Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben ovitrelle çatlatma ignesi oldum igne haric bugün 16. Günüm hala regl olmadım dün idrar testi yaptım bi sey cıkmadı bugün tekrar yaptım asagıdaki gibi cıktı siz bir sey görüyor musunuz filtresiz Yarın sabah kan vericem ona göre doktor gel dedi adet olmazsan söktürücü vs icin sanırım fikri olan yazabilir mi

Eklentiler

• 762EDDD9-1317-4FF0-B510-5202DBDA3607.jpeg
    762EDDD9-1317-4FF0-B510-5202DBDA3607.jpeg
    42,8 KB · Görüntüleme: 95
Allah razı olsun kızlar. İkinci çizgiyi gördüm ya bu günlere şükür😊 darısı bebiş isteyen herkese olsun inşallah sağlıklısından🤲 sıra kan ve keseyi görmede. Hsg tereddütü olan düşünmesin yaptırsın kızlar ne kadar ağrılı olsa da bebeklerimize değer🥹
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 hsg den ne kadar süre sonra oldu ben de çektirdim ama henüz olmadı

Ooo güzel haber bu canım demekki tek yumurta değilmiş o kaç mm çıktı
Ooo güzel haber bu canım demekki tek yumurta değilmiş o kaç mm çıktıd
Tek degildi kuzum zaten ama dünkü doktor bu yumurta çok büyük digerini takibe alalım demedi sanırım ya 12 yada 14mm dedi dünkü 14 demişti. Dünlü dontorun 27 dedigine bugün 34 mm dedi canım

Tek degildi kuzum zaten ama dünkü doktor bu yumurta çok büyük digerini takibe alalım demedi sanırım ya 12 yada 14mm dedi dünkü 14 demişti. Dünlü dontorun 27 dedigine bugün 34 mm dedi canım
Burda okudum galiba canım her doktorun ölçümü bir olmuyor diye sen değerlendir eğer eşinde sorun yoksa ara verme

Uygulamalar arası değişiyor 7-8-9 diye ama bu ateş takibine göre 9u diyor
Sende benim gibisin canım bendeki uygulamalarda aynı iki ateş takibi yaptığım 6 si senin kullandığın 8 i gösteriyor diğeride 9 bekle bence perçembe yada cuma gününü

Sende benim gibisin canım bendeki uygulamalarda aynı iki ateş takibi yaptığım 6 si senin kullandığın 8 i gösteriyor diğeride 9 bekle bence perçembe yada cuma gününü
Keşke senin gibi sabırlı olsam cumayı bekleyeyim bir sonraki test için ☹️

X