- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Aminn sizlere de inşallahAllh en kısa sürede nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn sizlere de inşallahAllh en kısa sürede nasip etsin inşallah
Canım testim nerde göremedim ama sanırım çizgi görmüşsün hayırlı olsun canımmmÇok tesekkür ederim amin insallah
Ya çok üzüldüm, ama morel bozmak yok bu ay olucak
Yaa canım benim üzülme inşallah zamanını bekliyor miniş. Ben de elendim 4 gün oldu ama daha güçlü diğer aya fırlıyorum inşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin
Ah kuzum ah ağladım walla . Sağolasın canım sağolasınYa çok üzüldüm, ama morel bozmak yok bu ay olucak
Bu sefer baya üzüldüm canım ama umarım daha güçlü gelirim canım. Baya moralsizim bugün . Çok sağol kuzum çok çok sağol canım benimYaa canım benim üzülme inşallah zamanını bekliyor miniş. Ben de elendim 4 gün oldu ama daha güçlü diğer aya fırlıyorum inşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin
8 aydır deniyorum ilk kez bu ay çok zorlanmıştım ama kendime bir çıkış buldum kafamda bir yol çizdim ve akışına ve doktoruma bıraktım. O kadar rahatladım ki. Eminim çok etkisi olacaktır.Bu sefer baya üzüldüm canım ama umarım daha güçlü gelirim canım. Baya moralsizim bugün . Çok sağol kuzum çok çok sağol canım benim
Beraber ağlarız bende olacak gibiyimAh kuzum ah ağladım walla . Sağolasın canım sağolasın
Merhaba canım doktorla ilerliyormuşsun ama sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum bende bu ay pco olduğumu öğrendim ve bu ay kullanmaya başladım proxyfemin diye bir takviye ilaç değil her gün bir saşe içiyorum... İşe yarayıp yaramadığını tam olarak anlamam için üç gün daha geçmesi gerekşyor ama testler de hayalet çizgiyi gördüm beş adet test yaptım hemde bugün Bi tık daha belirgindir... Proxyfemin ile birlikte daha önce başladığım şeylere de devam ettim bunları aktartan almıştık Çakşır kökü suyu yaban mersini Ekstraktı devedikeni ekstraktı ve gseng kullandım8 aydır deniyorum ilk kez bu ay çok zorlanmıştım ama kendime bir çıkış buldum kafamda bir yol çizdim ve akışına ve doktoruma bıraktım. O kadar rahatladım ki. Eminim çok etkisi olacaktır.
Ama sıkıntımın en büyük sebebi bir şeyleri anlamamak anlam verememekti. Pcos ne ovulasyon takibi ne vs vs her şeyi yeni öğrendim ve anlayana kadar çok gerildim ne yapacağımı bilmediğim için. Allah doktorumdan da burda kendini paylaşan arkadaşlardan da razı olsun
Ben önceki gebeliğimi öyle öğrendim iki gün kala koyu çıkmıştıKızlar ovülasyon testi ile gebelik öğrenen var mı bata kaç gün kala yapmıştınız eğer öğrenen varsa bende onunla yapmak istiyorum gebelik testim az o koyulaşırsa ona göre harcayayım boşa gitmesin
Merhaba yeni gördüm geç cevap veriyorum kusura bakmayın benim dün adetim oldu yeni katıldım aranıza klomen kullanmıştım ama yumurtam gelişmedi bu ay tekrar deneyeceğizmaya8 Canım ne yaptın test yaptın mı bat gelmiş senin merak ettim
Bence değerlendir canım pik değil ama yine de değerlendirmeye değerKızlar ovulasyon testi yaptım uygulamaya göre yumurtalamam yarın ilk yapar yapmaz çektim tam kurumamıştı şimdi bide yemek yedikten sonra çektim aşağıdaki gibi sizce bugünü değerlendireyim mi
Tmm cnm bende onunla bakayım elimde ondan fazlaca varBen önceki gebeliğimi öyle öğrendim iki gün kala koyu çıkmıştı
Yaa dün yapmıştım ama sık yapınca kalite düşer diyorlar ya kalitesi düşermi kiBence değerlendir canım pik değil ama yine de değerlendirmeye değer
Bence gün aşırı deneyin cnm dün yaptın ise bugün dınlen zaten pik olmamış dahaYaa dün yapmıştım ama sık yapınca kalite düşer diyorlar ya kalitesi düşermi ki
Ahhh aynı ben. Cips kola abur cubura sardımAh kuzum ah ağladım walla . Sağolasın canım sağolasın
İnan bilmiyorum ben de duydum o dediğini ama biz 3 gün değerlendirdik ard ardaYaa dün yapmıştım ama sık yapınca kalite düşer diyorlar ya kalitesi düşermi ki