Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide hsg sonrası ara kanama oldu saf ben bunu yerleşme kanaması sanıp bir ay Hürrem gibi ben gebeyim moduna girdim. Gogsum şişti prolaktin pik yapmış araştırdım ben gebe sanıyorum diye oda yükselmiş vay arkadaş bide onu düşürmeye uğraştım. Ama sen öyle düşünme. Bence gelir bir iki güne

Zorlu bir süreç olmuş sizin için filmden sonra hamilelik kolaylaşıyor diyorlar birde insan tabi acaba varmı diye düşünüyor gecikmeyle. inş bende de öyle olmaz bu ay da gebelik olmazsa aşılamaya başlayacağım artık olcaksam biran önce olayım da yoluma devam edeyim kafasındayım

Size bir şey sorabilir miyim bende kist oluşuyor ama kendiliğinden geçiyor bazen çıkıyor bazen gözükmüyor doktor basit kist dedi pko farklı bir durum mu ? Ya da gebelik engel bi durum olduğunda doktor ultrason ile bakarken ya da hormonlardan anlayabiliyor mu ya da bunlarda belli olmayan durumlar var mı ?

Üstüste gelmiş İnsan bir umut bekliyor işte zaten hep bir belirti arama modundayız :) ay inş canm bide onunla uğraşmasam iyi olur :)

Ya herkes bı clife tan baksediyor kullanan var mı acaba bu topik te

Kaşık ağrısı bel ve sırt ağrısı mevcut
Özellikle memelerde dalgınlık var meme ucunda hassasiyet ama test negatif belki adet olacağım bilmiyorum
Doktor şu gün test yaparsın vs demiş miydi bence belli olmaz tekrarlarsın testini olmadı

Benim de 28 gün gecikti resmen o bomba hissi çok kötü gerçekten. Şükür adet oldum yani hem ağlamaklı hem sinirli ne bileyim

Daha pozitifi görmedim ama belden bükülerek eğilerek iş yapmak zorunda kaldım. Zorlandım galiba. Şu an tek taraf kasık kalça kemiği özellikle, ordan da dize vuruyor. Çok ağrıyor. Yarım saat oldu daha geçiremedim. Ara ara oluyor yani böyle 2 gündür, zorlanmamın derecesine göre çabuk da geçiyor. Hamilelik var diyelim normal mi bu ya?

Devlet hastanelerinde yada üniversite hastanelerinde yq ücretsiz yada daha uygun oluyor ameliyatlar canım. Aklında bulunsun bir araştır. Ama iki doktor gerek duymamış bir bildikleri vardır inşallah gerek kalmaz.
Tabiki sorabilirsin. Şimdi şöyle pko hem hormon hemde yumurtalıkların görüntüsünden anlaşılıyor lh ve fsh hormonlarının bir oranı var yüksek olursa pko. Ultrasonda da yumurtalıklarda böyle bir sürü yuvarlak küçüklü büyüklü yumurtalar oluyor.
Şu da var ben pkoluyum ama bazen benim de değerlerim düzeliyor yumurtalıklarım gayet normal gözüküyor.
Sana pko demedilerse normal yumurta kisti olmuştur. Oda şöyle oluyor senin yumurtan büyümüştür olgunlaşmıştır ama çatlayamayıp kist olmuştur o kist regl ile atılıyor. Bu gebeliğe engel olmaz. Herkesin başına gelebilen bir durum.

Teşekkür ederim devam edicem inşallah

Hayırlı akşamlar kızlar beni belki mart grubundan hatırlayan vardır. Bu ay kendimi kasmayacağım dedim akışına bıraktım hatta o yüzden nisan grubuna adımı da yazdırmadım sürekli düşünmemek için. Bata 2 gün var şimdiye bir sürü test yapmıştım ama bu sefer hiç yapmadım akışına bıraktığım için çok da ümütli değilim açıkcası ama verecek olan Allah, bakalım neler olacak. Şu an sağ kasığımda aşırı bir ağrı var bir de idrarımda köpürme fark ediyorum birkaç gündür(ramazanda susuz kaldığım için de olabilir bilemiyorum) bakalım ne olacak

Selam kızlar, ben ellendim bu ay maalesef gelecek ay kısmetse artık

Hayırlı akşamlar benim de öyle ilk denemem ilk hamileliğim olucak pek bir bilgim yok ben de heyecanlıyım daha var adetime 3-4 gün ama çok merak ediyorum sağ kaşığım yürürken bile batıyor alt karın sert bilmiyorum yani bu belirtileri yaşayan var mı? İdrarım da benim de farklılıklar var çok sıcak yakıyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…