- 27 Şubat 2023
- 154
- 74
- 28
Sağol canımAz kalmış bikaç gün daha sanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımAz kalmış bikaç gün daha sanır
Kuzum anlatmıştım ama uzun bayaL A L Canım sen tabloyu nasıl paylaştın
İftardaydık köyde anca geldim erken gebelik testi yaptım ama negatif regli bekliyorumL A L Nerdesin canım sen görünmüyorsun
29 günde mi adet oluyorsun kaç günde oluyorsan o günden 14 çıkartıp çıkan sayı senin yumurtlama zamanını söylerBenm adet tarihim Martin 21 oldu 5 gün sürdü ayda 1 kez oluyorum bu duruma göre benim yumurtlama günün nezaman oluyor
Tamam cnm ben günlük olarak paylaşmışım sadeceKuzum anlatmıştım ama uzun baya
Daha var canım geçte çıkabilir ateşin gayet iyiİftardaydık köyde anca geldim erken gebelik testi yaptım ama negatif regli bekliyorum
Senin ateşinde güzel regli ağrılarım var olurum ben yarın gibi geliyor ateşimde düşer yakında çokta yüksek çıkmamıştı zaten hayırlısı olsun nasip edilmiş Allah büyükDaha var canım geçte çıkabilir ateşin gayet iyi
Fertility Chart:
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_GSoyDH.png benim böyle ümitsiz biri varsa oda bnm ona rağmen yinede umudumu kaybetmiyorum adet gelmeden karamsar olma
Hamilelikte bu ağrılar oluyor evet normalDaha pozitifi görmedim ama belden bükülerek eğilerek iş yapmak zorunda kaldım. Zorlandım galiba. Şu an tek taraf kasık kalça kemiği özellikle, ordan da dize vuruyor. Çok ağrıyor. Yarım saat oldu daha geçiremedim. Ara ara oluyor yani böyle 2 gündür, zorlanmamın derecesine göre çabuk da geçiyor. Hamilelik var diyelim normal mi bu ya?
Canım tabi kendini sen daha iyi bilirsin ama daha 4yada 5 gün var senin inşallah daha güzel sonuç çıkacak inanıyorum ben sende inanSenin ateşinde güzel regli ağrılarım var olurum ben yarın gibi geliyor ateşimde düşer yakında çokta yüksek çıkmamıştı zaten hayırlısı olsun nasip edilmiş Allah büyük
Sen hiç bişey görmüyor mu cnm ben bişey gördüm sanki
Kendi çizgisi diye düşünüyorum, arkadaşımda bunu yolladıSen hiç bişey görmüyor mu cnm ben bişey gördüm sanki
Evet orda gördüm bende canım yaa ne zmn yaptın bu testiKendi çizgisi diye düşünüyorum, arkadaşımda bunu yolladı
Az önce yaptım kendi alttaki çizgisi olduğunu düşünüyorum çok ciddiye almıyorum bu çizgileri maalesefEvet orda gördüm bende canım yaa ne zmn yaptın bu testi
Canım pazartesi testin varsa sabah ilk idrarda yap daha yeni yerleşiyor çıkmaya bilirAz önce yaptım kendi alttaki çizgisi olduğunu düşünüyorum çok ciddiye almıyorum bu çizgileri maalesef
Yarın belli olur ateşten canım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız inşallah sizden güzel haber alıcazCanım pazartesi testin varsa sabah ilk idrarda yap daha yeni yerleşiyor çıkmaya bilir
Sende iyiki varsın canım sendende güzel haber alacaz inşallah benim için biraz daha bekliyecez 10 'na kadar kararlık gelmezse o zaman yapacamYarın belli olur ateşten canım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız inşallah sizden güzel haber alıcaz
Hadi inşallah hayırlısı olsunSende iyiki varsın canım sendende güzel haber alacaz inşallah benim için biraz daha bekliyecez 10 'na kadar kararlık gelmezse o zaman yapacam