2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bir de günlük beslenme düzeniniz nasıl kaç öğün yapıyorsunuz ? Ben asla yumurta ve ceviz yiyemiyorum yediğim gün ağrıyla geçiyor eksik besleniyor gibi hissediyorum

Kızlar şeker yükleme testi yaptıracak mısınız? Bebeği önden giden arkadaşlar sizde gitme sebebi şeker olabilir vs denildi mi ?
Ben yaptıracağım bebek 5 gün önden gidiyor ama doktor yapalım demedi ben kendim yaptırmak istiyorum. Zaten iki dilim baklava kadar şeker veriyorlar o yüzden çok zararlı gibi gelmiyor bana.
Bir de günlük beslenme düzeniniz nasıl kaç öğün yapıyorsunuz ? Ben asla yumurta ve ceviz yiyemiyorum yediğim gün ağrıyla geçiyor eksik besleniyor gibi hissediyorum
Ben sabah yumurta kesin yiyorum hatta 2 tane yiyorum, kaşar yiyorum kesinlikle. Aklıma gelirse ceviz yiyorum. Saat 10.30 gibi kahvaltı yapıyorum. Akşam 5 gibi akşam yemeği yiyorum. Sonra meyve falan yiyorum yani aslında 2 öğün genelde yiyorum acıkırsam 3 öğüne çıkarıyorum

Kızlar şeker yükleme testi yaptıracak mısınız? Bebeği önden giden arkadaşlar sizde gitme sebebi şeker olabilir vs denildi mi ?
Bugün ilk defa söyledi , normalde 18 -4 ama bebek 19-5 görünüyomuş bi şekerini takip edelim dedi , haftaya açlık ve tokluk şekerime baktıracam sağlık ocağında . Eğer şeker yüklemesi isterse yaparım , diğer gebeliklerimde yapmadım .

Ben çok iştahsızım, daha yeni mide bulantılarım geçti, ama yoğurt-peynir -yumurta- bol su ve ceviz dikkat ettiğim şeyler , öğün olarakta iki defa besleniyorum ve arada meyve yiyorum ama çok az yani porsiyonlarım büyük değil( dikkat ettiğimden değil çok tıka basa yiyemiyorum)

Canım zaten önce kan testi veriyorsun sağlık ocağında orda açlık tokluk şekerine bakılıyor orda normalse ayriyeten doktor ultrason da bebeğin suyuna bakıyor suyu normal se gerek görmüyor benim ikiside normaldi istemedi su fazlalığı şekere isaretmis her ay düzenli açlık tokluk şeker veriyorum rutin kontrol olarak

Bende yaptıracam daha bugün sordum hatta hiçbirşeyi riske atamayız dedi. Hatta Karataydan bahsetti kadının kardiyolog olduğunu kalp ile ilgili sorun olduğunda kadın doğuma gitmiyorsak tersindede kadın doğumla ilgili en iyi fikri o konun uzmanları verir vs dedi bebekler benimde bi kaç gün önden gidiyor ve yanılma payını da ölçüyor ultrason iki üç günü sorun etmiyorlar

Yok, doktorlar hep doğru bilinen yanlışları anlatıyor ben çok izledim YouTube hem Türk Dr lardan hem yabancı 😅 mesela kız anneleri aşkında güzelleşiyormuş, erkek anneleri çirkinleşiyormuş çünkü vücut testesteron üretiyor… asil güzel yapan ostrojenmis o da kizlarda çoğalıyo 😅 gibi gibi…
Erkek bebekte annede burun buyuyormus bunu bende gördüm kaç kişide banada guzellestin oglun olacak diyip duruyorlardi kız dedi doktor haftaya salı detaylida netleşir heralde🤣🤣

Erkek bebekte annede burun buyuyormus bunu bende gördüm kaç kişide banada guzellestin oglun olacak diyip duruyorlardi kız dedi doktor haftaya salı detaylida netleşir heralde🤣🤣
Ahahha bunu da ilk defa duydum, benim de oğluşum olacak inşallah ama
Burnum büyümedi 😅😅😂😂 hadi hayırlısı olsun kız erkek hiç farketmez 🥰🧿🙏🏽

X