- 1 Nisan 2022
- 12.530
- 15.404
Dedim bu gün dedi oluyor..yaş 35..doktor Ali Osman bey.Sende yaş kaç?ilk denememi?Doktoruna danış bence.Bu arada yaş kaç doktorunuz kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedim bu gün dedi oluyor..yaş 35..doktor Ali Osman bey.Sende yaş kaç?ilk denememi?Doktoruna danış bence.Bu arada yaş kaç doktorunuz kim
Ikinci deneme benim ilkini devlet hastanesinde denemistim bu özel hastane.Serap simavlı doktorum.29 yasindayim ben deDedim bu gün dedi oluyor..yaş 35..doktor Ali Osman bey.Sende yaş kaç?ilk denememi?
İn şa Allah bu defa yüzümüz gülerIkinci deneme benim ilkini devlet hastanesinde denemistim bu özel hastane.Serap simavlı doktorum.29 yasindayim ben de
Hayva kivi ve ya tuzlu çekirdek bana iyi geliyor kuzumAmin insaAllah.Bu arada bulanti icin bir bardak suya varsa 2 tatli kasigi elma sirkesi koy ic bana sabah iyi geldi kesti hat da bulantimi
Kuzum tarlusalı bende kullanıyorum ama recetesinde yazıyorki kesin gebelik yoksa kullanın..bende korktum 1 defa ilişki yaşadım onuda beklemeyerek hemen duş aldımKızlar benim adetim hala gelmedi tarlusal kullanmama rağmen goguslerjm çok agriyo ara sıra kasik agrimda yoklayip gidiyor akintim çok fazla daha önce hiç böyle olmamıştı. Göğsüm böyle ağrıdığı anda adetim gelirdi acaba gebelik olabilir mi diye düşünmeye de baslamadim degil belirtileri benziyor malum olabilir mi ya böyle birsey
Konuyla alakasız fakat hepiniz bilgilisiniz diye buraya atmak istedim sonuçta sizlerde testleriniz ve sonrası için bilgilisiniz yardımcı olurmuşsunuz durumum çok mu kötü değerlerime bakar mısınızMerhaba kızlar... Aralık 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 @nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN @Ankalinka 8NISAN @sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2
Durumunuz kötü değil kendinizi üzmeyin. Lh, fsh'dan yüksek olduğuna göre büyük ihtimal pko var sizde. Prolaktininiz de biraz yüksek ama çok değil. Estradiol ve tsh değerleriniz güzel. Hormonal olarak önemli birşey yok gibi görünüyor. Ama neticede ben doktor değilim tabiki. Mutlaka bir doktora gösterin sonuçlarınıziKonuyla alakasız fakat hepiniz bilgilisiniz diye buraya atmak istedim sonuçta sizlerde testleriniz ve sonrası için bilgilisiniz yardımcı olurmuşsunuz durumum çok mu kötü değerlerime bakar mısınız
Çok geçmiş olsun ama tüp bebek olup dikkatlice transfer yapılıp neden boş gebelik olur ki. Bunun sebebi nedir yani neyle ilgili bilginiz var mıben 2 tane göndermiştim, biri sağlıklı geldi transferim oldu hamile kaldım ancak boş gebelik ile sonuçlandı ve ilaçlarla düşük yaptırıldı.
Açıkçası öyle aa filan diye bir şey demedi embriyolog, kalitesini sorduğumda hepsi çok iyi dedi hiçbir sorun yok dedi. 5. Güne ulaşan 11 tane var dedi 3 tanesi de 6. Gün embriyosu dedi. Toplamda 14 embriyom var dondurulmuş.Benım 2 emb ngs li onlar transfer edıldı bakalım tutuncaklar mı embrıyoların kalitesi neydi canım?
İnşallah sana bebiş olurlarAçıkçası öyle aa filan diye bir şey demedi embriyolog, kalitesini sorduğumda hepsi çok iyi dedi hiçbir sorun yok dedi. 5. Güne ulaşan 11 tane var dedi 3 tanesi de 6. Gün embriyosu dedi. Toplamda 14 embriyom var dondurulmuş.
inan hiçbir fikrim yok, Acıbadem Bülent Tıraş'ta tedavi görüyordum, doktorum ile görüştüğümde o da net bişey söyleyemedi. Ancak benim kafama hep takıldı bu durum genetiğe gönderilme amacı zaten bunları yaşamamak diye biliyorum yani sağlıksız embriyonun belirlenmesi. Kötü bir dönem geçirdiğim için çok sorgulamadım o ara.Çok geçmiş olsun ama tüp bebek olup dikkatlice transfer yapılıp neden boş gebelik olur ki. Bunun sebebi nedir yani neyle ilgili bilginiz var mı
Genetiğe gonderme 2 çeşitmiş sanırım ngs de tüm 46 kromozom inceleniyomuş ama pgt de belirli kromozomlara bakılıyomuş acaba sizin hangisıne bakıldıinan hiçbir fikrim yok, Acıbadem Bülent Tıraş'ta tedavi görüyordum, doktorum ile görüştüğümde o da net bişey söyleyemedi. Ancak benim kafama hep takıldı bu durum genetiğe gönderilme amacı zaten bunları yaşamamak diye biliyorum yani sağlıksız embriyonun belirlenmesi. Kötü bir dönem geçirdiğim için çok sorgulamadım o ara.
ngs yapıldıGenetiğe gonderme 2 çeşitmiş sanırım ngs de tüm 46 kromozom inceleniyomuş ama pgt de belirli kromozomlara bakılıyomuş acaba sizin hangisıne bakıldı
Bagısıklıkla alakalı bir problem olabılır o zaman bana oyle denılmişti. Su an transfer olan embrıyolarımda ngs li tutmaması ya da düşük olması emb kaynaklı olmaz dediler bana bilemiyorumngs yapıldı
Vallahi şaşırdım ne yapacagimiKuzum tarlusalı bende kullanıyorum ama recetesinde yazıyorki kesin gebelik yoksa kullanın..bende korktum 1 defa ilişki yaşadım onuda beklemeyerek hemen duş aldım
Gebeliği destekliyormuş diye duymuştum bende. Gebelikte kullanmayınız yazmasına bakma estrofemde gebelikte kesınlıkle kullanılmaması gereken bi ilaç ama doktorlar verıyor. Belki gebesındır bi test yap benceVallahi şaşırdım ne yapacagimi