- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Bide hsg sonrası ara kanama oldu saf ben bunu yerleşme kanaması sanıp bir ay Hürrem gibi ben gebeyim moduna girdim. Gogsum şişti prolaktin pik yapmış araştırdım ben gebe sanıyorum diye oda yükselmiş vay arkadaş bide onu düşürmeye uğraştım. Ama sen öyle düşünme. Bence gelir bir iki güneÖldüm öldüm dirildim gün aşırı kan bakıyor dum tedavi başlayacaktım yapamadım her tarafım şiş gergindim. Patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor dum ortalıkta. Sonra doktor tarlusal verdi ilaç bitmeye son bir gin kala başladı âdet. İlk defa bu kadar geç olmuştum. Pcos var ama o bile Max bir hafta gecikirdi
Zorlu bir süreç olmuş sizin için filmden sonra hamilelik kolaylaşıyor diyorlar birde insan tabi acaba varmı diye düşünüyor gecikmeyle. inş bende de öyle olmaz bu ay da gebelik olmazsa aşılamaya başlayacağım artık olcaksam biran önce olayım da yoluma devam edeyim kafasındayımÖldüm öldüm dirildim gün aşırı kan bakıyor dum tedavi başlayacaktım yapamadım her tarafım şiş gergindim. Patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor dum ortalıkta. Sonra doktor tarlusal verdi ilaç bitmeye son bir gin kala başladı âdet. İlk defa bu kadar geç olmuştum. Pcos var ama o bile Max bir hafta gecikirdi
Size bir şey sorabilir miyim bende kist oluşuyor ama kendiliğinden geçiyor bazen çıkıyor bazen gözükmüyor doktor basit kist dedi pko farklı bir durum mu ? Ya da gebelik engel bi durum olduğunda doktor ultrason ile bakarken ya da hormonlardan anlayabiliyor mu ya da bunlarda belli olmayan durumlar var mı ?Bende de pko var 6 ay klomen ve letu ile yumurta geliştirdik çatlatma iğnesi yaptık olmadı hsg güzel, iki aşılama yaptırdım ikisi de tutmadı. Bide benim aşılama yaparken rahim ağzında sıkıntı çıktı rahime giriş kapalı gibiydi histereskopi yaptık rahimağzında kistler var ama gebeliğe engel değil diyor 3 4 doktora sordum. Nasip değilmiş deyip ağustostan bu yana salmıştım
Bu rahimde perde için ameliyat da yapılıyor sanırım önerdiler mi?
Üstüste gelmiş İnsan bir umut bekliyor işte zaten hep bir belirti arama modundayız :) ay inş canm bide onunla uğraşmasam iyi olur :)Bide hsg sonrası ara kanama oldu saf ben bunu yerleşme kanaması sanıp bir ay Hürrem gibi ben gebeyim moduna girdim. Gogsum şişti prolaktin pik yapmış araştırdım ben gebe sanıyorum diye oda yükselmiş vay arkadaş bide onu düşürmeye uğraştım. Ama sen öyle düşünme. Bence gelir bir iki güne
Ya herkes bı clife tan baksediyor kullanan var mı acaba bu topik teZorlu bir süreç olmuş sizin için filmden sonra hamilelik kolaylaşıyor diyorlar birde insan tabi acaba varmı diye düşünüyor gecikmeyle. inş bende de öyle olmaz bu ay da gebelik olmazsa aşılamaya başlayacağım artık olcaksam biran önce olayım da yoluma devam edeyim kafasındayım
Doktor şu gün test yaparsın vs demiş miydiKaşık ağrısı bel ve sırt ağrısı mevcut
Özellikle memelerde dalgınlık var meme ucunda hassasiyet ama test negatif belki adet olacağım bilmiyorum
Benim de 28 gün gecikti resmen o bomba hissi çok kötü gerçekten. Şükür adet oldum yani hem ağlamaklı hem sinirli ne bileyimÖldüm öldüm dirildim gün aşırı kan bakıyor dum tedavi başlayacaktım yapamadım her tarafım şiş gergindim. Patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor dum ortalıkta. Sonra doktor tarlusal verdi ilaç bitmeye son bir gin kala başladı âdet. İlk defa bu kadar geç olmuştum. Pcos var ama o bile Max bir hafta gecikirdi
21 mart beklenen adet ne zaman canımSon adet tarihim 21 Mart canım
Devlet hastanelerinde yada üniversite hastanelerinde yq ücretsiz yada daha uygun oluyor ameliyatlar canım. Aklında bulunsun bir araştır. Ama iki doktor gerek duymamış bir bildikleri vardır inşallah gerek kalmaz.3 doktora gittim biri hemen ameliyat olmalısın dedi ama ameliyat ücreti çok uçuk bir rakamdı. Diğer ikisi şimdilik gerek yok takip edelim ilerde düşünürüz dedi zaten çok aşırı büyük değilmiş perde yani o şekilde söylediler.
Tabiki sorabilirsin. Şimdi şöyle pko hem hormon hemde yumurtalıkların görüntüsünden anlaşılıyor lh ve fsh hormonlarının bir oranı var yüksek olursa pko. Ultrasonda da yumurtalıklarda böyle bir sürü yuvarlak küçüklü büyüklü yumurtalar oluyor.Size bir şey sorabilir miyim bende kist oluşuyor ama kendiliğinden geçiyor bazen çıkıyor bazen gözükmüyor doktor basit kist dedi pko farklı bir durum mu ? Ya da gebelik engel bi durum olduğunda doktor ultrason ile bakarken ya da hormonlardan anlayabiliyor mu ya da bunlarda belli olmayan durumlar var mı ?
aynı gidiyoruz o zaman, bu gün çok bacak ağrım oldu, ayakta çok mu durdum ne, nasıl gidiyor sende?Kimyasal mı geçirdiniz acaba? Testler çok net belli.
Benim de 24’ü
yok yapmadım, pazartesi yapıcam inşallahHiç Test yaptınmı canım
Teşekkür ederim devam edicem inşallahYumurta kıvamında olan akıntın varsa şayet bu hala yumurtlayacağının belirtisi olabilir, akıntı yumurtladın anlamına gelmiyor. Bu süreç her kadında aynı olmuyor da zaten. Bazen bu akıntı 4-5 gün sürerken bazen sadece 1 gün gelebiliyor. Sen garantilemek için 1 dolu 1 boş ilerleyebilirsin.
15 gün sonra yap dedi ama bakalım nasipDoktor şu gün test yaparsın vs demiş miydibence belli olmaz tekrarlarsın testini olmadı
Selam kızlar, ben ellendim bu ay maalesef gelecek ay kısmetse artıkNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
Ateş takibi
@ecevekedileri
@Belisimm
@cnlrm
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 31 MART 25 NİSAN @Belisimm 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN aynurland 8 MART 11 NİSAN Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN @cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN @Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN E Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN @BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN @kayra1209 16 MART 11 NİSAN @mlh5 13 MART 10 NİSAN @simurgggg 12 MART 8 NİSAN @fnd_50 17 MART @Ustaozlem 17 MART 15 NİSAN @leblebii19 19 MART 15 NİSAN BinevsJade 13 MART 31 MART @beyons 14 MART 9 NİSAN @heyssu 5 MART 4 NİSAN @Mervenur277 20 MART 17 NİSAN @merveozel 7 MART 7 NİSAN @birbebekhikayesi 19 MART 16 NİSAN @fatsek 18 MART 16 NİSAN @Benbenmiyim 7 MART 4 NİSAN @melegim can 21 MART 18 NİSAN @Pasiphea 21 MART 17 NİSAN @BethLegends 21 MART 21 NİSAN @bendiyebiri1 11 MART 8 NİSAN @Nypmha 20 MART 14 NİSAN @Fitanneaday 20 MART 20 NİSAN @matmazel09 23 MART 19 NİSAN @Mavi070707 14 MART 10 NİSAN @Sunshine597 24 MART 24 NİSAN @Cgh 6 NİSAN @1sunshine1 11 MART 8 NİSAN @Asella 19 MART 18 NİSAN @Babydustt 12 MART 9 NİSAN @Haziran1907 26 MART 22 NİSAN @Asi kedi 19 NİSAN @mucizem0111 20 MART 15 NİSAN @tweeetyyy 26 MART 20 NİSAN Y yenibirhayal 28 MART @kubra005 12 MART 9 NİSAN @ayse2325 4 NİSAN @Afratafrac 28 MART 28 NİSAN @Bezgininsan 25 MART 28 NİSAN @atanamamis ogretmen 3 MART 11 NİSAN @akgnss 24 NİSAN @savascii 25 MART 23 NİSAN @ELIF7007 29 MART 30 NİSAN @Tumay94 8 MART 5 NİSAN @birmucizeistiyorum1 28 MART 24 NİSAN @Nissalovely 29 MART 28 NİSAN @Psikolog2426 30 MART @Hafsa5454 19 MART 19 NİSAN @gossipbusra 27 MART 21 NİSAN @Esra1306 15 MART 15 NİSAN @zerifce 24 MART @Maviyiseven 26 MART 23 NİSAN @1fafeyla 28 MART 26 NİSAN @INCIEYLUL 15 MART 10 NİSAN @Merveeee57 28 MART 24 NİSAN @ecevekedileri 28 MART 28 NİSAN @maya8 30 MART 31 NİSAN @Woodys 20 MART 15 NİSAN Veziir 30 MART 29 NİSAN
Az kalmış bikaç gün daha sanır15 gün sonra yap dedi ama bakalım nasip
Hayırlı akşamlar benim de öyle ilk denemem ilk hamileliğim olucak pek bir bilgim yok ben de heyecanlıyım daha var adetime 3-4 gün ama çok merak ediyorum sağ kaşığım yürürken bile batıyor alt karın sert bilmiyorum yani bu belirtileri yaşayan var mı? İdrarım da benim de farklılıklar var çok sıcak yakıyor…Hayırlı akşamlar kızlar beni belki mart grubundan hatırlayan vardır. Bu ay kendimi kasmayacağım dedim akışına bıraktım hatta o yüzden nisan grubuna adımı da yazdırmadım sürekli düşünmemek için. Bata 2 gün var şimdiye bir sürü test yapmıştım ama bu sefer hiç yapmadım akışına bıraktığım için çok da ümütli değilim açıkcası ama verecek olan Allah, bakalım neler olacak. Şu an sağ kasığımda aşırı bir ağrı var bir de idrarımda köpürme fark ediyorum birkaç gündür(ramazanda susuz kaldığım için de olabilir bilemiyorum) bakalım ne olacak