Belirtin yok mu canım hiçHadi inşallah hayırlısı olsun
Bugün köye giderken sol kasığım çok sızladı şimdide alt karnıma ağrı giriyor çıkıyorBelirtin yok mu canım hiç
Akıntı var mı cnm bunlar güzel aslında ne kadar adet belirtisi olsada hamilelik belirtisideBugün köye giderken sol kasığım çok sızladı şimdide alt karnıma ağrı giriyor çıkıyor
Akıntım yoktu bugün var sarı akıntı ama azAkıntı var mı cnm bunlar güzel aslında ne kadar adet belirtisi olsada hamilelik belirtiside
Kanama yani canım. Bazen çamur gibi bazen kahverengi bazen koyu kırmızı gibi adet kıvamlı akıntım geliyor değerlendirme yapmam mümkün değil o yüzdenAkıntı dediğin ne canım neden değerlendirme yapmıyorsun doktor dememişti diye hatırlıyorum sanki
Ben regl oldum ve mart ayı kapandı benim içinsenin durumun nasıl?
Ben de oldum. Yeni aya geçelimBen regl oldum ve mart ayı kapandı benim içinsenin durumun nasıl?
Benim de öyle sağ tarafta bu belirti miOf kızlar şuan dayanılmıcsk şekilde sol kasığım ve üst bacağımla iç kısmı ağrıyor
Anladım canım hayırlısı inşallah tez zamanda müjdeyle haber verirsnKanama yani canım. Bazen çamur gibi bazen kahverengi bazen koyu kırmızı gibi adet kıvamlı akıntım geliyor değerlendirme yapmam mümkün değil o yüzden
Ben temmuzdan beri geziyorum kuzumCanim ben eylulden beri topik topik gezen ama uzaktan gozlemleyip kendimin umudu olmadığı için çok yazmadım ama seni hep gördüm insallah bu son olur bu ay hamile kalırsın cok isterim allah istediğini kısa zamanda versin insallah
İnşallah hamileliktendir canım öyle söyleniyor genelde bnm beyaz süt gibi akıntıAkıntım yoktu bugün var sarı akıntı ama az
Sagol canim benim insallahBen temmuzdan beri geziyorum kuzumya o güzel kalbine sağlık. Ne güzel kalbin var. Allah razı olsun. Benim için istediğin gelip seni de bulsun inşallah senin de gönlüne göre olsun. Çok sağ ol çok mutlu oldum ve duygulandım
Ya benim bu rahim filmi sonrası gelen çamur kahverengi bazen kırmızı olan kanama ne zaman bitecek ya lavaboda geliyor geneldeAkıntım yoktu bugün var sarı akıntı ama az
Benim 7 gün sürdü hala daha devam ediyordu azalmıştı epeyce yumurtlamam yaklaştığı için birliktelik yaşadım o zamandan sonra kesildiYa benim bu rahim filmi sonrası gelen çamur kahverengi bazen kırmızı olan kanama ne zaman bitecek ya lavaboda geliyor genelde
Bilmiyorum ki canım belirtimi değil miBenim de öyle sağ tarafta bu belirti mi
İnanılmaz bacak ağrım oldu benim de ama 7 saat mutfakta geçirdim ona bağladım benaynı gidiyoruz o zaman, bu gün çok bacak ağrım oldu, ayakta çok mu durdum ne, nasıl gidiyor sende?
Benim bildiğim sarı başladı hayırlısı olsun artıkİnşallah hamileliktendir canım öyle söyleniyor genelde bnm beyaz süt gibi akıntı
Ama bunda gözüküyor bencee