Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kizlar bugün iğne hariç 12.gün testlerim bu şekilde çikti

Eklentiler

• 64F61FF8-EAB8-41CE-8813-F33512BD82A5.jpeg
    64F61FF8-EAB8-41CE-8813-F33512BD82A5.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 115
  • 334A4D08-1CC5-4029-A820-C7B7FDC48502.jpeg
    334A4D08-1CC5-4029-A820-C7B7FDC48502.jpeg
    118,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 2C72A36E-E17C-47B7-A11B-BF38D5BA91FC.jpeg
    2C72A36E-E17C-47B7-A11B-BF38D5BA91FC.jpeg
    123,6 KB · Görüntüleme: 111
Adetten itibaren kaçıncı gündesin belki daha yumurtlama olmamıştır bir de sıvı alımına dikkat ederek yapmalısın o zaman da hep silik çıkıyor
Döngünün 14. Günü bugün döngümde genellikle 24günde 1 çok nadir stres yaptığımda 1 2 gün ileri atıyor.

Canım sende var gıbı ümitlendırmrkte ıstemıyorumda 12. Günde iğne etkısı devam etmezkı yanı bende 8. Gun tertemizdi gönlüne göre olsun inşallah
Yarın sabah bakalım nasıl olcak yarın sabah yaparsam dha net belli olcak gibi canısı ne diyosun bnde ilk. Kez kullandim hiç bilgim yok ki ovitrelleyi ne kdr süre sonra atiliyo

Yarın sabah bakalım nasıl olcak yarın sabah yaparsam dha net belli olcak gibi canısı ne diyosun bnde ilk. Kez kullandim hiç bilgim yok ki ovitrelleyi ne kdr süre sonra atiliyo
Cnm kanı 11. Gunde vermişsin
Çok kritik bi gun
Tam iğne etkisinin geçtiği, varsada değerın yukselecegı bi gun, bnce baz alma kanı

Bugunku testinde çizgı var, insan tereddutte kalıyor bugunlerde.
İnşallah vardır, yarın sabah silik çizgı varsa kesin vardır ozaman 🙏
Bnım iğneden 12. Gunde silik çizgıyle ogrenmiştim

Takvim birkac gun sapmalı gösterebiliyor ovulasyon testiyle takip edersen daha doğru olur ihtimal her zaman var tutmustur belki😊

Belki iğne etkisi geçtigi için öyle çıkmıştır tekrar artar inşallah 2 gün sonra tekrar test yapıp sonuca göre yine kan ver istersen

10.günde öğrenen de oluyor ama varsa çıkmama ihtimali yüksek 2 gün daha bekle bence
Çarşamba alerji testi yaptricam ondan önce varsa belli olsun dedim

Cnm kanı 11. Gunde vermişsin
Çok kritik bi gun
Tam iğne etkisinin geçtiği, varsada değerın yukselecegı bi gun, bnce baz alma kanı

Bugunku testinde çizgı var, insan tereddutte kalıyor bugunlerde.
İnşallah vardır, yarın sabah silik çizgı varsa kesin vardır ozaman 🙏
Bnım iğneden 12. Gunde silik çizgıyle ogrenmiştim
Yaaa gerçekten mi🧡 bilmiyordum nasılsa 50lira test die yapivermiştim öylesne bakaiym die ama çok morelimi bozdu üzüldüm açikçasi ama bu testler de çok hassas 1.81 değeri bile algiliyo o yüzeen koyulaşma önmli şuan bnm için koyulaşmayi görürsem tmmdir diycm senin çizgin peki gçti mi hiç bnmki hiç geçmek bilmedi

Yaaa gerçekten mi🧡 bilmiyordum nasılsa 50lira test die yapivermiştim öylesne bakaiym die ama çok morelimi bozdu üzüldüm açikçasi ama bu testler de çok hassas 1.81 değeri bile algiliyo o yüzeen koyulaşma önmli şuan bnm için koyulaşmayi görürsem tmmdir diycm senin çizgin peki gçti mi hiç bnmki hiç geçmek bilmedi
Cnm ben 10. Günden itibaren teste başlamıştım
Hiç negatif görmedim
Hep silik çizgiydi
Çizgi koyulaşmadı 18. Gune kdar hep silikti
Kimyasal oldugunu anlamıştım

Ocak ve martta kimyasalım var
Marttakı son kimyasaldan sonra afet olmadım, adetı beklıyorum bnde

Cnm ben 10. Günden itibaren teste başlamıştım
Hiç negatif görmedim
Hep silik çizgiydi
Çizgi koyulaşmadı 18. Gune kdar hep silikti
Kimyasal oldugunu anlamıştım

Ocak ve martta kimyasalım var
Marttakı son kimyasaldan sonra afet olmadım, adetı beklıyorum bnde
Hadi yaaa kiyamam canım 😓 allah sabır versin çncelikle bn de yarını beklicem tarlusal falan kullanmadn mi canım sen

Kuruma yapmıyor canım benim test de bu kadar silikti inşallah yarın daha da koyulaşır bebiş var bence

Pozitif sonuçla gel inşallah
İnşallah canım kuruma yapmamasına çok daha sevindim şuan 😍 dün de yaptım ama dün daha zor görülen bi çizgi vardı bugün sanki daha şey ya da ben kendimi kandırıyorum 🙃 sende bi bakar mısın şimdi atıcağım 8. Gün gün dün yaptığım

Eklentiler

• 41A705EC-1AEB-4788-BD21-0DC9534AC979.jpeg
    41A705EC-1AEB-4788-BD21-0DC9534AC979.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 90
İnşallah canım kuruma yapmamasına çok daha sevindim şuan 😍 dün de yaptım ama dün daha zor görülen bi çizgi vardı bugün sanki daha şey ya da ben kendimi kandırıyorum 🙃 sende bi bakar mısın şimdi atıcağım 8. Gün gün dün yaptığım
Bunda belli olmuyor ama bugün attığın belirgin😊

X