- 25 Haziran 2022
- 1.198
- 1.610
Bende perinatologa gidiyorum ayrı bidaha kadın doğumcuya gitmeye ihtiyac hissetmedim de merak ettim o nedenle sordumOnun tek yumurta ikizi, riskli grupta bu nedenle her ikisine de gidiyor…
Onun kendi Dr demiş ikisinede gitmesiniBende perinatologa gidiyorum ayrı bidaha kadın doğumcuya gitmeye ihtiyac hissetmedim de merak ettim o nedenle sordum
Progestan fitili kullandığım zamanlarda oluyordu tabikide.Progestan fitil kullanan arkadaşlar akıntınız oluyormu? Bazen beyaz sıvı geliyor iç çamaşırı ıslatacak kadar önemsemiyordum baştan beri olduğu için arkadaşım amniyon sıvı sızıntısı olabilir diyince tedirgin oldum iki ay önce doktora sormuştum normal demişti
Ben en başından beri kullanıyorum evet bendede oluyordu ama insanlar kafamı karıştırdı benim psikologa gitmem lazım artık herşeyi takar oldumProgestan fitili kullandığım zamanlarda oluyordu tabikide.
Bebeklerine yazık öyle her şeyi herkesi dinleme.Ben en başından beri kullanıyorum evet bendede oluyordu ama insanlar kafamı karıştırdı benim psikologa gitmem lazım artık herşeyi takar oldum
Haklısınız çok kendime bi hobi bulmam lazımBebeklerine yazık öyle her şeyi herkesi dinleme.
Aynısını ben anneler grubuna sordum canım, ben de kullanıyorum sabahları beyaz ve şeffaf şekilde akıntım oluyor öğlene kadar sonra genelde olmuyo ama idrar öncesi yine hafif oluyo, bir arkadaş sormuş doktor nirmal demişProgestan fitil kullanan arkadaşlar akıntınız oluyormu? Bazen beyaz sıvı geliyor iç çamaşırı ıslatacak kadar önemsemiyordum baştan beri olduğu için arkadaşım amniyon sıvı sızıntısı olabilir diyince tedirgin oldum iki ay önce doktora sormuştum normal demişti
Ben de hala kullanıyorum ve oluyo , benim doktorumda artık kontrol etme dedi , ama ben de burda okuduktan sonra endişelenip takip etmiştim ki diğer gebeliklerimde hiçç böyle bi kaygım olmamıştı . Ve böyle bi sorunum da olmamıştıProgestan fitil kullanan arkadaşlar akıntınız oluyormu? Bazen beyaz sıvı geliyor iç çamaşırı ıslatacak kadar önemsemiyordum baştan beri olduğu için arkadaşım amniyon sıvı sızıntısı olabilir diyince tedirgin oldum iki ay önce doktora sormuştum normal demişti
Sen sabahlarımı koyuyorsun gece koyunca çok sıkıntı olmuyor ben gece unutunca yada uyuya kalınca sabah koyuyorum ozaman ayakta isem akıntım oluyo aslında ilk üç ay hep oluyordu ama ozaman hiç takmıyordum şimdi bi kafama takıldı. Ben iki ay önce sormuştum 12.haftamda ozaman normal demiştiAynısını ben anneler grubuna sordum canım, ben de kullanıyorum sabahları beyaz ve şeffaf şekilde akıntım oluyor öğlene kadar sonra genelde olmuyo ama idrar öncesi yine hafif oluyo, bir arkadaş sormuş doktor nirmal demiş
Benim kanama veya rahim ağzı sorunum yok ama ikiz diye kullandırtıyor geceleri bir tane aslında biliyoruz progesteron yapabilir ama kaygı işte değişikBen de hala kullanıyorum ve oluyo , benim doktorumda artık kontrol etme dedi , ama ben de burda okuduktan sonra endişelenip takip etmiştim ki diğer gebeliklerimde hiçç böyle bi kaygım olmamıştı . Ve böyle bi sorunum da olmamıştı
Yok yok ben de akşam koyuyorum sabahına akıntım oluyoSen sabahlarımı koyuyorsun gece koyunca çok sıkıntı olmuyor ben gece unutunca yada uyuya kalınca sabah koyuyorum ozaman ayakta isem akıntım oluyo aslında ilk üç ay hep oluyordu ama ozaman hiç takmıyordum şimdi bi kafama takıldı. Ben iki ay önce sormuştum 12.haftamda ozaman normal demişti
Seninde plasentan ön duvarda mı canım? Ben de emin olamiyordum ama hafif hissediyordum aslında, şimdi 20+4 deyim ve netleşti hareketleriKızlar ya 19.haftadayim ama hala bir hareket hissetmiyorum
Bilmiyorum ki doktorum birsey demedi bu konu hakkında hicSeninde plasentan ön duvarda mı canım? Ben de emin olamiyordum ama hafif hissediyordum aslında, şimdi 20+4 deyim ve netleşti hareketleri
Damla bende 19. Haftadayım. Doktor 19-24 hafta arası hissedersin dedi bana. Bende şuan hissetmiyorum. Ama normal olabilir dediKızlar ya 19.haftadayim ama hala bir hareket hissetmiyorum
Aynıyız seninleSeninde plasentan ön duvarda mı canım? Ben de emin olamiyordum ama hafif hissediyordum aslında, şimdi 20+4 deyim ve netleşti hareketleri
Ön taraftadır, bu daha geç ve daha hafif hissetmemize neden çünkü yastık görevi görüyor 2cm civarı kalınlığında, bebek önce plasentaya vuruyo sonra kalan hareketi tenimize geciyoKızlar ya 19.haftadayim ama hala bir hareket hissetmiyorum
Merakla bekliyorum vallaDamla bende 19. Haftadayım. Doktor 19-24 hafta arası hissedersin dedi bana. Bende şuan hissetmiyorum. Ama normal olabilir dedi
YaaaÖn taraftadır, bu daha geç ve daha hafif hissetmemize neden çünkü yastık görevi görüyor 2cm civarı kalınlığında, bebek önce plasentaya vuruyo sonra kalan hareketi tenimize geciyo