Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm adet tarihim Martin 21 oldu 5 gün sürdü ayda 1 kez oluyorum bu duruma göre benim yumurtlama günün nezaman oluyor
29 günde mi adet oluyorsun kaç günde oluyorsan o günden 14 çıkartıp çıkan sayı senin yumurtlama zamanını söyler

Daha var canım geçte çıkabilir ateşin gayet iyi
Fertility Chart:
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_GSoyDH.png benim böyle ümitsiz biri varsa oda bnm ona rağmen yinede umudumu kaybetmiyorum adet gelmeden karamsar olma
Senin ateşinde güzel regli ağrılarım var olurum ben yarın gibi geliyor ateşimde düşer yakında çokta yüksek çıkmamıştı zaten hayırlısı olsun nasip edilmiş Allah büyük

Hamilelikte bu ağrılar oluyor evet normal

Senin ateşinde güzel regli ağrılarım var olurum ben yarın gibi geliyor ateşimde düşer yakında çokta yüksek çıkmamıştı zaten hayırlısı olsun nasip edilmiş Allah büyük
Canım tabi kendini sen daha iyi bilirsin ama daha 4yada 5 gün var senin inşallah daha güzel sonuç çıkacak inanıyorum ben sende inan

Eklentiler

• Screenshot_20230402_011648_com.android.gallery3d.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 54

Eklentiler

• Screenshot_20230402_011848_com.whatsapp.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 50
Canım pazartesi testin varsa sabah ilk idrarda yap daha yeni yerleşiyor çıkmaya bilir
Yarın belli olur ateşten canım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız inşallah sizden güzel haber alıcaz

Yarın belli olur ateşten canım çok teşekkür ederim iyi ki varsınız inşallah sizden güzel haber alıcaz
Sende iyiki varsın canım sendende güzel haber alacaz inşallah benim için biraz daha bekliyecez 10 'na kadar kararlık gelmezse o zaman yapacam

Of kızlar şuan dayanılmıcsk şekilde sol kasığım ve üst bacağımla iç kısmı ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…