2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Çok düşük 0,02 çıktı ya inanamadım hiç TSH sorunum olmadı doktor daha dönmedi bakalım ne diyecek bunuda tesadüfen öğrendim sağlık ocağı rutin kan testi istedi
Sağlık ocağının testleri bazen yanlış olabiliyor canım. Kendi doktoruna gittiğinde bir daha test yaptır. Eğer düşüksede ilaç başlatılır bişey olmaz

Çok düşük 0,02 çıktı ya inanamadım hiç TSH sorunum olmadı doktor daha dönmedi bakalım ne diyecek bunuda tesadüfen öğrendim sağlık ocağı rutin kan testi istedi
Canım hiç merak etme ben 27 haftalık gebeyim hep duzgundu son ay rutin kontrolüm de tiroidin yavaşladığını söyledi doktorum ki çok az bi yavaşlama olmasına rağmen düşük doz ilaca başlattı 1 ay sonra tekrar kan verdim hemen düzelmiş doğuma kadar kullanicam tekrar yavaşlama olmasın diye çoğu gebe yaşıyor korkma ilaçla düzene giriyor

Endişelenme bişi olmaz, ilk 3 ay önemli sonrasi kontrol
Altinda olması önemli, onu da endokrinolog halleder
Benim endişem TSH için geçmi kaldım baktırmakta gebelik öncesi taramalarda sorun yoktu diye bakmamışlardı şimdiye kadar. Birde doktorum ünide öğretim görevlisi ama hasta bakmıyor özel muayenehanesi var pazartesi üniversite de direk endokrine konsültasyon isteyecek de doluluk sorunu yaşarmıyım

Kızlar selam, güneş kremi ve çatlak için önerebileceğiniz krem var mi ? Kullanip memnun kalanlar. Bide catlak icin hangi aydan itibaren kullanmaya basliyoruz bilginiz var mi acaba

Hemen düşen ya da çıkan bişi değil eğer ilaç vs kullanmıyorsan öncesinde merak etme yavaş yavaş düşmüştür, doktor pazartesi rahatlatır seni çok kötü bişi olsa şimdi ki doktorunda bişi derdi canım

Kızlar selam, güneş kremi ve çatlak için önerebileceğiniz krem var mi ? Kullanip memnun kalanlar. Bide catlak icin hangi aydan itibaren kullanmaya basliyoruz bilginiz var mi acaba
Ben güneş kremi olarak solenta kullanıyorum yüzüme. Vücut içinde bioxin aldım doktor tavsiyesi ile. Çatlak içinde göbeğime cerave kullanıyorum. 4 aylıkken başladım etkisi olur belki diye

Merhaba ilaç desteği ile toparlarsınız endişe etmeyin. Benim doktorum daha hiç baktırmadı tsh falan cuma kontorlüm var belki ister.

Arkadaşlar merhaba bebek arabası olarak tercih ettiğiniz model varmıdır acaba? Birde park yatak içine uyku seti aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…