2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar 19+4 deyim ama ultrason 5 gün ileride bebek hareketlerini on gündür hissediyorum ama bazen az bazen çok sizde hep aynı mı hissediyorsunuz rutinmi hergününüz
MaşaAllah canım.Ben genellikle uzandığım zaman hissediyorum hareketlerini. Benimkiler baya kıpır kıpır. Göbüşümden de belli oluyor baktığım zaman hareketleri. Benim mide yanması ve bulantı sorunum var hala geçmedi. 😔

Canım iyi düşünmek lazım internette bayağı baktım küçük haftalarda istikrarlı olmuyor hareketler yazıyor ama 24.haftadan sonra fetal hareketler anlamlanıyormuş
Valla insallah Canım 🙏🏽🧿🥹 ister istemez endişeleniyoruz, bilmiyorum… endişelenmemek lazım, bebeğide rahatsız ediyoruz öyle…

Şimdi hareket ettiiii ama
İnan, tam 17 saat sonra hissettim… demek ki oluyormuş 🥹🥹🥹🍀🍀🧿🧿🙏🏽🙏🏽
Benimde öyle olmuştu bide plasentan öndeyse ondanda zor hissediliyor. Ben sadece sol tarafta hissediyorum. Bebek elinde sonunda sağ tarafa da geçip vuruyordur ama plasenta o tarafta olduğu için hissedilmiyor

Benimde öyle olmuştu bide plasentan öndeyse ondanda zor hissediliyor. Ben sadece sol tarafta hissediyorum. Bebek elinde sonunda sağ tarafa da geçip vuruyordur ama plasenta o tarafta olduğu için hissedilmiyor
Evet canım benim de önde ilk defa bu kadar uzun hissetmedim
Çok korktum… Demek ki oluyormuş ya, Allah korusun bebeklerimizi 🧿🥹🙏🏽🍀🌹

28 . Haftadan sonra bi de saymamız gerekecek diye hatırlıyorum, isterseniz bi sorun yanlış yönlendirmeyeyim sizi ama ilk bebeğimde doktorum hareketlerini saymamı söylemişti en az 15 defa hissetmem gerekiyormuş. Ama dediğim gibi bu bilginin üstünden tam 7 yıl geçti 🤷🏻‍♀️

Bu haftalarda 2 3 güne bir hissedilmesi normal bence kızlar korkmayın kızı olacak olanlar kızlar solda dururmus oraya dokunun genelde benim prenses te solda🥰🥰

28 . Haftadan sonra bi de saymamız gerekecek diye hatırlıyorum, isterseniz bi sorun yanlış yönlendirmeyeyim sizi ama ilk bebeğimde doktorum hareketlerini saymamı söylemişti en az 15 defa hissetmem gerekiyormuş. Ama dediğim gibi bu bilginin üstünden tam 7 yıl geçti 🤷🏻‍♀️
Art arda mı 15 olması gerekiyor yoksa gün içinde mi?

Art arda mı 15 olması gerekiyor yoksa gün içinde mi?
Gün içinde ard arda olması biraz zor sanki :))) yani benim kızımı ki öyleydi çok sakin bi bebekti doğunca da öyle oldu belki çok hareketli bebişler vardır ardarda olabilir ama hiç duymadım 🤷🏻‍♀️ ben gün için de vurdukça sayıyordum 15 bulunca saymayı bırakıyordum. Zaten sabah genelde onların hareketi ile güne başlanıyor her yemek sonrası mutlaka hareket ediyorlar , 15 i rahat buluyorsun . Ben mesela yemek - meyve - ve su içtiğimde hemen hareketleniyor. O yüzden usg ye de aç gitmeyin diyorlar ya

Benim kızım en çok portakal suyuna tepki verirdi ben de usgye gitmeden önce genelde yarım su bardağı portakal suyu içerdim , ya da o gün hareketini az hissetmişsem evde hep bulundururdum kış gebesiydim hemen gidip içiyordum ve hareketleniyordu yavru :)) siz de bebekleriniz hareketlendikçe ne zaman hangi pozisyonda ne yediğinizde daha sık hareket ettiğini anlayacaksınız ama daha en az 6 haftanız var . Bebişler büyüdükçe hareketler daha anlam kazanacak.

Kızlar ben 20+3 deyim ve anlamlı bir hareket kızımdan hissedemiyorum. Emin olamıyorum. Nasıl bir hareket hissediyorsunuz anlatabilir misiniz?

Merhaba kızlar salı günü bende detaylıya girdim çok şükür bir sorun çıkmadı gelişimi önde çıktı 470 gram dedi 20+5 Di haftam ben geçen hafta ara ara hissediyordum ama bu hafta çok da hissetmiyorum ne gibi şeyler hissediyorsunuz tekme için erken dediler birde ben hiç kilo almadım şuana kadar şeker yüklemesi yapılmalı mı bilemiyorum

Kızlar iyi geceler. Temmuzda transfer oldum. Doktoruma göre 6+3deyim. Bunun kese ve yolk göründü ama bebek ve kalp atışı görünmedi doktorum bu hafta bekliyorduk bu durum biraz kötü dedi sizde nasıldı acaba

Kızlar iyi geceler. Temmuzda transfer oldum. Doktoruma göre 6+3deyim. Bunun kese ve yolk göründü ama bebek ve kalp atışı görünmedi doktorum bu hafta bekliyorduk bu durum biraz kötü dedi sizde nasıldı acaba
6 +3 de kanama dan dolayı gittiğimde az da olsa duyuluyordu bir arkadaşımın 8.ci hafta da tamamen duyuldu ona da beklemek istediğini söylemişti doktoru geç tutunma olmuştu sizinde öyledir belki

X