Ben 21. Haftamdayım bazen hareketleri dışardan görünüyor bile özellikle uzanıp karnımı izlediğimde görüyorum plasenta ile ilgilidir ben zaten çok erken hissettim normalde de öyle bir insanım onunla alakası var mı bilmiyorumKızlar ya 19.haftadayim ama hala bir hareket hissetmiyorum
Senin plasentan arka duvarda ya da asagida mı? Öyleyse daha iyi hissedersin çünküBen 21. Haftamdayım bazen hareketleri dışardan görünüyor bile özellikle uzanıp karnımı izlediğimde görüyorum plasenta ile ilgilidir ben zaten çok erken hissettim normalde de öyle bir insanım onunla alakası var mı bilmiyorum
Arka duvarda sanırım doktor önde değil demişti son 1 haftadır daha da net hareketleriSenin plasentan arka duvarda ya da asagida mı? Öyleyse daha iyi hissedersin çünkü
Yaaa ne guzell keşke hissetsem bende her gün iyimi fiye düşünmekten siyircam az kaldiBen 21. Haftamdayım bazen hareketleri dışardan görünüyor bile özellikle uzanıp karnımı izlediğimde görüyorum plasenta ile ilgilidir ben zaten çok erken hissettim normalde de öyle bir insanım onunla alakası var mı bilmiyorum
Öyledir o yüzden daha net hissedersinArka duvarda sanırım doktor önde değil demişti son 1 haftadır daha da net hareketleri
SüperBende 20+4 düm bugün 1 haftadır dışardan tekmeleri goruyorum çok şükür plesenta yukarda
Merak etme çok iyidirYaaa ne guzell keşke hissetsem bende her gün iyimi fiye düşünmekten siyircam az kaldi
Biraz daha sabret en geç 2 haftaya hissetmeye başlarsın sonra da hiç durmasa diyorsunYaaa ne guzell keşke hissetsem bende her gün iyimi fiye düşünmekten siyircam az kaldi
Ay olsun o 2 dakika bile yeter banaBiraz daha sabret en geç 2 haftaya hissetmeye başlarsın sonra da hiç durmasa diyorsunsürekli değil tabi günde 3-5 defa bir iki dakikalığına ancak hissediliyor dünyanın en güzel minik tekmeleri
Aynen o da şansına elini o an koyup beklersenBiraz daha sabret en geç 2 haftaya hissetmeye başlarsın sonra da hiç durmasa diyorsunsürekli değil tabi günde 3-5 defa bir iki dakikalığına ancak hissediliyor dünyanın en güzel minik tekmeleri
Çok normal ilk çocukta 20 den önce hissedeb çok az oluyo, endişelenme yani benim üçüncü gebeliğim 19 hafta 1 günlük daha bi hafta oluyo hissedeli .Kızlar ya 19.haftadayim ama hala bir hareket hissetmiyorum
Ay evet de sanki gruptaki herkes gissetmeye başlamışta bir ben kalmışım gibiÇok normal ilk çocukta 20 den önce hissedeb çok az oluyo, endişelenme yani benim üçüncü gebeliğim 19 hafta 1 günlük daha bi hafta oluyo hissedeli .
Senin transferin ama çoğumuzdan biraz geç oldu diye hatırlıyorum canımAy evet de sanki gruptaki herkes gissetmeye başlamışta bir ben kalmışım gibi
Ay evet öyle olmustuSenin transferin ama çoğumuzdan biraz geç oldu diye hatırlıyorum canım
O yüzden merak etme 1 hafta sonra anca hissedersin o da elini şansa koyarsan vs. Sürekli hareket etmiyoAy evet öyle olmustu
Ne kadar düşük ? İlk 3 ay çok önemli düşüğe sebebiyet vermemesi için ama şimdi onu ilaçla düzene sokarlar, merak etmeArkadaşlar TSH baktırdım dün bugün sonuçlar açıklandı T3 ve T4 referans arası ama TSH ım yerlerde çok düşük doktora sonuçları attım ama çok tedirginim yaaa gebelik öncesi hiç sorunum yoktu