2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ya 19.haftadayim ama hala bir hareket hissetmiyorum
Ben 21. Haftamdayım bazen hareketleri dışardan görünüyor bile özellikle uzanıp karnımı izlediğimde görüyorum plasenta ile ilgilidir ben zaten çok erken hissettim normalde de öyle bir insanım onunla alakası var mı bilmiyorum

Senin plasentan arka duvarda ya da asagida mı? Öyleyse daha iyi hissedersin çünkü

Yaaa ne guzell keşke hissetsem bende her gün iyimi fiye düşünmekten siyircam az kaldi

Yaaa ne guzell keşke hissetsem bende her gün iyimi fiye düşünmekten siyircam az kaldi
Biraz daha sabret en geç 2 haftaya hissetmeye başlarsın sonra da hiç durmasa diyorsun sürekli değil tabi günde 3-5 defa bir iki dakikalığına ancak hissediliyor dünyanın en güzel minik tekmeleri

Arkadaşlar TSH baktırdım dün bugün sonuçlar açıklandı T3 ve T4 referans arası ama TSH ım yerlerde çok düşük doktora sonuçları attım ama çok tedirginim yaaa gebelik öncesi hiç sorunum yoktu

Ne kadar düşük ? İlk 3 ay çok önemli düşüğe sebebiyet vermemesi için ama şimdi onu ilaçla düzene sokarlar, merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…