2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba umarım hepimiz icin güzel olur herşey.Ben de tedavi asamasindayim gonal f iğne kullaniyorum.Pazartesi kontrole gitmistim doktor hersyin normal oldugunu yumurtalarn buyumeye basladgini soyledi.1 tane daha iğne verdi yarin tekrar kontrole gidicem.Bizim hikayemzde söyle bennde bir problem yok ama esim de sperm yoktu azosprmi ve azfc y delasyonu genetik tani kondu 1 kere tüp bebek denedk ve mikroteseyle bulundu o da olmadi.Bu ikinci denememiz olacak bir mucize oldu ve esimde sperm cikısı var 3 kere spermiogram testi verdi ucundede cikti ve donduruldu.Yumurta toplama gunü tekrar verecek cok stresliyimm yumurta toplama islemi aninda bayilma isleminden korkuyorum 🙈
Merhaba, hayırlı olsun. Korkmayın opu zor bir işlem değil. Hemen uyuyup kısa bir süre de uyanıyorsunuz. İnşallah tedaviniz güzel geçer 😊

Merhaba, hayırlı olsun. Korkmayın opu zor bir işlem değil. Hemen uyuyup kısa bir süre de uyanıyorsunuz. İnşallah tedaviniz güzel geçer 😊
Tesekkür ederim evet aslinda basit bir islem bir kere deneyimledim ama panik atak var bende yine de dusunmeden korkmadan edemiyorum hayrlisi bakalim.Siz de güzel sonuc alın insaAllah 🌸

Kızlar merhaba umarım hepimiz icin güzel olur herşey.Ben de tedavi asamasindayim gonal f iğne kullaniyorum.Pazartesi kontrole gitmistim doktor hersyin normal oldugunu yumurtalarn buyumeye basladgini soyledi.1 tane daha iğne verdi yarin tekrar kontrole gidicem.Bizim hikayemzde söyle bennde bir problem yok ama esim de sperm yoktu azosprmi ve azfc y delasyonu genetik tani kondu 1 kere tüp bebek denedk ve mikroteseyle bulundu o da olmadi.Bu ikinci denememiz olacak bir mucize oldu ve esimde sperm cikısı var 3 kere spermiogram testi verdi ucundede cikti ve donduruldu.Yumurta toplama gunü tekrar verecek cok stresliyimm yumurta toplama islemi aninda bayilma isleminden korkuyorum 🙈
Rabbimin mucizeleri bitmiyor size ışık olsun bundan güç alın hiç stres olacak bir durum değil şöyle düşünün belki de evladınıza kavuşmanız için sadece bi 10 15 dakika her şeyden habersiz bir uykudasınız çok güzel bence😊 ben narkozlu uyumayı seviyorum garip bir şekilde alıştım herhalde 😂😊 gerçekten korkulacak bir şey yok sanki size damardan kan alırlar gibi iğne yapacaklar zaten siz anlamadan uyuyacaksınız bi baktınız işlem her şey bitmiş 😊

Rabbimin mucizeleri bitmiyor size ışık olsun bundan güç alın hiç stres olacak bir durum değil şöyle düşünün belki de evladınıza kavuşmanız için sadece bi 10 15 dakika her şeyden habersiz bir uykudasınız çok güzel bence😊 ben narkozlu uyumayı seviyorum garip bir şekilde alıştım herhalde 😂😊 gerçekten korkulacak bir şey yok sanki size damardan kan alırlar gibi iğne yapacaklar zaten siz anlamadan uyuyacaksınız bi baktınız işlem her şey bitmit

Ben yumoşları büyütme aşamasındayım ama mide bulantılarım var..acaba tartusalmı ediyor bilemedim ben.Cuma opu olucaktı..bu gün baktı dedi birazda büyüsün iğneye devam ediyorum hala

Ayy mide bulantisi ben de de var yaa.Ben gonal f b12 bide folikasit kullaniyorum ama bu sabah mide bulantm coktu gecti.Belki de ayni zaman da toplama islemimiz olur 🤗

Ya ben de neden boyle oluyor cevap vermek istedgimde sizin yazdiginizi da atiyorum nerde yanlis yapiyorum acaba 😅

Ayy mide bulantisi ben de de var yaa.Ben gonal f b12 bide folikasit kullaniyorum ama bu sabah mide bulantm coktu gecti.Belki de ayni zaman da toplama islemimiz olur 🤗
Ama ben aşılama yaparken gonal f vurduruyordum o zaman mide bulantım yoktu acaba şimdi doz yüksekmi..folikasit hep kullanıyorum onunla alakası yok

X