Ayy bilemedim ki yaİnan bilmiyorum ben de duydum o dediğini ama biz 3 gün değerlendirdik ard arda
Tamam öyle yapayım ozmn yarın da yine aynı saatte ovulasyon yapayım demiBence gün aşırı deneyin cnm dün yaptın ise bugün dınlen zaten pik olmamış daha
Bu söylediklerin bitki çayı gibi mi kuzuMerhaba cabım
Merhaba canım doktorla ilerliyormuşsun ama sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum bende bu ay pco olduğumu öğrendim ve bu ay kullanmaya başladım proxyfemin diye bir takviye ilaç değil her gün bir saşe içiyorum... İşe yarayıp yaramadığını tam olarak anlamam için üç gün daha geçmesi gerekşyor ama testler de hayalet çizgiyi gördüm beş adet test yaptım hemde bugün Bi tık daha belirgindir... Proxyfemin ile birlikte daha önce başladığım şeylere de devam ettim bunları aktartan almıştık Çakşır kökü suyu yaban mersini Ekstraktı devedikeni ekstraktı ve gseng kullandım
Saat aynı olmalı canımTamam öyle yapayım ozmn yarın da yine aynı saatte ovulasyon yapayım demi
Aynn cnm ben emin olamadığımda yani yükseleceğini hissettiğimde sabah ve akşam yapıyordum pik olup çatladığından emin olana kadar devam ettimTamam öyle yapayım ozmn yarın da yine aynı saatte ovulasyon yapayım demi
Tamam canım öyle yapayımSaat aynı olmalı canım
Yaa ben şimdilik 5 tane almıştım şimdi Bi yapayım dedim yarın yine aynı saatte yapayım ozmn.Aynn cnm ben emin olamadığımda yani yükseleceğini hissettiğimde sabah ve akşam yapıyordum pik olup çatladığından emin olana kadar devam ettim
Değerlendir tabi 48-72 saat oluyor yumurtlama çatlama ve döllenme süresi Piki gördükten sonraki günlerde de en az iki kere daha birliktelik yaşayabilirsiniz şans artıyor o zamanKızlar ovulasyon testi yaptım uygulamaya göre yumurtalamam yarın ilk yapar yapmaz çektim tam kurumamıştı şimdi bide yemek yedikten sonra çektim aşağıdaki gibi sizce bugünü değerlendireyim mi yinede
Proxyfemin eczaneden temin edeceksin o toz şase olarak satılıyor bir bardak suda eritip içiliyor diğerleri de çay değil ekstrakt şurup gibi ölçekle veya suyla karıştırıp içiliyor Aktar tarif ediyor hepsiniBu söylediklerin bitki çayı gibi mi kuzu
Normalde bu zamana kadar bir gün oldu bir gün olmadı Dün oldu şimdi buna göre bugün ve yarıını da mı değerdireyim bilmediğim için soruyorum kusura bakmayınDeğerlendir tabi 48-72 saat oluyor yumurtlama çatlama ve döllenme süresi Piki gördükten sonraki günlerde de en az iki kere daha birliktelik yaşayabilirsiniz şans artıyor o zaman
O zaman bugünü es geç spermlerin yükselmesi için zamana ihtiyacı var her gün olunca düşüyor değerler iki günde bir en az en çokta üç gün arayla yumurtlama döneminde ise iki günde bir kesinlikleNormalde bu zamana kadar bir gün oldu bir gün olmadı Dün oldu şimdi buna göre bugün ve yarıını da mı değerdireyim bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
Ozaman yarın olsun tamam teşekkür ederim :)O zaman bugünü es geç spermlerin yükselmesi için zamana ihtiyacı var her gün olunca düşüyor değerler iki günde bir en az en çokta üç gün arayla yumurtlama döneminde ise iki günde bir kesinlikle
Ne demek her zamanOzaman yarın olsun tamam teşekkür ederim :)
İnsitol içerikli mi acaba kullandım farklı versyonunu, doktor onu bırakabilirsin glifor daha iyi gelir dedi ama yine de ek bir şey olsa dediğin gibi iyi olabilit yanındaProxyfemin eczaneden temin edeceksin o toz şase olarak satılıyor bir bardak suda eritip içiliyor diğerleri de çay değil ekstrakt şurup gibi ölçekle veya suyla karıştırıp içiliyor Aktar tarif ediyor hepsini
Bak ekledim fotoğrafları kullanımlarınıda ekledim... Deve dikeni çkaşır kökü suyu ve gsengi eşim için almıştık ama araştırınca kadınlara da çok iyi geldiğini gördüm kullanıcı yorumları vs çok iyiydi o yüzden bende kullandımİnsitol içerikli mi acaba kullandım farklı versyonunu, doktor onu bırakabilirsin glifor daha iyi gelir dedi ama yine de ek bir şey olsa dediğin gibi iyi olabilit yanında
Çakşır kökü suyu bir su bardağının dörtte biri kadar doldurulup suyla karıştırılıyor öyle içiliyorİnsitol içerikli mi acaba kullandım farklı versyonunu, doktor onu bırakabilirsin glifor daha iyi gelir dedi ama yine de ek bir şey olsa dediğin gibi iyi olabilit yanında
Abla sen yaptın mı bugün ovülasyonBen önceki gebeliğimi öyle öğrendim iki gün kala koyu çıkmıştı
Yavrum bugün ovulasyon yaptım ama normal çıktı koyu değil dayanamadım gebelik testi de yaptım attım hatta görmemişsin bu sefer evirip çevirmeden gözüktü hayalet çizgi bakalım yarın ne olacak@
Abla sen yaptın mı bugün ovülasyon
Benimde dünle bugün aynı çıktı, sende birşey şey var hissediyorum benim regli gelecek gibi bütün belirtilerim sıfırlandıYavrum bugün ovulasyon yaptım ama normal çıktı koyu değil dayanamadım gebelik testi de yaptım attım hatta görmemişsin bu sefer evirip çevirmeden gözüktü hayalet çizgi bakalım yarın ne olacakbu arada yaşım 29