- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Efeksiz birde umarım vardır erken gebelikte daha net çıkmalıydıı ama hayırlısı olsunAma bunda gözüküyor bencee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efeksiz birde umarım vardır erken gebelikte daha net çıkmalıydıı ama hayırlısı olsunAma bunda gözüküyor bencee
Ben vallahi artık hiç bir teste güvenmiyorum ya denemediğim marka kalmadı. Ya biz görmek istediğimiz için görüyoruz yada testlerde bişey varEfeksiz birde umarım vardır erken gebelikte daha net çıkmalıydıı ama hayırlısı olsun
Ben her ay böyle çizgiler gördüğüm için bende güvenmiyorum pembe çıkmadan güvenmemBen vallahi artık hiç bir teste güvenmiyorum ya denemediğim marka kalmadı. Ya biz görmek istediğimiz için görüyoruz yada testlerde bişey var
Canım ya ben görmek için görüyorum yada gerçekten var bundada gördüm
Evet. Herşeyi bilmekte kötü benim ilk hamileliğimde yerleşeme kanaması yaşamışım adet sandım neredeyse 7. Hafta kusmalarım başlayınca bi test yapayım demiştimBen her ay böyle çizgiler gördüğüm için bende güvenmiyorum pembe çıkmadan güvenmem
İnşAllah vardır ben kendim de görüyorum ama her ay başıma geldiği için emin olamıyorumCanım ya ben görmek için görüyorum yada gerçekten var bundada gördüm
Ay keşke öyle olsak yine yaEvet. Herşeyi bilmekte kötü benim ilk hamileliğimde yerleşeme kanaması yaşamışım adet sandım neredeyse 7. Hafta kusmalarım başlayınca bi test yapayım demiştim
Daha c çizgisi tam oturmamış yeni çekip atar mısınBu gece de böyle çıktı
Pazartesi 8.gün olmuş olacak. Bir daha yumurtalama olur mu acaba çünkü ateşim düşük seyrediyor neyse takip ediyorum artık bakalım canım.Benim 7 gün sürdü hala daha devam ediyordu azalmıştı epeyce yumurtlamam yaklaştığı için birliktelik yaşadım o zamandan sonra kesildi
Belki olabilir de belli olmaz çünkü çok erken yumurtlama gördüm ikincide olabilirPazartesi 8.gün olmuş olacak. Bir daha yumurtalama olur mu acaba çünkü ateşim düşük seyrediyor neyse takip ediyorum artık bakalım canım.
Böyle çıktı canımDaha c çizgisi tam oturmamış yeni çekip atar mısın
Valla var kız tebrik ederim biraz daha biraz daha bekle kan verirsin bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gününBöyle çıktı canım
Evet etkiliyor gebeliği ve hamile kalmayı zorlaştırıyor ilaç kullanarak dengeye getirip hamile kalabilirsin. Hamileliğe uygun ilaçlarda var, bu ilaçları kullanıp çok rahat doğum yapanda var. Bu değerde regl düzenin nasıl? Uzun sürüyor mu? Bende tsh değeri için ilaç kullanıyorumKızlar tsh sorunu hamile kalmaya yada hamile kaldıktan sonra riskli doğumları beraberinde getiririrmi? . Eşim iş yerinde duymuş arkadaşının eşi hamile kalmakta çok zorlanmış kaldıktan sonra doğurma ölürsün falan demiş doktorlar dinlememiş çok zor bi doğum atlatmış . Çok etkilenmiş bende de 8,70 kerede tsh hap kullanmaya başladım ama yine de korkuyorum hep olumsuz şeyler okudum bunla ilgili
Ay kuzum bence sende var gibi geldi bana
Baya var bundan Ay inşallah vardır diyelim gerçi. Sen bugün mutlaka başka bir kaset test daha yap varsa.Böyle çıktı canım
Umarım öyledir her ay aynı çizgiler çıktığı için korkuyorum artıkAy kuzum bence sende var gibi geldi bana
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun . Rabbim gönlümüzdekini versin inşallahEvet düşük ama ben tiroid kanseri ve mide kanserinin artı sol bobrek iflas ama bunlarin çocuk sahibiyle hiç alakası yok yani hiç sorun değil üzülmeyin
Reglilerim çok düzenli Allah bin şükür . 29 günü geçmeden olurum genelde 27 güne bir . Kilolu da değilim en yüksek gördüğüm 52 dir . Evlendiğimde 48 falandım şimdi 50 kiloyum 2 sene odu evleneli . Yeni öğrendim zaten 7,43 dü 1 ay içerisinde 8,70 ye yükselmiş. Çok halsizlik vardı bende başım sürekli döner ve cildim çok kuru son 1 senedir bunlar dikkatimi çekiyordu ama tsh’la alakalı olduğunu bilmiyordum . Doktorum söyledi şaşırdım. Sizin yüksekmi düşükmü ? Korkutuyo beni ya düşmezse diyeEvet etkiliyor gebeliği ve hamile kalmayı zorlaştırıyor ilaç kullanarak dengeye getirip hamile kalabilirsin. Hamileliğe uygun ilaçlarda var, bu ilaçları kullanıp çok rahat doğum yapanda var. Bu değerde regl düzenin nasıl? Uzun sürüyor mu? Bende tsh değeri için ilaç kullanıyorum