Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takıl bizimle hayatını yaşa modundayız 🤣🤣 ben daha hiç uyumadım hem hastayım hem kasıklarım sancıyor hala uykum yok 😅 acaba hamilelik belirtisi olarak ters etki mi görüyorum 🤣🤣🤣
Batlar neredeyse aynı sen ve diğer kızlar benden önce öğreneceksiniz 😅😅

Ben dört tane test yaptım bile hayalet gölge gibi çizgi gördüm ama beklemedeyim koyulaşırsa inanacağım 😅
Gördüm gece yöntemlerin şahane 😅 ben ayın 10.nu bekliyecem galiba daha 10 gün var biraz geçikince yapacam tabiki o zamana kadar gelmezse

Gördüm gece yöntemlerin şahane 😅 ben ayın 10.nu bekliyecem galiba daha 10 gün var biraz geçikince yapacam tabiki o zamana kadar gelmezse
10 gün varsa asla çıkmaz zaten beş gün sonra başlarsın sende yapmaya 🤣

Takıl bizimle hayatını yaşa modundayız 🤣🤣 ben daha hiç uyumadım hem hastayım hem kasıklarım sancıyor hala uykum yok 😅 acaba hamilelik belirtisi olarak ters etki mi görüyorum 🤣🤣🤣
Yaaa olabilir illa öyle uyku modu olacak diye birsey yok 😁😁

Yazdıklarımı okudun mu yavrum iki yöntem daha denedim biri suyla biride eşimle 😅😅 onlarda kuruma çizgisi bile olmadı ilk gölgeliği zaten ilk beş dk içinde görmüştüm ben kendi testlerimde. Dört tane yaptım üç tanesinde net gözüküyor biri hala gölge kuruma çizgisi olması için otuz dakika sonra görmem gerekiyor.. Ama tabi pembe olmasını beklicem beş gün var bugün Bi daha yapmam yarın yapacağım bakalım
Okudum kuzum da 2 ay üst üste bariz silik çizgi çıktı benim testlerde gölge bile değil bildiğin çizgi çıkarttılar ama hamilelik yok. O yüzden Tam pembe görene kadar artık hamilelik yok gözüyle bakmaya başladım. İnsan umutlanıyor, sonra hayal kırıklığı oluşuyor.

Bak negatif testlerimi ekliyorum aşağıda.

Eklentiler

• Screen Shot 2023-03-31 at 09.33.02.png
    Screen Shot 2023-03-31 at 09.33.02.png
    355,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screen Shot 2023-03-31 at 09.36.44.png
    Screen Shot 2023-03-31 at 09.36.44.png
    359 KB · Görüntüleme: 44
Okudum kuzum da 2 ay üst üste bariz silik çizgi çıktı benim testlerde gölge bile değil bildiğin çizgi çıkarttılar ama hamilelik yok. O yüzden Tam pembe görene kadar artık hamilelik yok gözüyle bakmaya başladım. İnsan umutlanıyor, sonra hayal kırıklığı oluşuyor.

Bak negatif testlerimi ekliyorum aşağıda.
Ben çizgi görüyorum ama

Selam kızlar ben geldiiiim. Bu ay ilk kez aşılama deneyecek doktorum.. femera kullanmaya başladım bugün.. bakalım tutacak mı…

X