- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Ya şöyle benim çatlama dan sonra 14 gün salı dolmuş olacak. Adet günüm daha da geç. Bu ay erken yumurtlamışım. Geçen ay ilaç kullanmıştım ondan galiba. O yüzden 2-3 saat yetmez gibi geliyor bu kadar erken zamana.2-3 saat yeter bence
Biraz daha bekle, daha da koyulaşsın öyle yap
Ne güzel olur bayram şekerleriAyy hadi inşallah canm . Bayrama çifte mutluluk yaşayalım ya
Bilekten miAynı benimde 22 çatlama sabah yaptım negatiftestlere para vermekten sıkıldım ateş takibi yapmadım ama dün sabah kalkmadan ölçtüm bilekten 36.8 di bu sabah ölçtüm 37.6 çıktı böyle de takip edelim mi beraber ?
Canım ayın 6 ile 9 arasında benim bat testi ayın 10 da yapmayı düşünüyorum biraz gecikme oldun diyeseninle batlarımız yakın salı günü test yapmayı dşünüyorum sen ne zaman yapacaksın
İyi yaptın canım bende öyle yapıyorum zaten doktorlar sadece folik asit kullan diyor yazmıyorlar kolay kolay reçeteye girmiyor eczaneden parayla alman gerekiyor o yüzden ben hep öyle yapıyorumDoktor yine vermedi, ben de gidip eczaneden aldım
En minğinden bayram şekeri olur 5 haftalık anca olurlarNe güzel olur bayram şekerleri
Hayali bile güzelEn minğinden bayram şekeri olur 5 haftalık anca olurlar
Ya bu ateş olayını bilmiyorum ben yüksekmi cıkmsdı gerekiyor gebelik için . Kaç gündür benim vucudum sıcak ama acayip üşüme geliyor. Bide kesin belirtimi bu belki herkesi vücut ısısı yükselmez .Bilekten miben ateş takibi yapıyorum 3 gündür ateşin 36.5 çıkıyor
Öyle düşünme dur bakalım daha var gününeHayali bile güzelateş tablom pek iç açıcı değil bu ay gitti umutlarım ateşim 3 gündür 36.5
Canım kadınların HCG adet öncesi de yükselebilir az miktarda sonrasında adet olunuyor yani eşine boşuna yaptırıyorsun erkeklerde HCG çıkmaz adet gibi bir durumları da olmadığı için hiç çizgi çıkmaması normalYazdıklarımı okudun mu yavrum iki yöntem daha denedim biri suyla biride eşimleonlarda kuruma çizgisi bile olmadı ilk gölgeliği zaten ilk beş dk içinde görmüştüm ben kendi testlerimde. Dört tane yaptım üç tanesinde net gözüküyor biri hala gölge kuruma çizgisi olması için otuz dakika sonra görmem gerekiyor.. Ama tabi pembe olmasını beklicem beş gün var bugün Bi daha yapmam yarın yapacağım bakalım
Yüksek olurmuş öyle diyor arkadaşlarYa bu ateş olayını bilmiyorum ben yüksekmi cıkmsdı gerekiyor gebelik için . Kaç gündür benim vucudum sıcak ama acayip üşüme geliyor. Bide kesin belirtimi bu belki herkesi vücut ısısı yükselmez .
Herkesin değişiyor kimisinin ateşi düşük oluyor en yükseği 36.5 olabiliyor, bu ay da zaten düşük ateşliydim arada 36.7 çıktı o kadar hayırlısı olsun ya yapacak bir şey yokYa bu ateş olayını bilmiyorum ben yüksekmi cıkmsdı gerekiyor gebelik için . Kaç gündür benim vucudum sıcak ama acayip üşüme geliyor. Bide kesin belirtimi bu belki herkesi vücut ısısı yükselmez .
Çok tesekkür ederim canım cümlemiz insallahMaşallah canım baya belirginleşmiş hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah
Sağol canım
Ben sabah ölçemedim cnm pili bitmiş derecenin sonra yattım uyudum ölçtüm ama girmedim girsemmikiHayali bile güzelateş tablom pek iç açıcı değil bu ay gitti umutlarım ateşim 3 gündür 36.5
Canm LH Testin varsa yapar mısın nasıl çıkacak merak ettimPik canım