- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Gir abla bende aynı saatte ölçemiyorum ramazanda öyle oldu, normalde saati saatine ölçmek gerekiyorBen sabah ölçemedim cnm pili bitmiş derecenin sonra yattım uyudum ölçtüm ama girmedim girsemmiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gir abla bende aynı saatte ölçemiyorum ramazanda öyle oldu, normalde saati saatine ölçmek gerekiyorBen sabah ölçemedim cnm pili bitmiş derecenin sonra yattım uyudum ölçtüm ama girmedim girsemmiki
Girdim canım zaten uyandığımda hep aynı çıkıyor gündüz uykumlaGir abla bende aynı saatte ölçemiyorum ramazanda öyle oldu, normalde saati saatine ölçmek gerekiyor
Senin tabloda lüteal line diye bi çizgi varmıGir abla bende aynı saatte ölçemiyorum ramazanda öyle oldu, normalde saati saatine ölçmek gerekiyor
Yok tatlım hayatım boyunca hiç kullanmadım onuCanm LH Testin varsa yapar mısın nasıl çıkacak merak ettim
Selamün aleyküm hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerYok tatlım hayatım boyunca hiç kullanmadım onu
Çok tesekkür ederim amin insallahSelamün aleyküm hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler
maya8 Canım ne yaptın test yaptın mı bat gelmiş senin merak ettimNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
Ateş takibi
791274 Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN L A L 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN @suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN @Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN C cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN @Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN E Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN @BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN @kayra1209 16 MART 11 NİSAN @mlh5 13 MART 10 NİSAN @simurgggg 12 MART 8 NİSAN @fnd_50 17 MART @Ustaozlem 17 MART 15 NİSAN @leblebii19 19 MART 15 NİSAN @Binevs94 13 MART 31 MART @beyons 14 MART 9 NİSAN @heyssu 5 MART 4 NİSAN @Mervenur277 20 MART 17 NİSAN @merveozel 7 MART 7 NİSAN @birbebekhikayesi 19 MART 16 NİSAN @fatsek 18 MART 16 NİSAN @Benbenmiyim 7 MART 4 NİSAN @melegim can 21 MART 18 NİSAN @Pasiphea 21 MART 17 NİSAN @BethLegends 21 MART 21 NİSAN @bendiyebiri1 11 MART 8 NİSAN @Nypmha 20 MART 14 NİSAN @Fitanneaday 20 MART 20 NİSAN @matmazel09 23 MART 19 NİSAN @Mavi070707 14 MART 10 NİSAN @Sunshine597 24 MART 24 NİSAN @Cgh 6 NİSAN @1sunshine1 11 MART 8 NİSAN @Asella 19 MART 18 NİSAN @Babydustt 12 MART 9 NİSAN @Haziran1907 26 MART 22 NİSAN @Asi kedi 19 NİSAN @mucizem0111 20 MART 15 NİSAN @tweeetyyy 26 MART 20 NİSAN Y yenibirhayal 28 MART @kubra005 12 MART 9 NİSAN @ayse2325 4 NİSAN @Afratafrac 28 MART 28 NİSAN @Bezgininsan 25 MART 28 NİSAN @atanamamis ogretmen 3 MART 11 NİSAN @akgnss 24 NİSAN @savascii 25 MART 23 NİSAN @ELIF7007 29 MART 30 NİSAN S Seray94 8 MART 5 NİSAN @birmucizeistiyorum1 28 MART 24 NİSAN @Nissalovely 29 MART 28 NİSAN P Psikolog2426 30 MART @Hafsa5454 19 MART 19 NİSAN @gossipbusra 27 MART 21 NİSAN @Esra1306 15 MART 15 NİSAN @zerifce 24 MART @Maviyiseven 26 MART 23 NİSAN @1fafeyla 28 MART 26 NİSAN @INCIEYLUL 15 MART 10 NİSAN @Merveeee57 28 MART 24 NİSAN @ecevekedileri 28 MART 28 NİSAN maya8 30 MART 31 NİSAN
Bu benimde başıma geldi seni çok iyi anlıyorumOkudum kuzum da 2 ay üst üste bariz silik çizgi çıktı benim testlerde gölge bile değil bildiğin çizgi çıkarttılar ama hamilelik yok. O yüzden Tam pembe görene kadar artık hamilelik yok gözüyle bakmaya başladım. İnsan umutlanıyor, sonra hayal kırıklığı oluşuyor.
Bak negatif testlerimi ekliyorum aşağıda.
İki gün sonra koyulaşır koyu olduğunda yumurtlama olduğu anlamına geliyor öncesinde ve çatlama sonrasında silikleliyor maks iki gün koyu çıkıyor testlerKızlar ilk kez ovulasyon testi kullanmaya başladım, bat 18 Nisan. Ama çok çok silik çıkıyor SAT 21 Marttı. Normal mi bu kadar silik olması, sizin fotoğraflarınıza bakıyorum benimki kadar belirsiz olan görmedim. Takvime göre 3 gün sonra yumurtlama günüm mesela, birazcık da olsa belirginleşmesi gerekmiyor muydu?
Canım bunlar benim 2 ayrı marka 2 ayrı erken gebeliklerim. Ve hamile değilim... kasette pozitif görmeden inanmam artık ben deOkudum kuzum da 2 ay üst üste bariz silik çizgi çıktı benim testlerde gölge bile değil bildiğin çizgi çıkarttılar ama hamilelik yok. O yüzden Tam pembe görene kadar artık hamilelik yok gözüyle bakmaya başladım. İnsan umutlanıyor, sonra hayal kırıklığı oluşuyor.
Bak negatif testlerimi ekliyorum aşağıda.
Sen şimdi ilk kullandığın için birkaç kez çıkıcak o kalmıcak devamlı vardı gittiSenin tabloda lüteal line diye bi çizgi varmı
Her şey olabilir olmayabilir de bence belirti aramak daha yorucu. Kaç günün kaldı kuzum bat tarihineKızlar belimin ortası ağrıyor ben psikolojik belirti mi yaşıyorum ters mi yattım tutuldum mu bilmiyorum hamile kalmayı beklemek gerçekten heyecan verici
Anladım canım bnde merak ettim ne diye lüteal çizgisiymişSen şimdi ilk kullandığın için birkaç kez çıkıcak o kalmıcak devamlı vardı gitti
Daha çok var canım ben asıl bomba bölüme bile gelmedim yumurtlamama 4-5 gün kaldı gün aşırı deniyorum adetim biteli beri, bu bel ağrısı hamilelik belirtisi daha önce yaşadım ama henüz çok erken muhtemelen yumurtlamamışımdır ters yattım heraldeHer şey olabilir olmayabilir de bence belirti aramak daha yorucu. Kaç günün kaldı kuzum bat tarihine
Yok hcg hormonu var mı diye değil testlerde sorun var mı diye yaptırdım eşime.. Çünkü daha önce benimde başıma geldi o hemde 15 gün vardı reglime daha iki tane bildiğin pozitif gördüm sonra negatif... Kendimi elbette kandırmak istemiyorum zayen pembe görene kadar devam edicem kimyasal olma ihtimali de var malesef onuda daha önce yaşadım... Bugün değil yarın yapacağım testi... Test dışında belirtilerimde var ama bakalım hayırlısıCanım kadınların HCG adet öncesi de yükselebilir az miktarda sonrasında adet olunuyor yani eşine boşuna yaptırıyorsun erkeklerde HCG çıkmaz adet gibi bir durumları da olmadığı için hiç çizgi çıkmaması normal pembe çizgi olmadı mı inanma sonra insan heveslenip üzülüyor kendimden biliyorum
KoyulaşıyorBugünki ovülasyon testimde böyle kızlar
Erken testler de yanılma payı çok çok yüksek ya kasetlerde regli ye yakın yaptığında silik bile olsa doğruluk payı yüksek oluyorCanım bunlar benim 2 ayrı marka 2 ayrı erken gebeliklerim. Ve hamile değilim... kasette pozitif görmeden inanmam artık ben de