2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Olabılır iki adet ngs li embrıyo idi😊 cok agrım oldu geceleri uyanıp uyanıp agrıdan kıvrandım bi de lutinus diğer gebeliğimde hep akıyodu dışarı bu sefer hiç geri gelmedi cok ihtiyacı varmış gibi sadece bugun geri geldi ilaç
Ay hayırlı olsun kızzz. Bana da nasip olsun inşallah 🤲🏻

Yok ama 1 gun sonra işine donebılırsın cok yatma evde dedi işe gidenlerin evde yatarak gecırenlere gore daha fazla tutunma oranı oluyomuş. Ben iş degıl tatıle gitmek istedım evde yatıp kafama takıcagıma ilk 5 gunun nasıl gectıgını anlamadım zaten psikolojık olarak cok iyi geldi ve tabi yürüyüş yapmanın kan dolaşımı olarak iyi bir etkiside olmuştur, doktorumda transferden aonra fazla yatma hadi kalk yürü dolaşımın olsun dedi..
Bak güzel doktorun söylemiş..ben bilmiyorum doktor ne söyler...dese yat mecbur yatıcam..sonra demeyim kendime neden dinlemedim..her şey doktora kaldı bende

Doktorum 3 kere test istıyo 2 gunde 1 olacak şekilde ondan sonrada kalp atışı için cagırıcakmış 2 hafta sonra, inşallah duyarım duyarız❤️
Doktorun kendisi mi 9. Gün yap demişti. Yoksa sen erken mi yapmak istedin:)

Bak güzel doktorun söylemiş..ben bilmiyorum doktor ne söyler...dese yat mecbur yatıcam..sonra demeyim kendime neden dinlemedim..her şey doktora kaldı bende
Ben zaten yatarsam canımı sıkardım 3 gundur yatıyodum patladım😅 evet kuzum doktorun ne derse onu yap🙏

Belirtin var mıydı? Varsa nelerdi 🐣
Kuzum transfer oldum akşama kadar sag tarafıma inceden sızlama oldu akşama dogru durdu sonra kasıklarımda cok şiddetli agrı oldu hatta 2 gece uyandım kıvrandım o derece oldu, bazen karnımda şişlik oldu bi de lutinus fitil eskiden cok gelıyodu geri transferın 2. Gununden sonra 3 4 damla gelmeye başladı ta ki düne kadar acaba tutundu da ondan vucudun ihtiyacımı fazla dedim bugun mesela baya ilaç geri geldi ama 5 6 gun hiç geri gelmedi

Kuzum transfer oldum akşama kadar sag tarafıma inceden sızlama oldu akşama dogru durdu sonra kasıklarımda cok şiddetli agrı oldu hatta 2 gece uyandım kıvrandım o derece oldu, bazen karnımda şişlik oldu bi de lutinus fitil eskiden cok gelıyodu geri transferın 2. Gununden sonra 3 4 damla gelmeye başladı ta ki düne kadar acaba tutundu da ondan vucudun ihtiyacımı fazla dedim bugun mesela baya ilaç geri geldi ama 5 6 gun hiç geri gelmedi
Anladım canım :)

X