- 8 Ağustos 2022
- 556
- 849
- 31
Herşeyin hayırlısı canım üzülme
Bekliyorum
Evet az kaldı sağol canmÇok şükür iyiyiz canım, senin de az kalmış sağlıkla gelsin kuzun
Öyle tabi..Herşeyin hayırlısı canım üzülme
Çok saçma testler yanliş bnc yaBekliyorum
Bende korkuyorum bu aydan çok heveslenmiştimÖyle tabi..
Sen bide başka test alsana yaÇok saçma testler yanliş bnc ya
Akşam alicam canım erken geb testi alicamSen bide başka test alsana ya
Bende öyle ama inşallah senden yüzümüz gülecek biliyorum benBende korkuyorum bu aydan çok heveslenmiştim
Açıkçası ben sağlık ocağındaki doktorlara asla güvenmiyorum bu zamana kadar çok hatalarına denk geldim.kendi doktorun ne dediyse ona güven canım10 Mayıs'ta adet olmam gerekiyordu ama adete 6 gün kala yani 4 mayısta kan verdim 33.87 çıktı 6 mayısta 97.05 çıktı 8 Mayıs'ta 175.86 çıktı bu artış normal mi. Sağlık ocağındaki doktor son artış pekte normal değil hani hazırlıklı olun gibi konuştu kadın doğum doktoruna sordum o da normal dedi aşırı kafam karıştı ve şuan üzgünüm
Yani Instagram üzerinden durumu anlattım ona normal dedi ama kafam çok karıştı gerçekten yaAçıkçası ben sağlık ocağındaki doktorlara asla güvenmiyorum bu zamana kadar çok hatalarına denk geldim.kendi doktorun ne dediyse ona güven canım
Ben sizin teste efekt falan yapinca uzaktan bakinca bir cizgi goruyorum siz hafif de olsa gormuyor musunuzÇok saçma testler yanliş bnc ya
Var da gibi yokta gibi asla emin olamadım yaBen sizin teste efekt falan yapinca uzaktan bakinca bir cizgi goruyorum siz hafif de olsa gormuyor musunuz
Bnde görüyorum ama canım dün kan verdim 1.81 sonc çikti tstlern yanliş oldğnu dğşünüyormBen sizin teste efekt falan yapinca uzaktan bakinca bir cizgi goruyorum siz hafif de olsa gormuyor musunuz
Benim gebeliğimde ilk ölçüm 41di 4 gün sonra 224 çıktı 5 katı kadar artmış doktor normal demişti.seninde en az 5 kat artmış sıkıntı yok bence canımYani Instagram üzerinden durumu anlattım ona normal dedi ama kafam çok karıştı gerçekten ya
Teşekkür ederim cevabınız içinBenim gebeliğimde ilk ölçüm 41di 4 gün sonra 224 çıktı 5 katı kadar artmış doktor normal demişti.seninde en az 5 kat artmış sıkıntı yok bence canım