Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 7 gün sürdü hala daha devam ediyordu azalmıştı epeyce yumurtlamam yaklaştığı için birliktelik yaşadım o zamandan sonra kesildi
Pazartesi 8.gün olmuş olacak. Bir daha yumurtalama olur mu acaba çünkü ateşim düşük seyrediyor neyse takip ediyorum artık bakalım canım.

Pazartesi 8.gün olmuş olacak. Bir daha yumurtalama olur mu acaba çünkü ateşim düşük seyrediyor neyse takip ediyorum artık bakalım canım.
Belki olabilir de belli olmaz çünkü çok erken yumurtlama gördüm ikincide olabilir

Evet etkiliyor gebeliği ve hamile kalmayı zorlaştırıyor ilaç kullanarak dengeye getirip hamile kalabilirsin. Hamileliğe uygun ilaçlarda var, bu ilaçları kullanıp çok rahat doğum yapanda var. Bu değerde regl düzenin nasıl? Uzun sürüyor mu? Bende tsh değeri için ilaç kullanıyorum

Evet düşük ama ben tiroid kanseri ve mide kanserinin artı sol bobrek iflas ama bunlarin çocuk sahibiyle hiç alakası yok yani hiç sorun değil üzülmeyin
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun . Rabbim gönlümüzdekini versin inşallah

Reglilerim çok düzenli Allah bin şükür . 29 günü geçmeden olurum genelde 27 güne bir . Kilolu da değilim en yüksek gördüğüm 52 dir . Evlendiğimde 48 falandım şimdi 50 kiloyum 2 sene odu evleneli . Yeni öğrendim zaten 7,43 dü 1 ay içerisinde 8,70 ye yükselmiş. Çok halsizlik vardı bende başım sürekli döner ve cildim çok kuru son 1 senedir bunlar dikkatimi çekiyordu ama tsh’la alakalı olduğunu bilmiyordum . Doktorum söyledi şaşırdım. Sizin yüksekmi düşükmü ? Korkutuyo beni ya düşmezse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…