Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artımedten asla memnun kalmadım yumurtlamayı hiç göstermedi anlaşılmıyordu canım
Kaset olanından mı memnun kalmadınız yoksa erken gebelik testi olandan mı? ben erken genelik testine benzeyen ovülasyon testiyle hamile kalmıştım çok memnundum laboquik i çok övdüler diye ona geçiş yaptım dedikleri kadar da varmış

Beni de ekleyebilir miyiz bu listeye ilk denememiz çocuk için ovğlasyon takibindeyim sat: 6 mart

Hayır canım kaset olanı değil kalem tip olanından hiç memnun kalmadım, innovita kullanıyorum aşırı net

Hayır canım kaset olanı değil kalem tip olanından hiç memnun kalmadım, innovita kullanıyorum aşırı net
İnnovitayı asla beğenmedim, 2 farklı testle takip eden arkadaşlarım var innovita pik gösterirken laboquik silik gösteriyor yani yumurtlama yokken var gösteriyor innovita

İnnovitayı asla beğenmedim, 2 farklı testle takip eden arkadaşlarım var innovita pik gösterirken laboquik silik gösteriyor yani yumurtlama yokken var gösteriyor innovita
İnnovita ile bir markayı beraber kullanıyorum ikisi de aynı tabi innovita çok daha net ama ikisi de pozitifken pozitif negatifken negatif

Kızlar günaydınlar, umarım herkesler iyidir. Benim 1-1,5 haftadır yanaklarım kızarık kızarık ve normalde çok nadir sivilcelenirim ama yine 1,5 haftadır gün aşırı sivilce gibi kabarıklıklar çıkıyor yüzümde. Bat'a daha 9 gün var bu bi belirti olabilir mi acaba, sağ kasığıma minik minik iğne batırıyorlar sanki sürekli...

bu liste ne anlama geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…