2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim bugün ayrıntılı ultrasonum var 19. Haftamdayım çok stresliyim kendi doktorum ama yinede stresli dua edin banaikiz olduğu için bir de 24. Haftada tekrar gireceğim detaylıya
Canım inşallah herşey çok iyi geçer. Bende heyecanlıydım cumartesi gittim bende.

Ben buradayım her gün bakıyorum. Ama bir soru, konuşma olmayınca çıkıyorum. Kızlar benim aklımı karıştırdılar. Göbek çizgisi göğüse kadar uzanıyorsa erkek dediler. Benim öyle ama iki kızım olacak doktor öyle söyledi. Sizce var mı böyle bir şey ?

Yok, doktorlar hep doğru bilinen yanlışları anlatıyor ben çok izledim YouTube hem Türk Dr lardan hem yabancı mesela kız anneleri aşkında güzelleşiyormuş, erkek anneleri çirkinleşiyormuş çünkü vücut testesteron üretiyor… asil güzel yapan ostrojenmis o da kizlarda çoğalıyo gibi gibi…

Her vücut farklı tepkime gösteriyor kuzu tskilma ona felan bilimden daha mı ispatlanmis birsey mi ki yooo...

Kızlar doğumu konuştunuz mu doktorunuzla? Ben 25inci haftada gideceğim konuşmayı düşünüyorum. Erken mi sizce

Kızlar doğumu konuştunuz mu doktorunuzla? Ben 25inci haftada gideceğim konuşmayı düşünüyorum. Erken mi sizce
Canım ben 26 haftaligim suan doktorum istersem normal olur dedi ama bence kendinde bebegide riske atmayalım dedi 38 haftada alırız dedi çok uğraştın dedi açıkçası bende sezaryen istiyordum direk kararımı verdim zaten umarım sağlıkla görürsem o haftayı hiç beklemeyi düşünmüyorum

Bende normal doğum istiyorum. Tabi her şey güzel giderse. Gittiğimde konuşacağım bakalım ne diyecek?

Bende normal doğum istiyorum. Tabi her şey güzel giderse. Gittiğimde konuşacağım bakalım ne diyecek?
Benim mecburi sezeryan, doktorum 21 aralıktan sonra alırız diyo, 37 haftadan sonra yani, normal tarih 11 ocak gösteriyo, bana da sanki 24 aralık tarihi olacakmış gibi geliyor. Yeni yıla bebekle girmek çok güzel olacak .
30 haftayı devirmeyi bekliyorum sonrasında hastane ile fiyat üzerine konuşacaz tam tarihte belli olmuş olur o zaman .

Bu arada ben bugün biraz farklı hissedince doktoruma gittim bebek 8 gün önden gidiyo, bana şeker takipi yapalım dedi daha önceki gebeliklerimde hiç böyle birşey yaşamadım hiç kiloda almadım , yaşayan var mı aranızda

Ben sigorta yaptırdım Allahtan öyle bir derdim yok. Bende 30. Haftayı geçsem rahatlayacağım.
Benimde 5 gün önden gidiyor bebek ve bende sadece 2 kilo aldım. İnşallah bir sorun olmaz

Ben bu cumartesi detaylıya gireceğim, ondan 1 ya da 2 hafta sonra kendi doktoruma muayeneye gideceğim orada konuşmayı düşünüyorum..

izin olayı nasıl oluyor onun hakkında bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…