2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar... Aralık 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum🥲
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIMDENEME SAYISITRANSFER TARIHISONUC♥️
damlakcbs damlakcbs 1
N nimolik 1 NISAN🤲
@RABIS 2018123 MART🤲
@Naz8684110 NISAN
O ozdenkocak88 329 MART🤲
@sansll16 NISAN
@madamseker31 MART🤲
@bamagirl8918 NISAN
@Ankalinka8NISAN
S sunshine__ 1NISAN
@Nazelina2
2 nisanda 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. 11 nisan test günüm

Merhaba arkadaşlar herkese
2 tane dondurulmuş embriyom var, nisan sonuna doğru nasipse transferim olacak. Yaşım 40, 2 defa aşılama oldum biri hiç tutmadı birinin kalbi durdu. İlk tüp bebek deneyimim olacak.

Merhaba arkadaşlar herkese
2 tane dondurulmuş embriyom var, nisan sonuna doğru nasipse transferim olacak. Yaşım 40, 2 defa aşılama oldum biri hiç tutmadı birinin kalbi durdu. İlk tüp bebek deneyimim olacak.
Hayırlı olsun, inşallah herşey istediğiniz gibi olur 😊

Senin ne zamandı test günün? Başka belirtin var mı? 😊
Adet olurken karnım ağrır ya öyle karın ağrısı var yoğun şekilde ya bu arada bi kadının mesajını okudum oda 2 Nisan da transfer olmuş 11 Nisan demişler bizim nasıl 13 Nisan oluyor ya benim 2 tane 5.gün emriyosu

Selam herkese. Bugün kontrolüm vardı. Adetin 10.günündeyiz. Natürel siklusta transfere hazırlanıyoruz. Endometrium 6,5mm ölçüldü. Bu değer, 10.gün için düşük mü? Biraz canım sıkıldı. Kalınlaşır mı iki üç günde? Cumartesi tekrar kontrol var. Sadece folik asit kullanıyorum. Bilen biri bana açıklayabilir mi şu konuyu?
Doktorunuz tabiki en iyisini bilir ama benim transferden 4 gün önce 11.5 mm olarak ölçüldü 7 8 9 u sayfalar da duydum gördüm ama İnan 6.5 hiç denk gelmedim

Adet olurken karnım ağrır ya öyle karın ağrısı var yoğun şekilde ya bu arada bi kadının mesajını okudum oda 2 Nisan da transfer olmuş 11 Nisan demişler bizim nasıl 13 Nisan oluyor ya benim 2 tane 5.gün emriyosu
Benimki de aynısı bende çift transfer oldum. Bana da 13ü dedi ondan sordum bende

X