2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benım gecmısımden dolayı her muayenede ölcüyor, rıske atmamak ıcın, bu arada 13+6da serklaj gunu 39 mm dı, 18.haftada 38 mm ölctü, cok guzel dedı, dıkıs ıplerini gosterdı, sapasaglam duruyor dedı, bır de akıntınız olursa rengı neolursa olsun sorun, acık sarı bıle olsa benım doktorum hemen takıyor spekulum, malum dıkıs var enfeksıyon rısklı
Bu arada dün ölçtü karından ölçtü 32 dedi o yüzden alttan ölçmeme gerek yok dedi karından bu kadarsa vajinal daha yüksektir riskin yok dedi şükür 🙏

Ben hala günde bi tane progestan fitil kullanıyorum o yüzden çok anlamıyorun akıntımı. Çünkü fitilde çok yapıyo 🤷🏻‍♀️
Ben fıtıl olarak kullanmıyorım 9.haftada kanama olmustu o zamandan berı agızdan alıyorum, fıtıl kullandıkca leke gelıyordu, sabah aksam 200luk kullanıyorum

Kızlar merhaba ben sezeryan düşünüyorum ama doğum aralık sonuna gelmesin diye 39 haftada istiyorum henüz erken diye doktorumla görüşmedim. Tetanoz aşımı 20.haftanın içinde olacağım. İzin işleride normalde 32 haftaya kadar çalışabiliyorsunuz sonrasında çalışır raporu alırsanız 35-36 haftaya kadar çalışıyotsunuz. Doğum izni doğum öncesi 8-doğum sonrası 8 hafta. Çalışmayı uzatırsanız iznin çoğunu doğum sonrası kullanabiliyorsunuz. 1 seneye kadarda ücretsiz izin hakkı mevcut

Bu arada lansinoh göğüs ucu balmı aldım. Doğumdan bir ay önce kullanmaya başlamak emzirmeyi kolaylaştırıyormuş. Göğüs uçlarının yara olmasını önlüyormuş bilginiz olsun

Benım bıldıgım karından olcumler yuksek cıkar, doktorunuz perınatolog deıl mı
Yok tüp bebek doktoruma devam ediyorum , ama perinotologda takip ediyordu, ama çok memnun kalmadım. Şimdi başka birine gidecem . Doğumumu tüp bebek doktorum yapacağı için ona devam ediyorum . İçime kurt düştü iki hafta sonra tekrar muayene olacam bu sefer alttan ölçülmesini isteyecem. Alttan ölçümü de hiç sevmiyorum ya 😔

Ben fıtıl olarak kullanmıyorım 9.haftada kanama olmustu o zamandan berı agızdan alıyorum, fıtıl kullandıkca leke gelıyordu, sabah aksam 200luk kullanıyorum
Ağızdan alınca beni mahvediyo yan etkisi bende çok oluyo . Yaklaşık iki hafttadır vajinale geçtim rahatladım . Birde hafta da iki defa vajinal antibiyotik alıyorjm geçen serklajla ilgili başka bi başlıkta bi kadın daha yazmıştı o da enfeksiyon kapmamak için cleocin jel sıkıyormuş haftada iki defa .

Yok tüp bebek doktoruma devam ediyorum , ama perinotologda takip ediyordu, ama çok memnun kalmadım. Şimdi başka birine gidecem . Doğumumu tüp bebek doktorum yapacağı için ona devam ediyorum . İçime kurt düştü iki hafta sonra tekrar muayene olacam bu sefer alttan ölçülmesini isteyecem. Alttan ölçümü de hiç sevmiyorum ya 😔
Ben de artık hıssızlestım alttan muayenelere, 4 tup 2 asılamadan sonra..sız zsten dıkkat edıyosunuz, uzunlukla ılgıli problem cıkacagını sanmıyorum

Ağızdan alınca beni mahvediyo yan etkisi bende çok oluyo . Yaklaşık iki hafttadır vajinale geçtim rahatladım . Birde hafta da iki defa vajinal antibiyotik alıyorjm geçen serklajla ilgili başka bi başlıkta bi kadın daha yazmıştı o da enfeksiyon kapmamak için cleocin jel sıkıyormuş haftada iki defa .
Sabah bazen ac almak zorunda kalıyorım kahvaltıyı yetıstıremıyorum, o zaman etkısı cok oluyor, tok olunca daha ıyı, valla uyuyorum ben de bol bol etkısı gelınce, nasılsa yatıyorum dıye ☺️

Benimde her defasında ölçüyor iki kere vajinal ölçtü son gidişimde idrara çok sıkışıktım karından çok net görünüyor dedi karından baktı bundan sonra idrara sıkışık gelebilirsen vajinal bakmaya gerek olmaz dedi
Evet karindan bakılsa yeterli gibi bu arada 2-3 mm değil 0.2-0.3mm olacaktı 😅😅

X