Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bu kendi kuruma çizgisi de olabilir. Bariz bir pembelik görmeden artık inanmıyorum bu gölgelere. Ay inşallah vardır ama sende
Yazdıklarımı okudun mu yavrum iki yöntem daha denedim biri suyla biride eşimle onlarda kuruma çizgisi bile olmadı ilk gölgeliği zaten ilk beş dk içinde görmüştüm ben kendi testlerimde. Dört tane yaptım üç tanesinde net gözüküyor biri hala gölge kuruma çizgisi olması için otuz dakika sonra görmem gerekiyor.. Ama tabi pembe olmasını beklicem beş gün var bugün Bi daha yapmam yarın yapacağım bakalım

Ay ben ona hiç test yaptığımı söylemiyorum
Bende söylemezdim de aklıma gelen fikirle dayanamadım aynı senin dediğin gibi düşündüm ya kuruma yada hepsinde oluyor diye sonra testleri inceledim o beyaz çizgi hepsinde var acaba dedim o çizgi ıslanınca gölge mi oluyor sonra suyla denedim yok beyaz çizgide kayboldu bembeyaz oldu gölge falan yok sonra eşime gösterdim hepsini iki tanesinde ilk bakışta gördüm dedi birinde şüphede kaldı dedim ki sende yapsana böyle böyle düşünüyorum deneyelim tamam dedi yaptı oda bembeyaz kaldı başında bekledik bildiğin çöpe attım Bi süre sonra dayanamadım kuruma çizgisi var mı diye baktım meraktan hayır yoktu hala tertemiz bembeyaz... İki senede Bi sürü negatif gördüm bugün gördüğüm eşimin yaptığı ve suyla yaptığım deney gibi bembeyazdı temiz kalıyordu hepsi... Ama benim dün öğlenden başlayarak gece yarısına kadar yaptığım hatta sabaha karşı yaptım bitane de, dört tane test öyle değil

Canım bendr ilk yaptığım testte hiç böyle gölge görmemiştim bilmiyorum ya hayırlısı artık

Maşallah canım sağlıkla ilerler inşallah bebiş tebrik ederim

@tu

Sağol canım grupta yeniyim mesajları genel anlamda okuyup az çok fikir sahibi olacam sizler için
Takıl bizimle hayatını yaşa modundayız ben daha hiç uyumadım hem hastayım hem kasıklarım sancıyor hala uykum yok acaba hamilelik belirtisi olarak ters etki mi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…