- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 29
İnsallah canımArkadaşımında öyledir inşallah görürsünüz ve dinlersiniz
Cihaz iyi değilse de görünmeyebiliyorKızlar iyi geceler. Temmuzda transfer oldum. Doktoruma göre 6+3deyim. Bunun kese ve yolk göründü ama bebek ve kalp atışı görünmedi doktorum bu hafta bekliyorduk bu durum biraz kötü dedi sizde nasıldı acaba
Arkadaşımında görünmedi alttan baktı gördü. Size de alttan baktı mı doktorİnsallah canım
Bebek arabası bagi neo. Park yatak kraft lazio aldıkArkadaşlar merhaba bebek arabası olarak tercih ettiğiniz model varmıdır acaba? Birde park yatak içine uyku seti aldınız mı?
Ben canim zor atlattım parol attim ben günde 1 şekilde yoksa dayanamazdim ikinci gün akşama doğru geçmişti ateşim halsizligim ama kol ağrım 3 4 gün surduKızlar ya dün tatenoz aşısı oldum zaten oldum olası aşıları hep zor atlatmışımdır o nedenle de hep tedirgindim. Dün kolum ağrıyordu bugün halsizlik başağrısı 37,5 civarı ateş le güne başladım iki kez duş aldım 36 küsürlere düştü parol içmek istemedim ama içeçeğim heralde benim gibi olan varmı kaç güne düzeldi
Klima çalışıyor duş alıp soğukta hasta olucam diyede korkttum ama duştan sonra düşüyor ateşim ağrıyı bi şekilde çekiyorum fakat ateş tedirgin ediyor beni zaten ikinci dozu kesinlikle yaptırmayacağım belki akşama doğru geçer inşallah senin gibiBen canim zor atlattım parol attim ben günde 1 şekilde yoksa dayanamazdim ikinci gün akşama doğru geçmişti ateşim halsizligim ama kol ağrım 3 4 gün surdu
Parol içmekten korkmayın, günde 4 taneye kadar içeilirsiniz, atesiniz cıkacagını hıssedersenız hemen ıcınKızlar ya dün tatenoz aşısı oldum zaten oldum olası aşıları hep zor atlatmışımdır o nedenle de hep tedirgindim. Dün kolum ağrıyordu bugün halsizlik başağrısı 37,5 civarı ateş le güne başladım iki kez duş aldım 36 küsürlere düştü parol içmek istemedim ama içeçeğim heralde benim gibi olan varmı kaç güne düzeldi
Merhaba Ben Bugün dr Mehmet uludogan a gittim ve cok memnun kaldim, cok babacan bir Doktor ve güzel acikladi herseyi… ciftehavuzlar bagdat caddesinde…Arkadaşlar günaydın istanbul anadolu yakasında detaylı usg için önerebileceğiniz biryer varmıdrı?
Teşekkür ederim doktoruma mesaj attımParol içmekten korkmayın, günde 4 taneye kadar içeilirsiniz, atesiniz cıkacagını hıssedersenız hemen ıcın
İnşallah çabucak atlatırsın sende duş çok çok iyi geliyor evetKlima çalışıyor duş alıp soğukta hasta olucam diyede korkttum ama duştan sonra düşüyor ateşim ağrıyı bi şekilde çekiyorum fakat ateş tedirgin ediyor beni zaten ikinci dozu kesinlikle yaptırmayacağım belki akşama doğru geçer inşallah senin gibi
Bu da onların göreviTeşekkür ederim doktoruma mesaj attımDoktor olmak ta zor bütün saçma sapan sorularıma cevap vermek zorunda kalıyor
Merhaba hayirli olsun insallahArkadaşlar birşey sorucam normalde regli dönemimde göğüs hassaslığı yaşamazdım şuan gebeyim beta değerlerim iyi ama gene yaşamıorum kabarcıklar göğüs etrafında arada nadiran oluyor regliyken olurdu sadece göğüs ağrısı yaşamayanlar varmı acaba İNŞALLAH sağlıkla gebelikleriniz ilerle r isteyen herkesinde benimde sağlıkla kucaklarımıza alırız Çok Aminnn
Anladım canımm Çok teşekkür ederim panik oldum bende hormonlarda tetikliyor kaygıyı sağlıkla al kucağına bebişini isteyen herkes sende bende alallım arkadaşımm Çok AminnnMerhaba hayirli olsun insallahBen hic gögûs agrisi yasamadim, sadece regl olacakken oluyordu, Hamilelikte hic olmadi cok sükür hala yok gögüs agrisi herkesin farkli belirtileri, onlari takilma bence
Koşuyolu medipol’de Hakan Şefik Apaydın var. Ssk varsa 2785 tlArkadaşlar günaydın istanbul anadolu yakasında detaylı usg için önerebileceğiniz biryer varmıdrı?
Acıbadem de Cem hoca beni Kadıköy evlendirme dairesinin civarında bir görüntüleme merkezine yönlendirdi ben memnun kaldımArkadaşlar günaydın istanbul anadolu yakasında detaylı usg için önerebileceğiniz biryer varmıdrı?
Kız özden nerelerdesin? Hiç sesin çıkmıyordu. Naptın nasıl gidiyor hamilelikAcıbadem de Cem hoca beni Kadıköy evlendirme dairesinin civarında bir görüntüleme merkezine yönlendirdi ben memnun kaldım
Sonomed mi ?Acıbadem de Cem hoca beni Kadıköy evlendirme dairesinin civarında bir görüntüleme merkezine yönlendirdi ben memnun kaldım