Evet o da mahvetti kolumun sızısı da bugün biter insallahDuru olacak galiba
Sıcaklardan olabilir canım çünkü dışarısı yanıyor resmen
Benim ağrım olmadı ama acıyordu. Bide 2. Doz var.Evet o da mahvetti kolumun sızısı da bugün biter insallah
İlk vurulduğunda buz koydum ağrısı olmasın diye ağrı olmadı ama çok uyku yapmıştı sersem gibi gezmiştim ortalıklarfaKızlar ya bu tetenoz beni sıcaklar da olunca mı ne mahvetti üstümü bile değiştiremiyorum ateş yanması oluyor mahvoldum
Ben kolumu asla kaldiramiyorumBenim ağrım olmadı ama acıyordu. Bide 2. Doz var.
Ay onu bende yaptjm ama vücudum tepki verdi demek ki ister istemezİlk vurulduğunda buz koydum ağrısı olmasın diye ağrı olmadı ama çok uyku yapmıştı sersem gibi gezmiştim ortalıklarfa
Benim doktorum tüm hastalarına temkinli 28. Haftadan önce hiçbirşey almayın yapmayın dedi bende o haftalarda zaten top gibi olurum eşim alır artıkSenin ikiz olduğu içindirişte hastane çantası falan hazırlamak istiyorum daha var ama çok güzel heyecanlar
Bana tek doz yeterli olur dedi doktorum keşke gebelik planlamadan vurdursaydık beni kimse uyarmadıkiBenim ağrım olmadı ama acıyordu. Bide 2. Doz var.
Mahnezyum diasporal kullanıyorum ben canım benim de ikizKızlar 8+5 ikiz gebeliğim mevcut son 1 haftadır inanılmaz diz kapağımın altından parmak ucuma kadar kramplar çekilmeler kasılmalar uyuşmalar gece uykuda titremeler rahim gerilmeleri yaşıyorum ve uyutmayacak seviyeye geldim bugün doktoruma durumu detaylı mesaj yazdım ve magnezyum bir de kalsiyum takviyesine başlamam gerektiğini söyledi. Günde kaç tane kaç mg hangi marka alayım dedim fark etmez marka istediğini al günde 1 tane magnezyum ve kalsiyum al dedi. Siz hangi marka magnezyum ve kalsiyum alıyorsunuz?
Kaç mg canım günde 1 mi alıyorsunMahnezyum diasporal kullanıyorum ben canım benim de ikiz
Evet canım günde bir kere alıyorum. Toz şeklinde meyvesuyu ile birlikte içebiliyorum.Kaç mg canım günde 1 mi alıyorsun
Çok sağol canım araştırayım bunu hemenEvet canım günde bir kere alıyorum. Toz şeklinde meyvesuyu ile birlikte içebiliyorum.
2 güne geçer diicem ama ne zaman oldun canımKızlar ya bu tetenoz beni sıcaklar da olunca mı ne mahvetti üstümü bile değiştiremiyorum ateş yanması oluyor mahvoldum
Merhaba sağlıkla gelsin insallah, benim de çok kasılmalarımKızlar 8+5 ikiz gebeliğim mevcut son 1 haftadır inanılmaz diz kapağımın altından parmak ucuma kadar kramplar çekilmeler kasılmalar uyuşmalar gece uykuda titremeler rahim gerilmeleri yaşıyorum ve uyutmayacak seviyeye geldim bugün doktoruma durumu detaylı mesaj yazdım ve magnezyum bir de kalsiyum takviyesine başlamam gerektiğini söyledi. Günde kaç tane kaç mg hangi marka alayım dedim fark etmez marka istediğini al günde 1 tane magnezyum ve kalsiyum al dedi. Siz hangi marka magnezyum ve kalsiyum alıyorsunuz?
Çok sağol canım bende şimdi aldım eczanedenMerhaba sağlıkla gelsin insallah, benim de çok kasılmalarım
Oluyordu, magnezyum extramag ocean önerdi doktorum sabah ve akşam kullanıyorum artık kasılmalarım olmuyor
Dün...2 güne geçer diicem ama ne zaman oldun canımbazen daha da uzun sürebiliyor bünyeyle alakalı galiba…
Ben bu gün yaptırdım detaylı ultrasonu sadece rahim uzunluğunu sordum. Doktor kendisi zaten söylüyor bebekler sağlıklı, amniyotik sıvı yeterli vs. Aman bebekler kilo alsın gelişsin diye çok çok yiyip kilo alma dedi bana. Aşırı su içmene gerek yok dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi. Süt ürünleri tüket bol bol dedi.Kızlar ya bişi soracam ; şimdi ben doktora gittiğimde hep böyle soracağım soruları unutuyorum; 6 eylülde perinotoloji randevum var acaba herkes bi bilgisini paylaşsa ne soracağımız aklımızda kısmen oluşsa diyorum mesela ben rahim uzunluğunu sormam gerektiğini bilmiyordum saolsunSohrab dan okudum her muayenede artık onu da soruyorum .
Benım gecmısımden dolayı her muayenede ölcüyor, rıske atmamak ıcın, bu arada 13+6da serklaj gunu 39 mm dı, 18.haftada 38 mm ölctü, cok guzel dedı, dıkıs ıplerini gosterdı, sapasaglam duruyor dedı, bır de akıntınız olursa rengı neolursa olsun sorun, acık sarı bıle olsa benım doktorum hemen takıyor spekulum, malum dıkıs var enfeksıyon rısklıKızlar ya bişi soracam ; şimdi ben doktora gittiğimde hep böyle soracağım soruları unutuyorum; 6 eylülde perinotoloji randevum var acaba herkes bi bilgisini paylaşsa ne soracağımız aklımızda kısmen oluşsa diyorum mesela ben rahim uzunluğunu sormam gerektiğini bilmiyordum saolsunSohrab dan okudum her muayenede artık onu da soruyorum .
Ben hala günde bi tane progestan fitil kullanıyorum o yüzden çok anlamıyorun akıntımı. Çünkü fitilde çok yapıyoBenım gecmısımden dolayı her muayenede ölcüyor, rıske atmamak ıcın, bu arada 13+6da serklaj gunu 39 mm dı, 18.haftada 38 mm ölctü, cok guzel dedı, dıkıs ıplerini gosterdı, sapasaglam duruyor dedı, bır de akıntınız olursa rengı neolursa olsun sorun, acık sarı bıle olsa benım doktorum hemen takıyor spekulum, malum dıkıs var enfeksıyon rısklı