2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Arkadaşlar merhaba bebek arabası olarak tercih ettiğiniz model varmıdır acaba? Birde park yatak içine uyku seti aldınız mı?
Luxus hamilton R1 aldım ben pusetiyle beraber indirimdeydi geçen hafta.. Park yatak içinde elele'den alacam donna ve madre arasında kaldım henüz karar veremedim

Merhaba ilaç desteği ile toparlarsınız endişe etmeyin. Benim doktorum daha hiç baktırmadı tsh falan cuma kontorlüm var belki ister.
Ben bugün üniversite hastanesine gittim orda sağlık ocağı kadar düşük çıkmadı ama tabi yineden düşük sonuçlarım t4 ile tsh ters orantılı çalışırmış ama benim ikiside düşük çıktı sonuçlar alakasız dedi vucutta iyot fazlalığı t4 baskılamış olabilir kullandığım ilaçları sordu imom da çok fazla iyot varmış birde ben buaralar çok fazla balık yedim imom kes ve iki hafta sonra kontrole gel dedi benim geçmiş tahlillerimi gördü anti t testinden antikorlarda düzgün çıktı ilaç vermedi yüksekliği daha sorun anladığım

Benimde transfer öncesi aynı dediğin gibi çıkmıştı hatta test yanlıl bu nasıl olabilir falan demişlerdi sonra vermediler bana sa ilaç

Detaylı ultrason yapıldı bugün coksukur herşey normal 25 cm 388 Gr gelisim i güzel dedi sizin bebekler nasıldı 21+1 de
Ben 21+4 de gittim. 26 cm 500 gramdı. 5 gün önden gidiyor dedi. 22+2 çıkmıştı.

Merhaba arkadaşlar 19+4 deyim ama ultrason 5 gün ileride bebek hareketlerini on gündür hissediyorum ama bazen az bazen çok sizde hep aynı mı hissediyorsunuz rutinmi hergününüz

Merhaba arkadaşlar 19+4 deyim ama ultrason 5 gün ileride bebek hareketlerini on gündür hissediyorum ama bazen az bazen çok sizde hep aynı mı hissediyorsunuz rutinmi hergününüz
Ben bugün hiç hissetmedim hala bekliyorum, normaldeyse bazı günler daha çok bazı günler daha az ama
İlk defa bu saate kadar 0 hissiyat insallah akşama kadar hissederim de güzel
Bisi yazarım

Ben bugün hiç hissetmedim hala bekliyorum, normaldeyse bazı günler daha çok bazı günler daha az ama
İlk defa bu saate kadar 0 hissiyat insallah akşama kadar hissederim de güzel
Bisi yazarım
Canım iyi düşünmek lazım internette bayağı baktım küçük haftalarda istikrarlı olmuyor hareketler yazıyor ama 24.haftadan sonra fetal hareketler anlamlanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…