2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar 8+5 ikiz gebeliğim mevcut son 1 haftadır inanılmaz diz kapağımın altından parmak ucuma kadar kramplar çekilmeler kasılmalar uyuşmalar gece uykuda titremeler rahim gerilmeleri yaşıyorum ve uyutmayacak seviyeye geldim bugün doktoruma durumu detaylı mesaj yazdım ve magnezyum bir de kalsiyum takviyesine başlamam gerektiğini söyledi. Günde kaç tane kaç mg hangi marka alayım dedim fark etmez marka istediğini al günde 1 tane magnezyum ve kalsiyum al dedi. Siz hangi marka magnezyum ve kalsiyum alıyorsunuz?

Mahnezyum diasporal kullanıyorum ben canım benim de ikiz

Merhaba sağlıkla gelsin insallah, benim de çok kasılmalarım
Oluyordu, magnezyum extramag ocean önerdi doktorum sabah ve akşam kullanıyorum artık kasılmalarım olmuyor

Kızlar ya bişi soracam ; şimdi ben doktora gittiğimde hep böyle soracağım soruları unutuyorum; 6 eylülde perinotoloji randevum var acaba herkes bi bilgisini paylaşsa ne soracağımız aklımızda kısmen oluşsa diyorum mesela ben rahim uzunluğunu sormam gerektiğini bilmiyordum saolsun Sohrab dan okudum her muayenede artık onu da soruyorum .

Ben bu gün yaptırdım detaylı ultrasonu sadece rahim uzunluğunu sordum. Doktor kendisi zaten söylüyor bebekler sağlıklı, amniyotik sıvı yeterli vs. Aman bebekler kilo alsın gelişsin diye çok çok yiyip kilo alma dedi bana. Aşırı su içmene gerek yok dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi. Süt ürünleri tüket bol bol dedi.

Benım gecmısımden dolayı her muayenede ölcüyor, rıske atmamak ıcın, bu arada 13+6da serklaj gunu 39 mm dı, 18.haftada 38 mm ölctü, cok guzel dedı, dıkıs ıplerini gosterdı, sapasaglam duruyor dedı, bır de akıntınız olursa rengı neolursa olsun sorun, acık sarı bıle olsa benım doktorum hemen takıyor spekulum, malum dıkıs var enfeksıyon rısklı

Ben hala günde bi tane progestan fitil kullanıyorum o yüzden çok anlamıyorun akıntımı. Çünkü fitilde çok yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…