- 8 Ağustos 2022
- 556
- 849
- 31
Mutlaka haber edeceğim kuzumMerakla bekliyorum
Kaset test var, gitmeden mutlaka yaparımKalmış da olabilir canım herkeste etkisi farklı bugün beta artmış olur inşallah haberdar et mutlakaTest fazla varsa bu sabah kan vermeden önce de yap istersen
Döngünün 14. Günü bugün döngümde genellikle 24günde 1 çok nadir stres yaptığımda 1 2 gün ileri atıyor.Adetten itibaren kaçıncı gündesin belki daha yumurtlama olmamıştır bir de sıvı alımına dikkat ederek yapmalısın o zaman da hep silik çıkıyor
Canım sende var gıbı ümitlendırmrkte ıstemıyorumda 12. Günde iğne etkısı devam etmezkı yanı bende 8. Gun tertemizdi gönlüne göre olsun inşallahGünaydın kizlar bugün iğne hariç 12.gün testlerim bu şekilde çikti
Kaset teste henüz bir çizgi göremiyorumKalmış da olabilir canım herkeste etkisi farklı bugün beta artmış olur inşallah haberdar et mutlakaTest fazla varsa bu sabah kan vermeden önce de yap istersen
Yarın sabah bakalım nasıl olcak yarın sabah yaparsam dha net belli olcak gibi canısı ne diyosun bnde ilk. Kez kullandim hiç bilgim yok ki ovitrelleyi ne kdr süre sonra atiliyoCanım sende var gıbı ümitlendırmrkte ıstemıyorumda 12. Günde iğne etkısı devam etmezkı yanı bende 8. Gun tertemizdi gönlüne göre olsun inşallah
Cnm kanı 11. Gunde vermişsinYarın sabah bakalım nasıl olcak yarın sabah yaparsam dha net belli olcak gibi canısı ne diyosun bnde ilk. Kez kullandim hiç bilgim yok ki ovitrelleyi ne kdr süre sonra atiliyo
Çarşamba alerji testi yaptricam ondan önce varsa belli olsun dedimTakvim birkac gun sapmalı gösterebiliyor ovulasyon testiyle takip edersen daha doğru olur ihtimal her zaman var tutmustur belki
Belki iğne etkisi geçtigi için öyle çıkmıştır tekrar artar inşallah 2 gün sonra tekrar test yapıp sonuca göre yine kan ver istersen
10.günde öğrenen de oluyor ama varsa çıkmama ihtimali yüksek 2 gün daha bekle bence
Yaaa gerçekten miCnm kanı 11. Gunde vermişsin
Çok kritik bi gun
Tam iğne etkisinin geçtiği, varsada değerın yukselecegı bi gun, bnce baz alma kanı
Bugunku testinde çizgı var, insan tereddutte kalıyor bugunlerde.
İnşallah vardır, yarın sabah silik çizgı varsa kesin vardır ozaman
Bnım iğneden 12. Gunde silik çizgıyle ogrenmiştim
Cnm ben 10. Günden itibaren teste başlamıştımYaaa gerçekten mibilmiyordum nasılsa 50lira test die yapivermiştim öylesne bakaiym die ama çok morelimi bozdu üzüldüm açikçasi ama bu testler de çok hassas 1.81 değeri bile algiliyo o yüzeen koyulaşma önmli şuan bnm için koyulaşmayi görürsem tmmdir diycm senin çizgin peki gçti mi hiç bnmki hiç geçmek bilmedi
Hadi yaaa kiyamam canımCnm ben 10. Günden itibaren teste başlamıştım
Hiç negatif görmedim
Hep silik çizgiydi
Çizgi koyulaşmadı 18. Gune kdar hep silikti
Kimyasal oldugunu anlamıştım
Ocak ve martta kimyasalım var
Marttakı son kimyasaldan sonra afet olmadım, adetı beklıyorum bnde
Bu laboquick test kuruma çizgisi yapıyor mu acaba 9. Gün bugünMutlaka haber edeceğim kuzum
Hayir hic yapamdim benim bugüne kadarBu laboquick test kuruma çizgisi yapıyor mu acaba 9. Gün bugün
Kuruma yapmıyor canım benim test de bu kadar silikti inşallah yarın daha da koyulaşır bebiş var benceBu laboquick test kuruma çizgisi yapıyor mu acaba 9. Gün bugün
Pozitif sonuçla gel inşallahKizlar benim 10.gunum ve beta verdim dua edin
Hadi hayırlısı güzel haberler alKizlar benim 10.gunum ve beta verdim dua edin
İnşallah canımm duamizdasın arkadaşımKizlar benim 10.gunum ve beta verdim dua edin
İnşallah canım kuruma yapmamasına çok daha sevindim şuanKuruma yapmıyor canım benim test de bu kadar silikti inşallah yarın daha da koyulaşır bebiş var bence
Pozitif sonuçla gel inşallah
Bunda belli olmuyor ama bugün attığın belirginİnşallah canım kuruma yapmamasına çok daha sevindim şuandün de yaptım ama dün daha zor görülen bi çizgi vardı bugün sanki daha şey ya da ben kendimi kandırıyorum sende bi bakar mısın şimdi atıcağım 8. Gün gün dün yaptığım