- 24 Şubat 2023
- 2.206
- 2.134
- 30
Sende mi evde msn sende eğer evdeysen acba yapsan miBende mi yapsam kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende mi evde msn sende eğer evdeysen acba yapsan miBende mi yapsam kız
Evdeyim canım ama ben daha sabah yaptım ya ne kadar artıcak hcg de ne kadar görücem zaten. Yaptığım testlerde silik çizgi bile zor görülüyorSende mi evde msn sende eğer evdeysen acba yapsan mi
Ovülasyon testimi gebelik testi miYok ya boşuna test harcamıyım ben daha sabah yaptım zaten zor görülüyor çizgi şimdi hiç görünmücek
Gebelik canımOvülasyon testimi gebelik testi mi
Yapalim da çikicak umudu göremiyorm kendimde sol kasiğim felaket ağriyo kis mi yapti yumurtalardan biri acaba die düşünmüyo deilim
Ay nolcak alirsin bida merak ettm yaparsan at etiketle bnideYok ya boşuna test harcamıyım ben daha sabah yaptım zaten zor görülüyor çizgi şimdi hiç görünmücek
Aahahah deli kız sen yaptın miAy nolcak alirsin bida merak ettm yaparsan at etiketle bnide
Ay hadi inşallah güzel haberlerinizi alalımGebelik canım
Bn bilmiyrm çok su içtim geçmesni bekliyorumAahahah deli kız sen yaptın mi
İnşallah canım sabah yaptığımda çok hafif silik çizgi vardı ama bugün iğnenin 9. Günü yarın sabah tekrar yapıcam dün gece göğüs uçlarımın acıdığını fark ettim bugün de kasık ağrılarım biraz daha fazla bilmiyorum artık hayırlısıAy hadi inşallah güzel haberlerinizi alalım
Akşam yapalım bence bugün Kasıklarım ve belimin ağrısı daha şiddetlendiBn bilmiyrm çok su içtim geçmesni bekliyorum
Bnmde çok şiddetli kasık ağrilarim ve bel ağrim varAkşam yapalım bence bugün Kasıklarım ve belimin ağrısı daha şiddetlendi
Senin kan sonucuna çok şaşırdım ben ya testlerin benimki gibi de değil yani direk belliBnmde çok şiddetli kasık ağrilarim ve bel ağrim var
Bn inan anlamadm test mi yanliş anlamadim çok aşiri hassas bnm testler 1.81 değeri bile gösteriyo garip bi şekşldeSenin kan sonucuna çok şaşırdım ben ya testlerin benimki gibi de değil yani direk belli
Sen sabahları test yapmaya devam et 14 e kadar belki de koyulaşma yaşıcaksın o zaman tekrar verirsin kan testiBn inan anlamadm test mi yanliş anlamadim çok aşiri hassas bnm testler 1.81 değeri bile gösteriyo garip bi şekşlde
Öyle yapicam inan bnde şaşirdim hani bi 35falan çikar die tahmn ediyodm ya test çok hassas ya lab hatası bilmiyormki çok ikilemde kaldmSen sabahları test yapmaya devam et 14 e kadar belki de koyulaşma yaşıcaksın o zaman tekrar verirsin kan testi
Bugün kaçıncı gününde seninÖyle yapicam inan bnde şaşirdim hani bi 35falan çikar die tahmn ediyodm ya test çok hassas ya lab hatası bilmiyormki çok ikilemde kaldm
İğne hariç 12.gündeyimBugün kaçıncı gününde senin