- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 26
Sonu güzel bitsin de dayanacaz artikkkBana da aynısı oluyor, estrofemi iğrenerek içiyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonu güzel bitsin de dayanacaz artikkkBana da aynısı oluyor, estrofemi iğrenerek içiyorum artık
Kesinlikle, dikkat etmezsek vermeside bi o kadar zor olur birde bunca hormon yüklüyoruz hayırlısı olsundaHaklısınız diyet kelimesi yerleşmiş hafızamıza bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ekmek pilav makanarna abur cubur yemiyorum daha iyi hissediyorum kendimi bonus olarak da kilolar gidiyor inş hamilelikte de böyle devam ederim çok kilo almak istemiyorum
Hayırlısı tabikiŞu günler biranönce geçsede anneler topiğine geçsekKesinlikle, dikkat etmezsek vermeside bi o kadar zor olur birde bunca hormon yüklüyoruz hayırlısı olsunda
Benim de iğne vurmaktan göbeğim yağlandı sankiKesinlikle, dikkat etmezsek vermeside bi o kadar zor olur birde bunca hormon yüklüyoruz hayırlısı olsunda
Merak etmeyin, benimde herkeste olduğuna eminim, bir de üstüne tuzu şekeri abartınca daha da çok oluyor ama olsun, bebisler olsunda o yağları hallederizBenim de iğne vurmaktan göbeğim yağlandı sanki
Tatlı isteği ben de hep var hayatım boyunca bazı hanımlar ilaçların iştah açtığını yazmış, benim aynı değişen bisi olmadı ama 3-5 kilo aldım tedavi sürecinde… bugünden itibaren daha dikkatli besleniyorum..Tatlı isteği oluyor mu sizde ? Normalde çok tüketmem regli zamanı artıyor istek sonra geçiyor bugün de yememek için zor duruyorum
Aksine benimde iştahım kapandı iğneleri olduğum zaman tartı da 3 kilo fazla çıkmıştım.. dedim noluyor kendine gel sağlıklı beslenmeye birde yürüyüşlere başladım Bir ayda 3,5 kilo verdim şimdide zorla yiyorum iştahım kapandı inş hamile kalana kadar bi 5 kg daha gider aminBen tatlı diye ölüyorum sanki bu estrofem yaptı gibi şekerli çikolatalı şeyler istiyor hep canım yemezsem aklımdan çıkmıyor şimdiden 3 kilo aldım bile vay ki vay halime
Valla harika, o zaman çok kilo almazsınız gibi sezdim :) ne zaman transferiniz ?Aksine benimde iştahım kapandı iğneleri olduğum zaman tartı da 3 kilo fazla çıkmıştım.. dedim noluyor kendine gel sağlıklı beslenmeye birde yürüyüşlere başladım Bir ayda 3,5 kilo verdim şimdide zorla yiyorum iştahım kapandı inş hamile kalana kadar bi 5 kg daha gider amin
Benimde 2 adet 5. Gün embriyosu koyuldu 9. Gün benim kan sonucum 100,00 çıktı hastane 12. Gün çağırdı kan vermem için 12. Gün yani bugünde kanım 313 çıktıBana da2 tane 5. Gun embiriyosu koydualr 10 gun sonra test yap dediler 8. Gun erken gebelik testinde gordum 9. Gun annverdim beta 108 di ins hepiniz mutlu haberi alirainiz simdi 2 gunde bir test yapmami istediler
Ben aynı kilodayım ama göbeğim sanki şiş gibiTatlı isteği ben de hep var hayatım boyunca bazı hanımlar ilaçların iştah açtığını yazmış, benim aynı değişen bisi olmadı ama 3-5 kilo aldım tedavi sürecinde… bugünden itibaren daha dikkatli besleniyorum..
Daha belli değil ay sonuna doğru sanırımValla harika, o zaman çok kilo almazsınız gibi sezdim :) ne zaman transferiniz ?
Evet bana da ole dedi tek yumurta demislerdi fakat embirliyalog 2 ser sekilde dondurmus cozduklerinde 1 ni koyup dierini cope atamicaklari icin iki yumurtayida koydular bu da sansimi artirdi sende bana kalirsa iki yumurta secKızlar benim 4.gün 7 dondurulmuş yumurtam var en son kontrole gittiğimde doktor,ilk 3 yumurtayı tek tek,sonraki yumurtaları çift çift dondurduk dedi.Transfer zamanında siz hangisini isterseniz onu çözeceğiz dedi.Ben anlamadım şimdi çift yumurtayı çözdürürsek çift embriyo transferi mi olacak.Doktor ilk görüşmeye gittiğimizde sizin yaşınız küçük çift embriyo koyamam demişti kafam karıştı
Peki testi ayni saattemi verdin bi oncekiyle degerlerin gayet guzel bide transferin 30 marttami olduBenimde 2 adet 5. Gün embriyosu koyuldu 9. Gün benim kan sonucum 100,00 çıktı hastane 12. Gün çağırdı kan vermem için 12. Gün yani bugünde kanım 313 çıktı
Transfer 29 Mart öğlen saatlerinde oldu 7. Gün acilde akşam 23.00 de test verdim 51,2 çıktı 9. Gün gene acil de aynı saat 23.00 de verdim oda 99,2 çıktı akabinde hastanem 11. Gün akşamı verme gel bizde 12. Gün sabahı ver dedi bende bu sabah hastaneme gittim 8.30 da kan verdim oda 313 çıktı hastane de haftaya kese randevusu verdiPeki testi ayni saattemi verdin bi oncekiyle degerlerin gayet guzel bide transferin 30 marttami oldu
Aaa gerçekten miNe zaman transfer oldunuz peki yeni mi?Evet bana da ole dedi tek yumurta demislerdi fakat embirliyalog 2 ser sekilde dondurmus cozduklerinde 1 ni koyup dierini cope atamicaklari icin iki yumurtayida koydular bu da sansimi artirdi sende bana kalirsa iki yumurta sec
Evet çok iyi geliyor burasiŞuan sadece estrofem kullanıyorum başka ilaç yok ilk denemem benim çok yabancıyım herseye burada sizlerle dertleşmek güzel oluyor
N nimolik aynı günde iki güzel haberler alalim hadi insallahhhh4 nisanda transferim oldu, perşembe günü kan testi vereceğim. Her gün progestan ve oksapar iğne oluyorum ayrıca estrofem hap ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Ekstradan folik asit ve sandozda var. Progestan iğne kalçadan oluyorum günde 2 tüp. Kalçam sağlı sollu kan topladı ve çok acıyor. Umarım sonu güzel olur. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.