Batlar neredeyse aynı sen ve diğer kızlar benden önce öğreneceksinizTakıl bizimle hayatını yaşa modundayızben daha hiç uyumadım hem hastayım hem kasıklarım sancıyor hala uykum yok acaba hamilelik belirtisi olarak ters etki mi görüyorum
Ben dört tane test yaptım bile hayalet gölge gibi çizgi gördüm ama beklemedeyim koyulaşırsa inanacağımBatlar neredeyse aynı sen ve diğer kızlar benden önce öğreneceksiniz
Sende yap Bi tane testBatlar neredeyse aynı sen ve diğer kızlar benden önce öğreneceksiniz
Gördüm gece yöntemlerin şahaneBen dört tane test yaptım bile hayalet gölge gibi çizgi gördüm ama beklemedeyim koyulaşırsa inanacağım
Yok bn yemin ettim kimyasaldan korkuyorum gecikme bekliyecemSende yap Bi tane test
10 gün varsa asla çıkmaz zaten beş gün sonra başlarsın sende yapmayaGördüm gece yöntemlerin şahaneben ayın 10.nu bekliyecem galiba daha 10 gün var biraz geçikince yapacam tabiki o zamana kadar gelmezse
Kaç kere yaşadın kimyasalYok bn yemin ettim kimyasaldan korkuyorum gecikme bekliyecem
1 kere yaşadım şubat ayındaKaç kere yaşadın kimyasal
Yaaa olabilir illa öyle uyku modu olacak diye birsey yokTakıl bizimle hayatını yaşa modundayızben daha hiç uyumadım hem hastayım hem kasıklarım sancıyor hala uykum yok acaba hamilelik belirtisi olarak ters etki mi görüyorum
Canımm çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua et olur mu biz de güzel haberler alalım@tu
Sağol canım grupta yeniyim mesajları genel anlamda okuyup az çok fikir sahibi olacam sizler için
Canım benim tabiki ederim Rabbim gönlünüzde ki hayırlı eylesinCanımm çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua et olur mu biz de güzel haberler alalım
Darısı bizlere inşallah herkes test yapmış benimde yapasım geldi zor tutuyorumTesekkür ederim
Okudum kuzum da 2 ay üst üste bariz silik çizgi çıktı benim testlerde gölge bile değil bildiğin çizgi çıkarttılar ama hamilelik yok. O yüzden Tam pembe görene kadar artık hamilelik yok gözüyle bakmaya başladım. İnsan umutlanıyor, sonra hayal kırıklığı oluşuyor.Yazdıklarımı okudun mu yavrum iki yöntem daha denedim biri suyla biride eşimleonlarda kuruma çizgisi bile olmadı ilk gölgeliği zaten ilk beş dk içinde görmüştüm ben kendi testlerimde. Dört tane yaptım üç tanesinde net gözüküyor biri hala gölge kuruma çizgisi olması için otuz dakika sonra görmem gerekiyor.. Ama tabi pembe olmasını beklicem beş gün var bugün Bi daha yapmam yarın yapacağım bakalım
Bebeğim senin bat ne zaman dı. Amin insallah cnmDarısı bizlere inşallah herkes test yapmış benimde yapasım geldi zor tutuyorum
Ben çizgi görüyorum amaOkudum kuzum da 2 ay üst üste bariz silik çizgi çıktı benim testlerde gölge bile değil bildiğin çizgi çıkarttılar ama hamilelik yok. O yüzden Tam pembe görene kadar artık hamilelik yok gözüyle bakmaya başladım. İnsan umutlanıyor, sonra hayal kırıklığı oluşuyor.
Bak negatif testlerimi ekliyorum aşağıda.
Normalde 8 i de erken yumurladım 2 gün önceye geldi 6 si gibi olur her haldeBebeğim senin bat ne zaman dı. Amin insallah cnm
Hayır 10 gün yok en fazla 7 gün var ben testi geç yapacam10 gün varsa asla çıkmaz zaten beş gün sonra başlarsın sende yapmaya