Sende mi bizlesin cnm bat ne zaman seninAnladım canım zaten işte o 3-4 günden sonra geçiyor ama ben hala pikten sonra ki günde silik olunca çatlama kesin oluyor mu acaba diye düşünüyorum ya diyorum olmuyorsa hemeno hafta full aslında 1 gün arayla ilişki lazım demek ki mesela ben erken bırakıyorum geçen aylarda şey muhabbeti oldu pik olunca bırakanlar varmış ya çok yanlış biliyoruz bazen kendimizi de yanlış günler yorunca iş zorlaşıyor
24 25 veya 26Benim de 9 nisana kaydı galiba yumurtlama ne zamandı
Akıntı dan takip ettim birde 23 ünde doktor 18 mm olduğunu söyledi24 25 veya 26
Dayanabilirsen perşembe yapcam ilk testi24 25 veya 26
Adet bitiminden kaç gün sonra iğne oldu sende peki kaç mm idi yumurtaYaptım iğnemin üstünden 12 gün geçti ama kaset testte negatif şuanlık
Evet şuan gebeliğe sağlık açısından uyunly bir vücudum var işte ilk deneme bu ay o silik çizgi bile sana attım ya bir garip etti beni inşallah fazla bekletmeden gelirAyy kurban olurum canına sağlıktan daha önemli ne varmışta kısır diye damgalamışlar seni o halde iyileşmeden Jim çocuk doğurabilir de sana laf yapmışlar sakın sakın aldırma bunlara at o stresi üstünden.. O çocuğu doğuracakta sensin bakacak olanda sensin önce kendim demelisin ki sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı şekilde ona yetebilmelisin... Rabbim vakti zamanı biliyor en doğru zamanda seninde hem beden hem psikolojik sağlığın yerindeyken verecek emin ol buna.. Ne olmaz denilenler hikayeleri var hayatta hiç duymadın mı boşuna strese sokma kendini canına günah
Amiiin inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik olsun inşallah hepimizeEvet şuan gebeliğe sağlık açısından uyunly bir vücudum var işte ilk deneme bu ay o silik çizgi bile sana attım ya bir garip etti beni inşallah fazla bekletmeden gelir
Canım 8 martta adet oldum adetmin 3 gününde klomen kullandım 15 inde Dr a gittim 13-14 mm demişti 20 sinde iğneni yap ilişkiye gir dedi. Ben devlete de gittim o sırada mm olarak orda baktırdım 20-22 mm arasında tam olgunlaşmış demişti iğnemi vurdum sonraAdet bitiminden kaç gün sonra iğne oldu sende peki kaç mm idi yumurtaek bir şey vermiş miydi doktor. Bu ay ilk kez takip yapacağız da merak ediyorum neler oluyor
Bu sat bat ne oluyor çok mu cahil kalmisimTabikide yarın tablo oluşturacağım..
Adet olduğun tarih sat oluyor beklenilen adet günüde bat oluyorBu sat bat ne oluyor çok mu cahil kalmisimbende gruba dahil olmak istiyorum. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
Anladım canimAdet olduğun tarih sat oluyor beklenilen adet günüde bat oluyor
Bat 7 Nisan benim çatlama 22 MartSende mi bizlesin cnm bat ne zaman senin
Az kalmış canım bnden öncesin sende 23 yada 24 benimde ateşe göreBat 7 Nisan benim çatlama 22 Mart
Anladım benim şu an adetin 5. Günü dün bana 14 mm dedi yumurtam için. Bakalım daha da gelişecek mi. Aenin belirtin var mı şu an ne durumdasun pekiCanım 8 martta adet oldum adetmin 3 gününde klomen kullandım 15 inde Dr a gittim 13-14 mm demişti 20 sinde iğneni yap ilişkiye gir dedi. Ben devlete de gittim o sırada mm olarak orda baktırdım 20-22 mm arasında tam olgunlaşmış demişti iğnemi vurdum sonra
Kaşık ağrısı bel ve sırt ağrısı mevcutAnladım benim şu an adetin 5. Günü dün bana 14 mm dedi yumurtam için. Bakalım daha da gelişecek mi. Aenin belirtin var mı şu an ne durumdasun peki
Ben dün erken gebelik yaptım negatif bugünde meraktan ovülasyon yaptım silik çıktı ümidi kesmiştim ama o da garanti değilmiş herhalde bekliycem biraz daha artık pazartesi sabah yaparım belkiAz kalmış canım bnden öncesin sende 23 yada 24 benimde ateşe göre