu ay neler yapacaksınız yada neler kullanacaksını
Kuzum pikten sonra gün aşırı devam et bir hafta bence. Yumurta olayı bitince gerek kalmıyor zaten:)))Kaç gün devam edeceğim sonra kuzum? Yarın doktora gideceğim sonra sana yazayımnasibin yokmuş bu an. Ben de duphaston kullandım bence o tetikledi beni de
Bende öyle tahmin ediyorum cnm bilmiyorum kiYerleşme düşüşü gibi ama daha çok erken ki reglime 9 gün var