Evet acaba diyorum ben yumurtlamadım mı ? Yeni mi yumurtlayacağımKoyulaşıyor
Yarın gebelik testi de yapsan mıEvet acaba diyorum ben yumurtlamadım mı ? Yeni mi yumurtlayacağımyumurtlama akıntım vardı 10 gündür oda kesildi
Son kez yarın yapacağım ondada bişey görmezsem ovülasyona devamYarın gebelik testi de yapsan mı
Benim içimdeki umut söndü nedenseEvet acaba diyorum ben yumurtlamadım mı ? Yeni mi yumurtlayacağımyumurtlama akıntım vardı 10 gündür oda kesildi
Bencede çok mantıklıSon kez yarın yapacağım ondada bişey görmezsem ovülasyona devamben yinede bu günleri değerlendireyimde boş geçmesin
Öyle deme yaa senin bat ne zamandıBenim içimdeki umut söndü nedense
5 Nisan aynıyız seninle... Bak şimdi son yaptığım dört testte de hayalet çizgi vardı onlardan bir iki gün önce yaptıklarımda tamamen beyaz negatifti belirtilerim de var sürekli kasık sancım var mesela.. Ama bunlara rağmen bile içimdeki ses diyor ki ya yalancı pozitifse onlar yada ya kimyasal olursa yine.. Bu sabah çok karışığım yaÖyle deme yaa senin bat ne zamandı
Hahaha kız o nasıl oluyo dicem de benim de bu ay öyle olduDaha çok var canım ben asıl bomba bölüme bile gelmedim yumurtlamama 4-5 gün kaldıgün aşırı deniyorum adetim biteli beri, bu bel ağrısı hamilelik belirtisi daha önce yaşadım ama henüz çok erken muhtemelen yumurtlamamışımdır ters yattım heralde
Kötüyü düşünme canım. Benimde kasık ağrılarım dün başladı bide bacaklarımın üst kısmı ağrıyor5 Nisan aynıyız seninle... Bak şimdi son yaptığım dört testte de hayalet çizgi vardı onlardan bir iki gün önce yaptıklarımda tamamen beyaz negatifti belirtilerim de var sürekli kasık sancım var mesela.. Ama bunlara rağmen bile içimdeki ses diyor ki ya yalancı pozitifse onlar yada ya kimyasal olursa yine.. Bu sabah çok karışığım ya
İnşallah yerleşme sancılarıdırKötüyü düşünme canım. Benimde kasık ağrılarım dün başladı bide bacaklarımın üst kısmı ağrıyor
İlk çocugunmu senin ne kadar dır istiyorsnHerkesin değişiyor kimisinin ateşi düşük oluyor en yükseği 36.5 olabiliyor, bu ay da zaten düşük ateşliydim arada 36.7 çıktı o kadar hayırlısı olsun ya yapacak bir şey yok
Sen ölçtünmü canm ateşYüksek olurmuş öyle diyor arkadaşlar
Evet ilk çocuğum, 2 senedir istiyorumİlk çocugunmu senin ne kadar dır istiyorsn
Allh en kısa sürede nasip etsin inşallahEvet ilk çocuğum, 2 senedir istiyorum
bende 24 mart iğne oldumSelam kızlar23 mart ovitrelle catlama ıynesı yapmıwtım bu gun 9gun ıynenın test yaptım iyne etkısı kalmış ola bılırmı ocakta yaptıgımda iynenın etkısı 4cü günden sonra tamamile keçmişdi
Hiç Test yaptınmı canımbende 24 mart iğne oldum