bence normal.. bende aksine çok dikkat emiyorum şu saatte yemeyeyim bunu yemeyeyim demiyorum..Benmde aynı 65 tim 70 oldum. Çok dikkat etmeme rağmen aldım yine de normal mi acaba aldığımız kilo
Luxus hamilton R1 aldım ben pusetiyle beraber indirimdeydi geçen hafta.. Park yatak içinde elele'den alacam donna ve madre arasında kaldım henüz karar veremedimArkadaşlar merhaba bebek arabası olarak tercih ettiğiniz model varmıdır acaba? Birde park yatak içine uyku seti aldınız mı?
Ablam bana travel sistem bebek arabası verecek markası prego. Uyku seti de diktiriyorumArkadaşlar merhaba bebek arabası olarak tercih ettiğiniz model varmıdır acaba? Birde park yatak içine uyku seti aldınız mı?
Park yatağı eleledrn bonte olanı beğendim onu almaya karar verdim. İçine uyku setide varmiş ona karar veremedim henüzLuxus hamilton R1 aldım ben pusetiyle beraber indirimdeydi geçen hafta.. Park yatak içinde elele'den alacam donna ve madre arasında kaldım henüz karar veremedim
bizde Duru istiyoruz inşallah sağlıkla gelsin minnoşlar:)Duru olacak galiba
Sıcaklardan olabilir canım çünkü dışarısı yanıyor resmen
Ben bugün üniversite hastanesine gittim orda sağlık ocağı kadar düşük çıkmadı ama tabi yineden düşük sonuçlarım t4 ile tsh ters orantılı çalışırmış ama benim ikiside düşük çıktı sonuçlar alakasız dedi vucutta iyot fazlalığı t4 baskılamış olabilir kullandığım ilaçları sordu imom da çok fazla iyot varmış birde ben buaralar çok fazla balık yedim imom kes ve iki hafta sonra kontrole gel dedi benim geçmiş tahlillerimi gördü anti t testinden antikorlarda düzgün çıktı ilaç vermedi yüksekliği daha sorun anladığımMerhaba ilaç desteği ile toparlarsınız endişe etmeyin. Benim doktorum daha hiç baktırmadı tsh falan cuma kontorlüm var belki ister.
Benimde transfer öncesi aynı dediğin gibi çıkmıştı hatta test yanlıl bu nasıl olabilir falan demişlerdi sonra vermediler bana sa ilaçBen bugün üniversite hastanesine gittim orda sağlık ocağı kadar düşük çıkmadı ama tabi yineden düşük sonuçlarım t4 ile tsh ters orantılı çalışırmış ama benim ikiside düşük çıktı sonuçlar alakasız dedi vucutta iyot fazlalığı t4 baskılamış olabilir kullandığım ilaçları sordu imom da çok fazla iyot varmış birde ben buaralar çok fazla balık yedim imom kes ve iki hafta sonra kontrole gel dedi benim geçmiş tahlillerimi gördü anti t testinden antikorlarda düzgün çıktı ilaç vermedi yüksekliği daha sorun anladığım
Bakalım iki hafta sonra ne olucak inşallah önemsizdirBenimde transfer öncesi aynı dediğin gibi çıkmıştı hatta test yanlıl bu nasıl olabilir falan demişlerdi sonra vermediler bana sa ilaç
Ben de çilekten aldım büyüyen beşik ve. 3 kapılı dolap, yatak, halıBen meltemden genç odası aldım bide anne yani sallanan beşik
MaşallahDetaylı ultrason yapıldı bugün coksukur herşey normal 25 cm 388 Gr gelisim i güzel dedi sizin bebekler nasıldı 21+1 de
Çok güzel ya kızımı net gördüm valla burnu ağzı aynı benMaşallahbenim cumartesi detaylım var 21+6 olacağız o gün
24.5 cm 385 gramdı benim bebişim de 21. Haftaydı tamDetaylı ultrason yapıldı bugün coksukur herşey normal 25 cm 388 Gr gelisim i güzel dedi sizin bebekler nasıldı 21+1 de
Ben 21+4 de gittim. 26 cm 500 gramdı. 5 gün önden gidiyor dedi. 22+2 çıkmıştı.Detaylı ultrason yapıldı bugün coksukur herşey normal 25 cm 388 Gr gelisim i güzel dedi sizin bebekler nasıldı 21+1 de
Ay maşallah yaaaaÇok güzel ya kızımı net gördüm valla burnu ağzı aynı ben
MaşallahBen 21+4 de gittim. 26 cm 500 gramdı. 5 gün önden gidiyor dedi. 22+2 çıkmıştı.
Ben bugün hiç hissetmedim hala bekliyorum, normaldeyse bazı günler daha çok bazı günler daha az amaMerhaba arkadaşlar 19+4 deyim ama ultrason 5 gün ileride bebek hareketlerini on gündür hissediyorum ama bazen az bazen çok sizde hep aynı mı hissediyorsunuz rutinmi hergününüz
Canım iyi düşünmek lazım internette bayağı baktım küçük haftalarda istikrarlı olmuyor hareketler yazıyor ama 24.haftadan sonra fetal hareketler anlamlanıyormuşBen bugün hiç hissetmedim hala bekliyorum, normaldeyse bazı günler daha çok bazı günler daha az ama
İlk defa bu saate kadar 0 hissiyatinsallah akşama kadar hissederim de güzel
Bisi yazarım