Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende mi bizlesin cnm bat ne zaman senin

Yaptım iğnemin üstünden 12 gün geçti ama kaset testte negatif şuanlık
Adet bitiminden kaç gün sonra iğne oldu sende peki kaç mm idi yumurta ek bir şey vermiş miydi doktor. Bu ay ilk kez takip yapacağız da merak ediyorum neler oluyor

Selam kızlar bugün bat günüm henüz gelen giden yok işin ilginç tarafı ben çok ağrılı geçiririm hatta bikaç gün önceden göğüslerim çok ağrır migrenim de tutar ogün iptal olurum anca 2. Günü biraz rahatlarım ama ara ara bi ağrı giriyor sonra kayboluyor göğüslerde hiç bişi yok çok şaşkınım. Dün test yaptım bişi çıkmadı bu ay rahim filmi çektirmiştim acaba o regli etkiler mi bi bilgisi olan var mı

Evet şuan gebeliğe sağlık açısından uyunly bir vücudum var işte ilk deneme bu ay o silik çizgi bile sana attım ya bir garip etti beni inşallah fazla bekletmeden gelir

Evet şuan gebeliğe sağlık açısından uyunly bir vücudum var işte ilk deneme bu ay o silik çizgi bile sana attım ya bir garip etti beni inşallah fazla bekletmeden gelir
Amiiin inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik olsun inşallah hepimize

Adet bitiminden kaç gün sonra iğne oldu sende peki kaç mm idi yumurta ek bir şey vermiş miydi doktor. Bu ay ilk kez takip yapacağız da merak ediyorum neler oluyor
Canım 8 martta adet oldum adetmin 3 gününde klomen kullandım 15 inde Dr a gittim 13-14 mm demişti 20 sinde iğneni yap ilişkiye gir dedi. Ben devlete de gittim o sırada mm olarak orda baktırdım 20-22 mm arasında tam olgunlaşmış demişti iğnemi vurdum sonra

Anladım benim şu an adetin 5. Günü dün bana 14 mm dedi yumurtam için. Bakalım daha da gelişecek mi. Aenin belirtin var mı şu an ne durumdasun peki

Anladım benim şu an adetin 5. Günü dün bana 14 mm dedi yumurtam için. Bakalım daha da gelişecek mi. Aenin belirtin var mı şu an ne durumdasun peki
Kaşık ağrısı bel ve sırt ağrısı mevcut
Özellikle memelerde dalgınlık var meme ucunda hassasiyet ama test negatif belki adet olacağım bilmiyorum

Az kalmış canım bnden öncesin sende 23 yada 24 benimde ateşe göre
Ben dün erken gebelik yaptım negatif bugünde meraktan ovülasyon yaptım silik çıktı ümidi kesmiştim ama o da garanti değilmiş herhalde bekliycem biraz daha artık pazartesi sabah yaparım belki ateş takibi yaptım son 2 gündür şuanlık yüksek ilk defa da yaptığım için vücudumun dengesini bilmiyorum sıcaklık durumunu

Benm adet tarihim Martin 21 oldu 5 gün sürdü ayda 1 kez oluyorum bu duruma göre benim yumurtlama günün nezaman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…