- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 28
Ay canım inşallah bütün transferler olumlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım inşallah bütün transferler olumlu olsun
Transferden sonra herkese bu kadar iğne ilaç mı veriyorlarBirde transfer süreci nasıl oluyor ağrı hissettiniz mi?İnşallah müjdeli haberlerle gelirsiniz4 nisanda transferim oldu, perşembe günü kan testi vereceğim. Her gün progestan ve oksapar iğne oluyorum ayrıca estrofem hap ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Ekstradan folik asit ve sandozda var. Progestan iğne kalçadan oluyorum günde 2 tüp. Kalçam sağlı sollu kan topladı ve çok acıyor. Umarım sonu güzel olur. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Herkese aynı iğne ve ilaçları vermiyorlar sanırım. Ben transferden 1 hafta önce progestan iğne, estrofem, cipro ve kan sulandırıcı ile başladım. Cipro hap bitti ama transferden sonra oksapar iğne başladı. Gebelik olursa 7.haftaya kadar oksapar kullanacakmışım. Progestan içinse doktor ne zaman bırak derse o zaman bırakacakmışım. Oksapar sıkıntı değil göbekten oluyorum ama progestan çok can yakıyor artık. Yumurta toplama ve transfer sürecinde ise ben ağrı sızı çekmedim hiç.Transferden sonra herkese bu kadar iğne ilaç mı veriyorlarBirde transfer süreci nasıl oluyor ağrı hissettiniz mi?İnşallah müjdeli haberlerle gelirsiniz
Bende estrofem günde 3 defa, coraspin 1 defa, progestan fitil ve duphaston 3 defa, günde 1 göbekten progestan dex, gün aşırı 1 defa oskapar. Benim canımı da oskapar çok yakıyor. Hatta ilk vurduğum yer bere çöktü morardı. Göbekten progestan o kadar yakmıyor Allahtan.Herkese aynı iğne ve ilaçları vermiyorlar sanırım. Ben transferden 1 hafta önce progestan iğne, estrofem, cipro ve kan sulandırıcı ile başladım. Cipro hap bitti ama transferden sonra oksapar iğne başladı. Gebelik olursa 7.haftaya kadar oksapar kullanacakmışım. Progestan içinse doktor ne zaman bırak derse o zaman bırakacakmışım. Oksapar sıkıntı değil göbekten oluyorum ama progestan çok can yakıyor artık. Yumurta toplama ve transfer sürecinde ise ben ağrı sızı çekmedim hiç.
Bende sizinle aynıyım o kadar çok tatlı isteğim var ki dayanamıyorum, neredeyse her gün oluyor ilaçları kullanmaya başladığımdan beriTatlı isteği oluyor mu sizde ? Normalde çok tüketmem regli zamanı artıyor istek sonra geçiyor bugün de yememek için zor duruyorum
Napim yatacam birazdan yarın kan verecemRABIS 2018 canım sen ne yaptın? En son kaç çıkmıştı sonucun? Bir daha test verecek misin?
Transferde kaçıncı gününüz? Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızNapim yatacam birazdan yarın kan verecem
1 .kan 35
2.kan 74
3.kan 141
4. Kan yarın inşallah çok güzel sonuç alırım belirsizlik öldürüyor beni artık
İnşallah canım benim eğer sağlıkli gebelikte geç tutundu çünkü 6.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 1.kan 11.gundu 2.kan 14. Gündü 3 .kan 16 .günün yarın da 19 . Gün oluyorTransferde kaçıncı gününüz? Hakkınızda hayırlısı olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ne kadar artması gerekiyor? Yani ortalama kaçlarda olması lazım yarın?İnşallah canım benim eğer sağlıkli gebelikte geç tutundu çünkü 6.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 1.kan 11.gundu 2.kan 14. Gündü 3 .kan 16 .günün yarın da 19 . Gün oluyor
En kötü 400 en iyi 500 çünkü arada 3 gün varNe kadar artması gerekiyor? Yani ortalama kaçlarda olması lazım yarın?
Bende anlayamadığım için sordum. İnşallah istediğin sonuçları alırsın canımEn kötü 400 en iyi 500 çünkü arada 3 gün var
Bende bilmiyorum biri dediBende anlayamadığım için sordum. İnşallah istediğin sonuçları alırsın canım
Benimde 29 ozamn bende muhtemelen bi hafta sonra keseyi goruyum herqlde bayramdan once gormek istiyorum bayramda daha rahat olmak istiyorum olursa tabi bu arada hesaplarken ben 29 unda sayiyorum o gunle birlikte 9 . Gun diorumnbazilari sayilmaz bazilari sayilir dio sen hangisini yapiosun dogru olan hangisi acabaTransfer 29 Mart öğlen saatlerinde oldu 7. Gün acilde akşam 23.00 de test verdim 51,2 çıktı 9. Gün gene acil de aynı saat 23.00 de verdim oda 99,2 çıktı akabinde hastanem 11. Gün akşamı verme gel bizde 12. Gün sabahı ver dedi bende bu sabah hastaneme gittim 8.30 da kan verdim oda 313 çıktı hastane de haftaya kese randevusu verdi
29 marta pldum transferiAaa gerçekten miNe zaman transfer oldunuz peki yeni mi?
Canım şimdi bende hesapladım en az 405 çıkması lazım dua edelim bugun bol bol inşallah güzel sonuçlar alırızEn kötü 400 en iyi 500 çünkü arada 3 gün var
İnşallah canımCanım şimdi bende hesapladım en az 405 çıkması lazım dua edelim bugun bol bol inşallah güzel sonuçlar alırız
Hadi hayırlısı olsun abla hakkında inşallahHanımlar bu gün saat 13.30 da transferim var, dualarınıza talibim