Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlı olsun canım gayet pembiş duruyor testin sağlıkla gelsin belirtin varmıydı
Tesekkür ederim canım aslında şöyle adetten 9 10 gün önce peçeteye gelen kanamam oldu.
Onun dışında belirgin bir belirtim yok. Ama şöyle söylim adet öncesi olan kasık ağrılarım olmadı

Erken gebelik testi yapmak için idrarın kaç saat yapılmamış olması gerekiyor bilen var mı?
Ben 11-12 gibi yatıyorum gece. Sahura kalkıyorum orda tuvalete gidiyorum. Çok su içtiğim içtiğim için 5ten 8e kadar iki kere daha tuvalete gidiyorum test yapılmaz. Sabah 8den 2ye kadar tutmaya çalışıp yapsam olur mu? Gerçi o kadar bekleyemeyecek gibiyim zor duruyorum mesela şu an

2-3 saat yeter bence

Canım dayanabildiğin kadar dayan yap bekliyoruz hadi

Canlarım ben evlendim büyük ihtimal sol kasigima ağrı girdin eğilince midem filan bulandı ama test yaptım negatif yarın regli olurum büyük ihtimalle

22de çatlama gördüm ben yaptık ama negatif
Aynı benimde 22 çatlama sabah yaptım negatif testlere para vermekten sıkıldım ateş takibi yapmadım ama dün sabah kalkmadan ölçtüm bilekten 36.8 di bu sabah ölçtüm 37.6 çıktı böyle de takip edelim mi beraber ?

Kizlar bu pik mi

Eklentiler

• 20230331_112535.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 40
  • 20230331_112528.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 47
Aynen bende tamamen pembe görene kadar bunlara inanmam bende çok yaşadım üzülüyor inana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…