Evet kuzum hepimiz gördük ikisinde de ama gebelik yokmuş :) hiç oluşmamış bile doktorum dedi.Ben çizgi görüyorum ama
Allah Allah yaEvet kuzum hepimiz gördük ikisinde de ama gebelik yokmuş :) hiç oluşmamış bile doktorum dedi.
hayırlı olsun canım gayet pembiş duruyor testin sağlıkla gelsin belirtin varmıydıYaaa olabilir illa öyle uyku modu olacak diye birsey yok
Ayy hadi inşallah canm . Bayrama çifte mutluluk yaşayalım yaKızlar sahur hazırlamaya kalktım adım attıkça sol kasığım gerilme gibi birşey oldu ağrı girdi küçük adımlar atabildim sadece, ve şuan sol kasığım 2 kez atıyor duruyor inşallah bebiştir ya
Ben de hep bunu hayal ediyorumAyy hadi inşallah canm . Bayrama çifte mutluluk yaşayalım ya
Tesekkür ederim canım aslında şöyle adetten 9 10 gün önce peçeteye gelen kanamam oldu.hayırlı olsun canım gayet pembiş duruyor testin sağlıkla gelsin belirtin varmıydı
İnşallah hayallerimiz gercek olur ya . Diyorum bayrama kadar kimseye söylemem o zaman bayram mesajı atarım neler neler düşünüyorum yaaBen de hep bunu hayal ediyorum
Canımm inşallah dualarımız gerçek olur da minik civciv haberlerini alırız aminnnİnşallah hayallerimiz gercek olur ya . Diyorum bayrama kadar kimseye söylemem o zaman bayram mesajı atarım neler neler düşünüyorum yaa
Aminnn inşllah yaCanımm inşallah dualarımız gerçek olur da minik civciv haberlerini alırız aminnn
2-3 saat yeter benceErken gebelik testi yapmak için idrarın kaç saat yapılmamış olması gerekiyor bilen var mı?
Ben 11-12 gibi yatıyorum gece. Sahura kalkıyorum orda tuvalete gidiyorum. Çok su içtiğim içtiğim için 5ten 8e kadar iki kere daha tuvalete gidiyorum test yapılmaz. Sabah 8den 2ye kadar tutmaya çalışıp yapsam olur mu? Gerçi o kadar bekleyemeyecek gibiyim zor duruyorum mesela şu an
Canım dayanabildiğin kadar dayan yap bekliyoruz hadiErken gebelik testi yapmak için idrarın kaç saat yapılmamış olması gerekiyor bilen var mı?
Ben 11-12 gibi yatıyorum gece. Sahura kalkıyorum orda tuvalete gidiyorum. Çok su içtiğim içtiğim için 5ten 8e kadar iki kere daha tuvalete gidiyorum test yapılmaz. Sabah 8den 2ye kadar tutmaya çalışıp yapsam olur mu? Gerçi o kadar bekleyemeyecek gibiyim zor duruyorum mesela şu an
Aynı benimde 22 çatlama sabah yaptım negatif22de çatlama gördüm ben yaptık ama negatif
Pik canımKizlar bu pik mi
seninle batlarımız yakın salı günü test yapmayı dşünüyorum sen ne zaman yapacaksınHayır 10 gün yok en fazla 7 gün var ben testi geç yapacam
Dayanamadım:)) yaptım. Yaptıktan sonra o ağrı geçmedi hatta hemen. Pişman oldum tuttuğuma ama sonra geçti neyse. Bu gece yapıcam sahura kalkınca. 4-5 saat en azından tuvalet yapmamış olurum.Canım dayanabildiğin kadar dayan yap bekliyoruz hadi
Aynen bende tamamen pembe görene kadar bunlara inanmam bende çok yaşadım üzülüyor inanaOkudum kuzum da 2 ay üst üste bariz silik çizgi çıktı benim testlerde gölge bile değil bildiğin çizgi çıkarttılar ama hamilelik yok. O yüzden Tam pembe görene kadar artık hamilelik yok gözüyle bakmaya başladım. İnsan umutlanıyor, sonra hayal kırıklığı oluşuyor.
Bak negatif testlerimi ekliyorum aşağıda.