Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sabah ölçemedim cnm pili bitmiş derecenin sonra yattım uyudum ölçtüm ama girmedim girsemmiki
Gir abla bende aynı saatte ölçemiyorum ramazanda öyle oldu, normalde saati saatine ölçmek gerekiyor

maya8 Canım ne yaptın test yaptın mı bat gelmiş senin merak ettim

Bu benimde başıma geldi seni çok iyi anlıyorum

Kızlar ilk kez ovulasyon testi kullanmaya başladım, bat 18 Nisan. Ama çok çok silik çıkıyor SAT 21 Marttı. Normal mi bu kadar silik olması, sizin fotoğraflarınıza bakıyorum benimki kadar belirsiz olan görmedim. Takvime göre 3 gün sonra yumurtlama günüm mesela, birazcık da olsa belirginleşmesi gerekmiyor muydu?

İki gün sonra koyulaşır koyu olduğunda yumurtlama olduğu anlamına geliyor öncesinde ve çatlama sonrasında silikleliyor maks iki gün koyu çıkıyor testler

Canım bunlar benim 2 ayrı marka 2 ayrı erken gebeliklerim. Ve hamile değilim... kasette pozitif görmeden inanmam artık ben de

Eklentiler

• Screenshot_20230317_094816_Gallery.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG-20230222-WA0008.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar belimin ortası ağrıyor ben psikolojik belirti mi yaşıyorum ters mi yattım tutuldum mu bilmiyorum hamile kalmayı beklemek gerçekten heyecan verici

Kızlar belimin ortası ağrıyor ben psikolojik belirti mi yaşıyorum ters mi yattım tutuldum mu bilmiyorum hamile kalmayı beklemek gerçekten heyecan verici
Her şey olabilir olmayabilir de bence belirti aramak daha yorucu. Kaç günün kaldı kuzum bat tarihine

Her şey olabilir olmayabilir de bence belirti aramak daha yorucu. Kaç günün kaldı kuzum bat tarihine
Daha çok var canım ben asıl bomba bölüme bile gelmedim yumurtlamama 4-5 gün kaldı gün aşırı deniyorum adetim biteli beri, bu bel ağrısı hamilelik belirtisi daha önce yaşadım ama henüz çok erken muhtemelen yumurtlamamışımdır ters yattım heralde

Yok hcg hormonu var mı diye değil testlerde sorun var mı diye yaptırdım eşime.. Çünkü daha önce benimde başıma geldi o hemde 15 gün vardı reglime daha iki tane bildiğin pozitif gördüm sonra negatif... Kendimi elbette kandırmak istemiyorum zayen pembe görene kadar devam edicem kimyasal olma ihtimali de var malesef onuda daha önce yaşadım... Bugün değil yarın yapacağım testi... Test dışında belirtilerimde var ama bakalım hayırlısı

Canım bunlar benim 2 ayrı marka 2 ayrı erken gebeliklerim. Ve hamile değilim... kasette pozitif görmeden inanmam artık ben de
Erken testler de yanılma payı çok çok yüksek ya kasetlerde regli ye yakın yaptığında silik bile olsa doğruluk payı yüksek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…