Gecen sefer kullanmıştımHadi yaaa kiyamam canımallah sabır versin çncelikle bn de yarını beklicem tarlusal falan kullanmadn mi canım sen
Amin arkadaşım hepimiz pozitif sonuçlar alalımİnşallah canımm duamizdasın arkadaşım
Bnde bir ay önce çekilmiştim hsg, geçen ay korunun demişti doktor korunmuştuk aynıyızGecen sefer kullanmıştım
Busefer kullanmadım, gelsin dıye beklıyorum, doktor ramazanda korunun dedi, bz korunduk zaten, 1 ay önce rahım filmi çekıldım
Bak şimdi bi sevindim benBunda belli olmuyor ama bugün attığın belirgin
AaaaaKizlar sonuç cikti adete 4 5 gün var 0.3 ciktiumudumu kestim bu aydan
Amin canımAaaaaüzdün… hayırlısı olsun canım
Yumurtlama yokkuzum
Sat 12 nisan bat 13 Mayıs ekler misinnnn2023 MAYIS AYI GEBELİK PLANLAYANLARkızlar konuyu tekrardan atım bat ve satlarınızı yazarsanız eklerim
Canım testın varsa bugun içinde yıne yapabılırsın ben olsam yapardımYarın sabah bakalım nasıl olcak yarın sabah yaparsam dha net belli olcak gibi canısı ne diyosun bnde ilk. Kez kullandim hiç bilgim yok ki ovitrelleyi ne kdr süre sonra atiliyo
Canım dun yapmısmıydın ılkmı yapıyosun bır once kı gun nasıldıBu laboquick test kuruma çizgisi yapıyor mu acaba 9. Gün bugün
Canım var ama bugün gün içinde sivi aliyoruz ya çokça sence olurmu yine de ne dersnCanım testın varsa bugun içinde yıne yapabılırsın ben olsam yapardımkoyulugunu takıp et bakalım
Oluyor canım benım kızımda 4 saatlık fark bıle daha net cıkmasını saglamiştı hcg varsa artısa gecmeye baslıyor cunku.Canım var ama bugün gün içinde sivi aliyoruz ya çokça sence olurmu yine de ne dersn
4saat sivi almadan yapayim miOluyor canım benım kızımda 4 saatlık fark bıle daha net cıkmasını saglamiştı hcg varsa artısa gecmeye baslıyor cunku.
Canım dun yapmısmıydın ılkmı yapıyosun bır once kı gun nasıldı